Sari la conținut

sabina2020

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sabina2020

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Anglia

Vizitatori Recenți Profil

384 citiri profil

sabina2020's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Salut fete si baieti! O astfel de întrebare mă intereseazăsi pe mine - visul meu a fost întotdeauna să cumpăr un apartament în Europa sau într-o altă țară, dar de exemplu, nu pentru mine ci să îl închiriez și să obțin un profit. Este posibil chiar dacă venitul oficial este mic, este posibil să obțin bani undeva sau este necesar să deschid un cont peste tot? Unde pot cumpăra un apartament ieftin și cu posibilitatea de a-l închiria pe termen lung? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
  2. Întrebarea este simplă și clară cred eu. Ce vă place în viață, cu excepția banilor sau a familiei ? Stiu ca cel mai important este ca cu acești bani, pot mânca delicios, nu-mi refuz nimic, fac tot ce vreau eu etc. Există proprietăți imobiliare in care se poate investi, există o meserie nouă, există un loc de muncă secundar sau nu. Relațiile nu sunt sigura ca vreau. Ei bine, adică să găsești o astfel de persoană cu care să te întâlnești. Și cu oricine nu pot. Am încercat sa ma gandesc. Nu vreau nici copii nici animale de companie. Ce te face fericita pe tine pana la urma ?
  3. Nu mă așteptam ca atât de multă lume să mănânce noaptea :))
  4. Uneori, noaptea îți este atât de foame încât nu poți rezista tentatiei. Pentru a nu câștiga kilograme în plus, vreau să aflu niste idei despre ce pot să mănânc noaptea? Fructele nu vor ajuta, zic imediat. Cu greu mă pot ține să nu comand pizza și sushi. Ce este în general mai bine să păstrezi acasă in frigider, în caz de foame nocturnă și pentru a nu te ingrasa? Poate niște brânză cu ceai?
  5. Buna fetelor, doar sa va spun ca si eu mi-am pus silicoane, am facut operatia pe sub brat, nici nu se vede cicatricea, nu am deloc cicatrici la sani care acum arata bestial! inainte erau mici si lasati dupa alaptare, dar a meritat totul! Nu prea am avut dureri, mai mult ca o febra musculara, de fapt mi-a spus doctorul ca pe sub brat recuperarea e mai rapida si durerile mai mici. Ca si cost 4000 euro plus analizele de dinainte cam 100 euro.Eu am 350 cc implant rotund.
×
×
  • Creează nouă...