Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

mistressem

Escorta
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

388 Reputatie Excelenta

About mistressem

 • Rank
  Emmy
 • Birthday 09/11/1989

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Cluj-Napoca & Oradea
 • Interests
  BDSM & FETISH

Recent Profile Visitors

7,161 profile views
 1. De unde nu ii partener...... Nu practic Cuckold.
 2. Informativ ultimele poze le-am făcut în ianuarie când am fost la Cluj......o să mai postez poze ! De mâine 1 Martie o să fiu la Timișoara pentru câteva zile și din 7 la Cluj !!
 3. De mâine 20.02 până Marți seara voi fi disponibilă la Timișoara De miercuri 23.02 voi fi disponibilă la Oradea Din data de 07 luna viitoare până în data de 13.03 voi fi disponibilă la Cluj
 4. Măi băiete !! Pe timpul lui Ceaușescu toți gândeau ca tine, lumea se mai schimbă există diversitate și toleranță...dar sunt sigură că tu nu ai auzit de aceste noțiuni ! Ti-o spun pe limba ta „ce-i pasă lumii din prejur că F.. în gura sau în C.. e scula mea!! ”
 5. Bondage Discipline Sadism Fetish femdom adorarea picioarelor (feet worship, body worship rămâne la aprecierea mea), tease & denial face sitting nipple torture electro play jocul de roluri (role-play madam & slave, teacher & student , home owner & maid or butler etc....) house work curățenie spălat etc educare ca animal de companie ( pet play ) controlul orgasmului (orgasm control
 6. Din data de 16 ianuarie după ora 15 am să fiu disponibilă la Oradea !!
 7. Mâine 6 ianuarie o să fiu disponibilă în Timișoara, o zi !
 8. Un An Nou Sănătos Fericit și Plin de Bucurii vă urez tuturor ! Din data de 10 ianuarie până în data de 16 dimineața o să fiu la Cluj....o să mai postez ulterior unde voi fi disponibilă !
 9. Pipi caca suntem la grădiniță 😆 scato uro și sunt considerate fetish.
 10. Îi atât de simplu și ușor să judecăm !! Lucas îți recomand o lectura în ceea ce privește Femdom și nu neaparat pe partea la care ai făcut tu referire ci pe partea de kink.
×
×
 • Create New...