Jump to content

sandino

Maistru Curvar
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-6 Reputatie: Troll / Spam

About sandino

 • Rank
  Maistru Curvar
 1. Bă puleașcă, ai vrut ștokăreală, așa ți-o dădui. Mai sus. Nu e greu mă. Te țin așa până dimineață. Și nu mă repet. Da' de altceva ești în stare mă ? În afară de a fi milog, cum ești pe multe topice, mai poți altceva ? Zi mă așa....."pe fundal".
 2. Bă bulangiu ești.Te dai eu :laugh2 :laugh2 Deși ai dreptate :laugh2
 3. Nu. Ar îmsemna să-ți dau în gură. Adică mură-n gură, cum se spune. Am zis să cauți. Caută, caută, e aici pe forum.
 4. Există suficiente explicații pe net. Întrebarea e alta: de ce Wuhan ? Nț, nu ține explicația cu piața, cu liliecii, cu pangolinii, cu șerpii, etc. Acolo se vând de mulți ani tot felul de lighioane iar chinezii le mănâncă de mii de anii sau le folosesc pentru medicina tradițională. Iar astfel de piețe există în mai toată Asia. Așadar, de ce Wuhan ? Și de ce acum ?
 5. Ai 5 postări pe aceeași temă. În 2 zile, hai 3 zile. Bă da' chiar nu ți-e jenă ? Chiar nu te oprești ? Te-ncurcă rău cele care lucrează, este ? Îți scad acțiunile. Da' du-te băi nene și lasă fetele în pace. Ești vreun Arafat sau ce plm ești ? Enervant individ !
 6. Fără a te fute la cap cu corona, ar trebui totuși să povestești pe unde ai fost. Și cine vrea vine, cine nu, stă după ușă.
 7. Hm, ce chestie, chiar să nu se-nțeleagă de ce avea atâtea clone ? Multe conturi cumpărate, unele SP. E la mintea cocoșului. De aceea avea și recenzii peste recenzii. Multe mincinoase. Și cum imaginația nu e foarte bogată, recenziile semănau (era mișto precizarea că "n-a sunat telefonul pe durata întâlnirii"). Dacă tot nu s-a înțeles, amintiți-vă că, relativ recent, a mai fost banat cineva : Liviu/Bucătaru. Și clonele lui. Și, total aiurea, unele fete (ulterior s-a revenit, cel puțin cu Andreea Bubu). Acum fetele n-au fost banate. Rămânea gol forumul. Cam așa e treaba. Întrebarea e alta : de ce
 8. Nu prea are cum 1000 lei /2 ore, inclusiv CIM. În semnătură zice 1200/2 ore și CIM extra 200. Ar fi 1400. Și mai pui 200 dacă ai avut și al doilea CIM. Hai că-i bine.
 9. sandino

  Mon Amour

  Da, stranie această creștere a tarifelor. Cel puțin tariful de 300 pentru o jumătate de oră de masaj este de-a dreptul aberant. Iar 400/h este excesiv. Nu-mi rămâne decât să renunț la Andreea, Delia, Amalia și Rania. Și la Cristina, recepționista :wink2
 10. Adorabililor, ați greșit site-ul. Aici nu e o filială a comunității LGBT. Mergeți acolo. Aici e cu prostituate, nu cu prostituați. Și felicitări pentru antireclamă !
 11. Da, atât de fină ironia că nici tu n-ai priceput-o. Dacă înțelegeai, răspundeai acolo ceva. E limpede însă că vorbești doar să te afli în treabă. Vorba aia...te dai mare la apă mică. Hai, fă nani..
×
×
 • Create New...