Sari la conținut

biatrice32

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre biatrice32

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Ro

Vizitatori Recenți Profil

767 citiri profil

biatrice32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Ideile de aici sunt multe. Seara, este mai bine sa mănânci proteine (pește, carne albă, brânză de căsuță cu conținut scăzut de grăsimi, ouă) + fibre (legume). Există o mulțime de opțiuni. Omleta cu legume, brânză de vaci și câteva fructe de pădure pentru gust sau adăugați sirop fără zahăr (vândute la magazinele de fitness),carne albă și salată de legume. :iagree :iagree
  2. Fetelor care ati făcut operatie de marire de sâni, există recenzii pozitive? Am citit câteva subiecte, în mare parte negative, dar totuși vreau sa aud pareri pertinente de la fete care au facut aceasta operatie deoarece in viitorul apropiat as dori sa apelez la asemenea operatie.
  3. Fetelor ce mărci de lenjerie intima preferați? Scumpa și de calitate vreau !! Și de unde îmi cumpăr plizz spuneți-mi?
  4. Fetelor, unde va faceti publicitate pentru Franta? Ce websituri merg mai bine ? Ce am folosit eu pana acum a fost 6annonce.com6annonce.com este unul dintre principalele site-uri de publicitate din Franța. Pro:- Există o listă neagră în contul utilizatorului (Pentru utilizatorii înregistrați recent, lista neagră este activată numai după ce ați platit reclama)- Funcția de blocare a țărilor din contul de utilizator (puteți bloca o țară cu care nu doriți ca profilul dvs. să fie vizualizat, exemplu Romania in cazul de fata)- Este f Popular în Franța contra:- Tâlharii vin multi de pe acest site- Funcția de chat live "Live Chat" unde primesti multe mesaje de la tot felul de oameni Înregistrarea pe site se face usor Apăsați butonul „ÎNREGISTRARE ACUM”Alegeți tipul de contProfil unic - potrivit pentru persoanele cu un singur profilProfiluri multiple - potrivite pentru persoane cu profiluri multiple (Real / Fake) După ce v-ați înregistrat, accesați contul de utilizator. Faceți clic pe butonul Adăugare profil de escortă. Creați un profil. As dori in schimb sa gasesc si alte situri pentru Franta, in mod special Paris!!!
×
×
  • Creează nouă...