Sari la conținut

freelancer69

Serious Contributor
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre freelancer69

  • Dată Naștere 10.03.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    Sex, woman, cars, sport, culture, knowing people, science, art, opera, movies, trips, honesty, respect

Vizitatori Recenți Profil

2.213 citiri profil

freelancer69's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

204

Reputație

  1. Apare anunțul în Suceava pe strada George Enescu mi a zis acum..
  2. Am fost la dânsa acum ceva vreme e destul de frumos proporționată și drăguță la față. Dar este destul de smechera și știe să se facă plăcută să te convingă să rămâi. Într-adevăr cântă la duș.. O suge de nota 7..8 ardeleanca la bază. Apartament frumos, curat zice ca face sportul asta de distracție și se plânge de talente că are prea multe dar e greu cu răii din ziua de azi... Are și niște ifose de teatru și nu se lasă sarutata pe gură, abia apuci să iei un silicon în gură că te împinge.. Mă deranjează chestia asta de îmi venea sa o leg de calorifer și s-o fut numai în cur așa pe sec... În fine decarta o ora și futut vreo 15 minute în rest bla bla la greu mi a făcut capu tobă.. Oral 7 Normal 5 Gfe 0 Apartament 9 Nu merita pt mine decartat 250 lei.. Futut de vreo 20..
  3. Mai nou este la Alba Iulia. Am încercat sa dau de ea în TM, dar când am ajuns acolo nu mai răspunde la telefon. Am ajuns la adresa respectiva, am dat o tura de bloc și când am ajuns în dreptul lui, am rămas șocat de ce era pe jos... În fața scării plin de șervețele umede și chiar un prezervativ de toată frumusețea fleoștit pe asfalt. Mă gândeam, ori aruncă tipa totul pe geam să nu lase urme, ori nu pot să îmi imaginez ce naiba se întâmplă în zona aia... Aș fi fost curios să văd implicarea ei sau dacă e pe fast fuck. Dar din moment ce nu a stat f mult la noi, clar nu i-a convenit raportul de clienți. Spor la futut!
  4. La față e tipa din poze sau sunt poze false?
  5. Noi te-am "lucra" în weekend când scăpăm și noi (de giamandură) la un fotbal, ping pong, tenis de câmp.. Printre ele mai dăm la buci... În cursul săptămânii nu e ok să mirosim a femei 😁👌 Lucrează și tu în weekend! Spor!
  6. Draga Natalia, Dacă omul alege 1h, o face pt că nu vrea să îl grăbești. Dar cum 90% sunteți pe făcut bani și schimbat rapid bărbații, normal că nu se simte omul bine, se frustrează și nu i se scoală sau nu i se mai dă la tine... Fiți mai mult pe calitate, nu pe cantitate! Spor la muncă! Pt că se vede ca doar asta e fără plăcere.
  7. Mulțumim pentru relatare! Din ce am citit e cam 50/50 de mers la ea.
  8. Poți pune 22 sau 23 cel mult, sa vezi ca te vei odihni mai bine. Nu trebuie sa mergi pe extreme niciodată 18 sau 30. Pune la 22..23 temperatura și va fi bine pentru toată lumea, nu te gândi doar la tine.. În rest felicitări pentru prestații, te voi vizita și eu când mai scazi temperatura pt că nu poți fute când curg transpirațiile pe tine, nu cred că te-ar excita să simți picurii cum îți cad în gură... Weekend minunat!
  9. @olderman corect, fiecare cu piticii lui. Nu ești obligat să mergi la mature la preț de tinere. Câteodată însa simți nevoia s-o bagi și în gura unei femei mature 🎉
  10. Am vizitat-o eu ieri Este o doamnă matură bine, undeva la 50+ la față într-adevăr este mai urâțică. Locația, pe Circumvalațiunii la blocurile minune. Programat prin telefon, am reușit dar trebuie să ajungi exact când spui, altfel riști să ramai pe dinafară. Locația este decenta, apă caldă, prosop curat, geluri de duș spre surprinderea mea calitative, din păcate nu are șlapi. Ajuns, decartat 150 lei dar tipa mi s-a părut ușor pe graba, pt că după mine trebuia să mai ajungă cineva. Sânii sunt imenși într-adevăr, fundul mare, spatele mare, o femeie solidă în adevăratul sens al cuvântului. Oralul este de 8-9 se excită ii place să vorbești pervers cu ea, nu o atrage să îi dai limbi (cel puțin mie așa mi-a spus) te lasă să te joci cu mâna la pizda în timp ce te suge. Pus prezervativ după 2min de supt, dat ca surdu în tobă tot vreo 2min după care am vrut să termin în gură... Ea "nici vorbă, nu fac așa ceva..." după 20 de secunde de "manipulare emoțională" și convingere futabilă, am reușit să o conving să decartez sămânța zeilor in "la bocca". Fericit îmbrăcat mulțumit, zâmbind ieșind pe ușă era să o iau în direcția greșită spre lift, dar mi-am sincronizat până la urmă gps intern și am reușit să ajung la mașină, flămând fiind orașul cutreieram...
  11. M-aș înscrie și eu dacă mai aveți loc..
  12. Ne recomanzi și un preț, se sărută între ele se sărută cu tine?
  13. Vă așteptăm cu drag în Arad sau Timișoara!
  14. Am fost de câteva ori la aceasta domnita, prima întâlnire a fost super, a2a asa și asa a3a am simțit-o complet distrasă, superficiala și pusa pe repede înainte... Ceea ce m-a lăsat surprins și nu știu și nu înțeleg de ce... Prima întâlnire super deschisă perfecta, preludiu, sărutări, sânii sunt demențiali, perversă suge încet frumos, gemea și se umezea natural a2a aproximativ la fel.. A 3a întâlnire deja a pus gel... Foarte tăcută și rece, mi se pare deja ca totul e mecanic și nu o mai face de plăcere ci doar pt că îi plac banii.. Locația initial pe Lipovei.. Acum pe Circumvalațiunii.. Menționez că nu i-am dat nicio țeapă, nu m-am programat și să nu vin pur și simplu pare plictisită și vrea să pleci odată.. Culmea dacă simțeam de la început, nu reveneam logic, nu sunt retard, a2a oară mediu spre low, a3a oară parcă era altă persoană foarte rece la oral, nu prea se mai săruta... Asta e.. Din păcate pt mine cel puțin nu este de revenit, a fost, văzut, futut, plecat.. Spor și ciocane tari!
  15. Salutare Știți cumva escorte care au cont de Facebook?
×
×
  • Creează nouă...