Sari la conținut

futaciosu94

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre futaciosu94

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

628 citiri profil

futaciosu94's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

37

Reputație

  1. Probabil pentru fiecare client in parte alt preț 😆
  2. Nu se dezbracă,dar te lasă sa o atingi.
  3. Am fost eu la fete. Zona micalaca aproape de Universitate Apartament la parter,curat,cu masa anume pentru masaj Este vorba de Emma,care are anunt cu poza ei și inca o domnișoara la vreo 20 și ceva de ani,cu un corp foarte frumos asemanator cu cel a lui Bibi. Masajul mi sa părut ok,nu le-am văzut deloc grăbite.vorbărețe fetele . dupa vreo 30 min aprox,a plecat Emma intr-o alta camera și ma lăsat cu colega ei mai tânăra pentru finalizare.a frecato o vreme cu mâinile după care a montat căciulița și a început cu oral modest. finalizat și plecat Per total a fost o experiența bună,pentru cine își dorește un masaj la 4 mâini.
  4. A fost cineva la ea ?
  5. Am sunat-o eu aseară,i-am cerut mai multe detalii despre servicii etc…i-am vorbit frumos și ea la fel,până când i-am spus că as vrea sa ii fac o vizita mai spre seara doar că nu știu exact ora la care o sa ajung din cauza serviciului,la care ea mi-a strigat “atunci sună mai târziu in gâții mătii “ si mi-a închis in nas. Tind sa cred ca femeia are probleme la mansardă,despre servicii nici nu mai sunt curios
  6. Pe Bibi am vizitat-o in nenumărate rânduri,iar de la un timp recenziile nu își mai aveau rostu,mereu ieșeam mulțumim de la ea.dar o sa las și o recenzie de data aceasta.
  7. Care e noul număr a lui Bibi ? Ca pe fel vechi nu reușesc sa mai dau se ea,ms
  8. 400 lei pentru o finalizare cu cim ? 🤦‍♂️🤦‍♂️
  9. Comportamentul ei bipolar este motivul pentru care nu am vizitat-o niciodată….decât să merg la risc cu 400 lei și sa nu știu in ce stări o găsesc mai bine zic pas.
  10. Exclus,nu ai cum sa vi cu scoruri dinastea fără sa ai vreo recenzie,fără sa fi recomandata de cineva.
  11. Am vizitat-o și eu pe Profa’ locatie ARED uta,programare via whassap. Inițial am vrut sa rămân doar o finalizare cu Lory,neavând prea mult timp liber dar văzând-o si pe colega ei Bella fiind liberă am optat pentru Trio. Am socializat la un pahar de apa,foarte drăguțe fetele,fără nici o graba..din contra eu eram ăla care ma grăbeam mai mult dupa care dush și in dormitor Acctiunea in sine nu a durat prea mult,întrucât nu am rezistat prea mult oralului făcut de amândouă odată,una ocupându-se de gogu,iar cealaltă de sateliti oral 8 FK 10 Aspect 9 Normal nu am mai apucat,deoarece am finalizat la oral CIM Per total o experiența plăcută,si o recomand pentru cei care își doresc threesome .
  12. Vizitat domnișoara in cauza…am mai avut și in trecut intenția sa o vizitez dar nu ne-am sincronizat,dar de data asta da… locatie ARED Kaufland stabilit întâlnite whatsapp am optat doar pentru un oral cu cim,i-am achitat banii la început 8 ca si aspect,la fel ca in poze socializat puțin,foarte drăguța și deschisă dupa care am trecut la acctiune In dormitor ma întrebat dacă rămân la oral,i-am răspuns ca da…la care ea “atunci trebuie sa te grabesti puțin “ deja era pe graba dupa vreo 2 minute de oral,mecanic sa zic așa am zis sa schimb poziția sa ii ating fundul,ca sânii nu puteam din cauza ca o dureau,asta am înțeles nu era o problema…la care îmi spune ca dacă ma tot învârt atâta nu o sa reușească sa ma termine :)) finalizat in gurița si cam atat din partea mea are 5 la oral,altceva nu am încercat nu ma asteptam sa fiu grăbit de o fata care se promovează atat de mult pe forum,cred ca e prima oară când ma “fugărit” o fata care lucrează cu forumul de revenit?eu unul nu.
  13. futaciosu94

    .

    Nu văd rostul acestei postări. I-am cerut sa îmi facă o programare pe ziua următoare,mi-a zis sa ii scriu mâine ca in acel moment nu făcea programări. Ziua următoare i-am scris din nou nici măcar nu mi-a răspuns Neserioasa din punctul meu de vedere .
  14. Sânii sunt mărisori,ai pe ce pune mâna vorba aia....da,eu unul m-am înțeles cu ea prin mesaje text in romană.pe whassap nu am încercat,nu știu dacă are sau nu
  15. Da,am vizitat-o eu azi pe colega ei Barbi
×
×
  • Creează nouă...