Jump to content

dragos798

Curvar Ucenic
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Reputatie Neutra

About dragos798

 • Rank
  Curvar Ucenic
 1. Salutare la toată lumea. Mai știți ceva locații ptr tranzit, 2-3 ore, în oraș sau împrejurimi în afara de Viva și Forum?
 2. O recenzie scurta,vizitat si eu domnișoara,locatie (8)lângă cofetaria Andrei,domnisoara (8) frumușică la corp,sânii mărisori , păsărică epilata cur bun de dat in el. Insistă să stai o ora la 200 lei fără anal si 300 cu anal parcă. Eu am rămas un număr la 100 fără anal,si bine am facut, oralul (3) praf abia la sculat pe ala mic si dupa 3 min a vrut să punem căciula, zic hai să o punem ca imi era frica ca se culca soldatul de la oralul ala slab. Normalul(5) nu a vrut decât misionar,am tras de ea 10 min,Nu geme nu se mișcă ,nu prea ii place sa o atingi,doar sa iti dai drumul repede sa ii dai ban
 3. Am sunat eu acum cateva zile,se lucreaza pe principiul primul venit primul servit,raspunde la doi clienti odată nu are probleme,tipului care a sunat inaintea mea îi spunea adresa si si mie detalii despre servicii si preturi si ca ne putem vedea in 20 de min. Nu aveam cum sa merg in conditiile astea.Sigur mai este cu cineva in locatie se mai auzea o voce de femeie.
 4. Salut si bine v-am regăsit (nu am putut recupera contul vechi).
×
×
 • Create New...