Sari la conținut

allgeorge

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre allgeorge

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

allgeorge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

34

Reputație

  1. Emilia nu ne spui și nouă când te vei întoarce la Timișoara , cred ca ar fi de bun augur acesta veste !
  2. Preț la halat ? Zona ? Servicii oferite de tânără ?
  3. Sunat 100 /200 oral p , oral np , normal protejat , oral cu finalizare extra +50 , o voce puțin rrrâită , prin zona Modern , nu știu sa spun alte detalii , am vrut sa fac o vizita dar nu are fotografii concludente,
  4. Alexia ideea e simplă omul nu a avut problema la modul cum arăți, problema lui si a altor vizitatori este comportamentul tău, calitatea serviciilor oferite ! Nu știu dacă înțelegi dar e ceva de genul mergi la supermarket cumperi un mar mare rosu și frumos după care îți salivează gura dr cum l-ai văzut iar când ai ajuns cu el acasă l-'ai pus pe farfurie sa-l mănânci iar cât ai muscat din el constați ca e putred pe interior ! Acolo mai poți cere banii înapoi returnând mărul , la tine nu ! Noi de informam de calitate citind părerile altor vizitatori și spunem "PAS" ! recomdare schimbă atitudinea sau schimbă jobul ! La supermarket se fac angajări!
  5. Vizitat într-una din zilele trecute , asa pe la prânz cu programare anticipată, tânără domnița arată bine , iar ospitalitatea ei este bună, mai pe înțelesul tuturor exact cum mergi la amantă , aspect fizic plăcut, femeie strong , actiune : ON cu CIM bun , bun , NP ok , concluzia de vizitat , FK superb ! Nota 250 de leva ! Kiss Amira pe data viitoare ! Păcat ca nu poposește mai des pe la noi !
  6. Bum !!! Azi ai venit în Timișoara și gata 400 de lei ora ! Recomandări ? Succes ! Dar am rezerve ! Timișoara în imaginația multora este El-Dorado!
  7. Anays - 0721071845 , seamănă cu o asiatică, ceva strămoși de-a ei au venit de prin China
  8. Vizitat aceasta tânără frumoasă , e super, iar dacă ai fantezii cu o asiatică chiar ai întâlnit persoana potrivită , am făcut programare pe WhatsApp răspuns , respectat programarea , descriere : o tânără mica și dulce precum o asiatica din Filipine , Thailanda etc , socializat câteva minute , un mic dus și acțiune ON cu CIM , resuscitare ON , trecut NP , câteva poziții, se mișcă e activa, din nou finish ON cu CIM , stors bine , bine de tot , baie mic dus și pe data viitoare , preț 250 leva , de recomandat Da !!! Timp aproape o oră ! Din care mai mult de jumătate acțiune! Mulțumesc Anayss , pe data viitoare , păcat ca nu își face reședința pe la noi ! Ci doar în trecere!
  9. Am vizitat domnița într-o noapte , atitudine proclient , mai greu cu găsitul locației, dar a meritat 100 de leva ON , NP și finalizare Cim , raport calitate preț excelent , fără grabă, îți face tot ce vrei doar sa te simți bine ! Când ajung prin zona cu jumătate de oră timp în plus mai trec pentru un număr sau două !
  10. Salutare, știe cineva domnița mai lucrează? Încerc de-o săptămână să îmi fac o programare , nu răspunde nici da și nici nu ! Stau cu banii în buzunar și OO pline !!
  11. În concluzie a vizitat cineva această domnișoară ? Vorbărie multă dar nici un review ? A testat-o cineva? Nu de altceva dar am mai fost acum vreo trei zile la o pasare călătoare blondă lăudată de somnul indian și îmi pare rău și după energia consumată sa urc pana la etajul I , de bani și timp nu mai vorbesc, din ce văd eu domnișoara arată bine , dar nici o poveste de iubire ?
  12. Bine draga mea, atunci treci cu liniuțe: am colega , dacă ii vine și ei un mușteriu va întâlniți prin baie sau pe hol , după ce primești onorariul de ședință pleci din camera și revii după ce uita omul pentru ce a venit , dar asa cum am scris mai sus ori am comandat eu meniul greșit ori am greșit stabilimentul ! Tu ești domnișoară frumoasă de 9+ , ON e de 8 , NP de 6,7 capitolul detalii , intimitate , șervețelele igienice , accesul la baie , timpul efectiv acordat clientului astea sunt de 5 , bine tu astea toate poți sa le îmbunătățești, Fk și Cim sunt ultima problema . La 300 de leva am pretenția ca nici musca sa nu ne deranjeze .
  13. Vizitat astăzi domnișoară, programat respectat programarea , arată bine silicon , botox', marcat de la început 300 de leva, , trecut la acțiune, doua finish ON + Np ', fără FK , doar atât nimic spectaculos !!! A fost ceva de genul mergi la un restaurant de fizze ai mâncat dar nu te-ai saturat , felul I nu a fost Sărat, iar felul II a fost prea Sărat, nu știu poate nu am comandat meniul potrivit , dar pe acolo nu mai calc ! A fost de palmares și atât!
  14. Într-una din zilele trecute am reușit sa vizitez aceasta copilă dulce și suavă , dacă nu ii știam îndeletnicirea fugeam de ea , credeam că e **spam editat** , o oră doua finish-uri ON , NP , ON CIM , atitudine proclient , minus FK , în rest mulțumitor, decartat 200+50 leva de la început, mulțumit de serviciile oferite la final , pe data viitoare Luiza ! De recomandat : Da ! Mult spor tuturor !
×
×
  • Creează nouă...