Sari la conținut

gore82

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gore82

Vizitatori Recenți Profil

483 citiri profil

gore82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Am înțeles. Cum dau de tine căci am sunat de câteva orisi era mereu ocupat.
  2. Va salut colegi futaciosi. Fost astăzi la Ruxy si deși poate ar trebui să las un timp să ies de sub vraja ei nu pot să mă abțin să nu vă împărtășesc și vouă ce am trăit căci prea mult mi a plăcut. Programat la tf, respectat la minut. Locația foarte plăcută, curata, o garsoniera cu bar și un pat mare excelent ca și câmp de lupta, căci am avut de luptat nu gluma,fata fiind tânără, plina de energ și zic eu cu poftă de pula. Probabil ca pauza care a făcut o își spune cuvântul. Ruxy este o bruneta superba, cu trăsături frumoase, buze senzuale (păcat ca nu face Fk) ochi superbi. M a primit într o ținuta sexy cu ciorapi din p km asa și chiloții și sutien negru. M am excitant pronto și deși îmi venea sa sar pe ea am mers la baie care are tot ce trebuie. Când am revenit m a servit cu o cola rece din care am luat numai o ingjititura căci eram grăbit. Acțiunea a început cu un oral neprotejat, umed cu atenție la vecinătăți, supt capul pulii, lins, bătut peste buze și limbă, înghițit. L a făcut atât de bine de nu m am putut abține și mi am dat drumul în guriță ei. Cules tot plecat la baie. Am luat câteva înghițituri de cola și Ruxy revenit. I am întors oralul în 69. Are o pizda cu labii mici pe care după ce i am supt puțin clitorisul i s au întărit și a început să și o frece pe limba mea în timp ce sugea pula care încet încet s a întărit. Am profitat și am pus o în Lot unde s a înfipt ușor căci este strâmtă dar a primit o pe toată și m a futut din ce în ce mai tare, cu gemete și opturi în timp ce eu ii sugeram sânii frumoși pe care mi i oferea în timp ce da din cur. M am aprins rău se tot și am pus o capra la marginea patului. Aici priveliștea este de excepție căci are un cur bombat, cu carne rare și mi a plăcut să o prind de buci și să o trag în pula. A gemut puțin dar nu a fugit su am dat în ea, cât de adânc am putut ea gemand și răspunzând cu contre. S a lăsat cu pieptul pe pat și a ridicat curul exact asa cum îmi place mie, așa că după câteva minute am finalizat în prezervativ.Mi l a scos ea, m a șters cu servetele umede și am mers la baie. Cat m am îmbrăcat am mai schimbat doua vorbe căci este foarte sociabila și vesela. Nu cred ca mai este nevoie să dau note căci le puteți ghici singuri. Halatul 250 cu CIM probabil 35 sau 40 min. Eu nu m am uitat la ceas decât pe scara, ea nu m a grăbit. Merita toți banii. Data viitoare iau o ora sa ma satur de ea. Recomand.
  3. Ca să îți spun cinstit nu îmi amintesc cum arată la fata. Îmi amintesc doar cursul bombat și tare în care am dat ca sudul în clopot. Data viitoare o sa ma uit deși tot la cur o sa mi fie ochii
  4. Dacă te ai dus tu m am dus și eu. De fapt am mai fost o știam, ai dreptate :este o iapa bună de călărit. Rezista bine și se fute cu placere și în pizda și în cur. Eu primul număr i l am dat în cur, am schimbat apoi prezervativul și am futut o și în pizda. Totul capra caci prea are cursul mișto. Ma mai duc căci la 200 lei totalul așa cum îl face ea este chilipir.
  5. Acum fiecare cu gusturile lui dar dacă și pisicuts ți a dat like o fi ceva de capul tău. Se pare ca mai avem o fata bună în Ploiești așa că luni ma duc și eu să bat la poarta (pizda) ei și o sa zic câte ceva.
  6. Vin dacă anunți și tu un program, căci la tf nu reușesc să te prind. Chiar așa te ai aglomerat din prima zi?
  7. Chiar că îmi era dor de găurile tale, de cur mai ales. Vin să le umplu
  8. Jucăriile sunt pentru pizdele voastre sau pentru cururile lor?
  9. Nu înțeleg de ce îl însuți pe colegul babanul82. Ne tot plângem ca sunt unii care fut și nu scriu nimic așa că nu știm nimic despre fetele la care se duc. Când se găsește careva să ne informeze ajunge "lingău tuturor pizdelor" Lasă l frate să scrie căci mai aflam și noi câte ceva. Nu îți place nu citi. Iar dacă ți se pare ca pentru recenziile lui fetele îl fut mai bine scrie și tu să te futa și pe tine. Cat despre frustrări am impresia ca frustratul tu ești. Sa fuți mult și sa ne spui și noua.
  10. Ai supărat o și ți a tras o. Să te saturi să mai faci pe deșteptul unde nu trebuie. Dacă ești greu de cap și nu înțelegi ce ți a zis îți traduc eu "Ia mai meri în plm boule" 😃😃😃
  11. Am fost de trei ori la Raisa și susțin și eu ce au spus ceilalți colegi. Nu e țigancă, e frumoasă cu servicii foarte bune și știe să se comporte.
  12. Imi pare rau de ce ai patit dar cred ca a fost o nesincronizare.Eu am fost de mai multe ori la Bianca si intotdeauna a respectat programarile .Este foarte serioasa din acest punct de vedere.
  13. Du te, face programări și la tf și prin ms. Știe să se poarte.
×
×
  • Creează nouă...