Jump to content

ronnahot

Maistru Curvar
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

154 Reputatie Excelenta

About ronnahot

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei...Bună dimineața!Momentan stăm cuminței că suntem în carantină,așteptăm să "moară de ciudă"virusul acesta ambițios.Să fim sănătoși,să trecem cu bine peste toate și ne vom revedea,cu siguranță.Vă pupăcesc dulce!
 2. Pt.toti cei ce ati gustat din savoarea și euforia clipelor și trăirilor vibrante ...vă mulțumesc!!!!Cu drag mă voi întoarce pe ale dumneavoastră meleaguri.Mâine dimineață la prima oră turez motoarele către casă.Vă îmbrățișez și să ne revedem cu bine!
 3. Ah...cu tine lângă tine,totul este posibil.Nu vreau să spun prea multe,doar atât"TE-AȘ LUA ACASĂ"!Te îmbrățișez si te țuc și pe tine și pe...
 4. Mulțumesc frumos,dragul meu!Faptul că a ieșit o partidă pe cinste,este meritul amândurora.Nici cu tine nu mi-e rușine...Ești un vulcan care mocnește ușor iar când erupe,PĂZEA!!!Cât despre prosoapele de pe masa de masaj,crede-mă am un arsenal cu mine și sunt schimbate după fiecare f...tăcios.Am lucrat cu prosoape de hârtie dar pt un masaj NORMAL unde pacientul sau clientul este cuminte se întoarce ușor de pe o parte pe cealaltă...Pe când,la acest gen de masaj,îți spun sigur că vei face franjuri acea hârtie,se va lipi de toate cele,inclusiv de soldătel și în loc să ne focusăm pe tandrețurile noa
 5. Off,Doamne,sunteți adorabili!!!Sincer...nu aș mai pleca...
 6. Bună ziua,scumpu'!Dacă astrele ne sunt favorabile și suntem sănătoși...poate reușim să ne intersectăm.Pup dulce!
 7. Bună dimineața!La ora 10 00 imi încep activitatea și la ora 22 00 o închei,dar nu prea mai am disponibilitate...Vă îmbrățișez și o zi frumoasă vă doresc!
 8. Bună seara!Cât de curând voi vizita și Clujul,dacă ne lasă virusul acesta "minunat"Pupici cu sclipici și pe colo...și pe ici!
 9. Pup și eu dragul meu,seară frumoasă!
 10. Bună seara!Cu drag mă voi întoarce la domnii mei drăguți din Iași dar momentan nu am nimic în plan și știți și d.voastră de ce.S-ar putea să ni se inchidă porțile din nou și nu mai putem alerga dezlegați de colo colo...Așa că,să fim sănătoși,să ne revedem cu bine!Vă pup dulce!
 11. Bună dimineața!În ciuda urgentelor și chemării ce o aveam către casă, am decis să mai stau câteva zile...mai exact până vineri inclusiv.Asta datorită vouă ,celor care mi-ați trecut pragul și m-ați făcut să retușez un pic programul și itinerariul. Vă aștept,o zi frumoasă în continuare!
 12. Bună seara!Nici nu am ajuns bine în Oradea,orașul dumneavoastră și deja am constatat că domnii de aici sunt minunați,sunt calzi în ciuda frigului de afară și tandri de te fac să vibrezi și să pendulezi precum o crenguță bătută de vânt.Vă îmbrățișez și vă pupăcesc dulce!
 13. https://nimfomane.com/forum/topic/151892-ronna-masajsex-0764222342/
 14. Buna seara dragii mei ! Vin in intampinarea dvs cu urari de bine,energii pozitive si cu toate trucurile pe care le cunosc,pentru a va oferi clipe minunate si trairi vibrationale. Cu o vasta experienta in arta masajului,reflexoterapiei fiind si un pic nimfomana...cred ca iese coktailul perfect...Mai am nevoie doar de compania dvs. Blonda,ochi verzi,1,73,varsta 40+ Servicii: Fk Masaj de relaxare Masaj erotic Reflexoterapie Masaj prostatic(+50 ron extra) Sex oral(protejat,neprotejat) Sex normal(doar protejat) Finalizare corporala Finalizare faciala Du
 15. Bună ziua,dragii mei!După cum bine știți de luni va fi în carantină toată Timișoara.Asta înseamnă că,vacanta mea pe malul Begăi,s-a apropiat de sfârșit.Mâine va fi ultima zi în care mai fac programări,iar poimâine...decolez.Vă îmbrățișez, să ne revedem cu bine!
×
×
 • Create New...