Jump to content

ariovist

VIP Member
 • Content Count

  1,114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

824 Reputatie Excelenta

3 Followers

About ariovist

 • Rank
  VIP Member

Recent Profile Visitors

2,237 profile views
 1. Roxy e foarte greu de depășit. Cred ca pana acum în cei 3 ani de când am început să renunț la amante și am trecut la escorte, ca ea nu am întâlnit decât 2 sau trei fete și nu cred ca voi mai întâlni curând asa ca îți dau dreptate. Sper să rămână la noi măcar pana vine din Anglia feblețea mea ruxy07. Numai cu ea as schimba o pe Roxy (ciudat cum s au potrivit la nume aspect și comportament). Nu sunt superstițios dar și cea mai buna amanta pe care am avut o timp de 8 ani tot Roxana o chema,așa că încep să fac obsesie pentru numele asta.
 2. Mai bine lăsai lucrurile asa cum au căzut fără să faci reproșuri. "Tâmpeniile" le am început eu care nu am înțeles dacă sărut pe buze înseamnă Fk sau nu. Sunt fete care chiar spun ca fac Fk și de fapt sunt Săruturi pe buze ca la grădiniță. Oana mi a răspuns însă cam la modul "prostule nu ști să citești" ceea ce m a deranjat. Lucrurile însă s au lamurit, cred că a înțeles și ea ca limba asta română are unele nuanțe în exprimare de care este bine să țină seama și totul a ajuns acolo unde trebuie. Nu mai era nevoie de reproșurile tale. Chiar că încep să îi dau dreptate cățelului cu ce scria pe to
 3. De acord cu tine, cred ca fac la fel și eu după ce onorez promisiunea făcută Oanei.
 4. Îmi pare rău de necazul tău, dar în același timp îmi pare bine ca Roxy este o fata de milioane și cu caracter așa cum am considerat o și eu de cum am cunoscut o. Să nu mai pleci Roxy de la noi căci toți te iubim.!!!
 5. Bine, să fie cum zici tu. Cinstit să fiu m a deranjat ce mi ai spus căci mă consider destul de deștept ca să înțeleg când citesc ceva și vroiam să te evit. Am citit însă ce a scris fratele babanu și cum noi ne cunoaștem și ne potrivim în gusturi îl voi crede pe el și cum voi avea puțin timp te voi deranja cu o vizita. O seara frumoasa îți doresc și să te simți bine în Ploiești.
 6. Poate sunt eu mai nervos azi și nu accept să mi se dea peste nas ca unui prost când pun o întrebare absolut nevinovata.
 7. Nu stiu dacă ai dreptate sau nu, eu oricum după ce ne a spus (elegant ce este drept) mie și colegului (mai mult eu sunt vinovat) că nu știm să citim sau că nu înțelegem ce citim (parca se cheamă analfabeți funcționali) nu mă mai duc căci am și eu mândria mea și nu accept să fiu apostrofat fără rost.
 8. Nu te supăra pe noi (eu am făcut o primul) dacă am întrebat și nu ne certa. Nu am făcut o cu rea intenție dar dacă ești atât de suparacioasa îți promit solemn că eu cel puțin nu te mai deranjez și îmi cer scuze și pentru colegul meu pe care eu l am provocat fără să bănuiesc că te superba. Scuze.
 9. Parca nu ar fii Beatrice. Am fost de câteva ori la ea și parca arată altfel decât în pozele astea. Mie mi se pare chiar mai frumoasă decât fata din poze. Mai cu seama are un cur traznet și făcea și un anal reușit.
 10. Așa am înțeles și eu dar o precizare cred că nu o s o deranjeze
 11. Scuze dacă am înțeles greșit și ma bucur ca nu pleci căci mi ai fost întotdeauna de folos și sper să îmi mai fii. Succes și să ne auzim cu bine.
 12. Nu stiu ce să spun :eu la sosea nu pot. Nici când intram cu ele în pădure la Paulesti nu ma futeam bine și relaxat. Probabil o bariera psihologica de care nu reușesc să trec și nu mai încerc.Ce spui tu este foarte mișto. Cine poate, poate și să le fie de bine,eu nu pot și gata.
 13. Am fost și eu astăzi la Anne și voi spune câteva cuvinte ca să nu plictisesc cu o recenzie. Locație decenta, curat, patul bun, singura în locație. La baie prosoape de hârtie, or fi ele igienice dar eu nu ma pot șterge cu asa ceva așa că nu am făcut dus (făcusem cu 2 ore înainte) am igienizat doar obiectul muncii și zonele adiacente. Apa fierbinte, cada curata. Fata slim, miniona, amabila,comumicativs, cooperează vrea să te facă să te simți bine și.... cam atât. În rest sunt de acord 100%cu ce a spus cățelul :una este o muie la sosea și un futai pe sub fusta în mașină și alta să faci sex în pie
×
×
 • Create New...