Jump to content

ariovist

VIP Member
 • Content Count

  1,316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

999 Reputatie Excelenta

2 Followers

About ariovist

 • Rank
  VIP Member

Recent Profile Visitors

3,066 profile views
 1. O seara buna și ție. Fără supărare.
 2. De acord cu tine și anunț pe acesta cale ca dacă nu vine mai repede la Ploiești întru în depresie.
 3. Am fost azi NEANUNȚAT. Nu am timp de recenzie dar doua vorbe tot spun. Programat whatsaap doua ore înainte, revenit cu o oră, respectata la minut. Fata miniona, slăbuța, simpatica, sociabila. Început oral neprotejat, m a întrebat cum îl vreau dar am preferat să o las să văd ce știe :și știe. Nu sunt fan așa că am trecut repede prin 69 apoi capră unde mi a plăcut mult și în 10 min am terminat. Pizda frumoasa, cur frumos, cooperează se străduiește să îți placa dau un 9 per total. Eu ma mai duc recomand. Halat 100 cam 25 min DTD. Succes să aveți.
 4. Avem experiente diferite și reacții diferite. Eu mi am acceptat condiția, căci ce nu poți schimba trebuie să accepți fără să îți faci probleme, ca să trăiești mulțumit. Tu vad ca nu faci asa și după părerea mea greșești și ești nefericit. Budha spune ca singura cauza a nefericirii este neinteplinirea dorințelor, deci nu trebuie să avem dorințe pe care nu le putem îndeplini. Asta nu înseamnă renunțare și abandonare ci înțelegere și acceptare. Panait Istrati în Moș Anghel spune cam așa "binele și răul sunt doua fete ale aceluiași talger. Condu ți barcă cum crezi, trăiește și mori când îți vine t
 5. OK o sa stim numai noi doi😀😀
 6. Am citit tot ce ați scris. Nu voi comenta decât ideea dacă putem fute cu sau fara bani. Eu unul am futut și cu bani și fără dar niciodată de gratis. Voi femeile întotdeauna vreți ceva și nu o dați gratis. Nevasta vrea tot ce ai, amanta vrea ce are nevasta, numai prostituatele iau ce și cât vreau eu să le dau și de aceea mi se par cele mai puțin periculoase.
 7. Bineînțeles, dar banii nu sunt pentru sarmale ci pentru savarina. Dacă îți zic ca mâine te caut vor sari colegii ca iarăși îmi anunț vizitele pe topic așa că spun că vin să îți aduc o tuica bună pana nu termini sarmalele.
 8. Pai tu și țuica și sarmalele și eu să vin așa cu mana pe p... a.?
 9. Nu îmi place hora și nici răbdare să o aștept pe Emma nu mai am. În plus îmi e frică ca se termina sarmalele la ce aglomerație e la tine, așa că vin cât de repede cu țuica de Văleni veche de 5 ani. Te bagi?
 10. OK asa este corect să nu răspunzi când ai client. Dar nici măcar să nu îți citești mesajele pe whatsaap, deși politicos ar fi să și răspunzi la ele? Ieri ți am lăsat ms și Pe whatsaap și la mesagerie cu timpul pana la care sa îmi răspunzi. Nimica nimicuta. Pai e corect?
 11. Dacă vine și Emma cu palinca iar e bine în Ploiești 😃😃😃😃
 12. Sincer mie îmi pare rău să aud lucrurile astea. Le cunosc pe amândouă de ceva ani și mie îmi plăcea mai mult bruneta tocmai pentru comportament. Este drept ca atunci când am cunoscut o era mai slaba și pot spune ca avea un corp de nota 10. Acum i a crescut curul dar sânii au rămas superbi. Dacă îți plac femeile cu curul mare cum îmi plac mie este perfecta. După ce s a îngrășat și eu de vre o doua ori am luat o pe blonda (își pusese și silicoanele) în locul ei dar apoi am revenit la ea și bine am făcut. Cu mine s a purtat întotdeauna frumos, m a futut bine și bineînțeles că voi reveni când voi
 13. Așa, gonește tu fetele bune și apoi să ne vaietăm ca nu avem ce fute în Ploiești. Să nu l asculți Erica.
 14. Am înțeles dar ți am trimis ms pe whatsapp și nu ai răspuns.Voi încerca în continuare să joc în recalificari indiferent de anotimp. Nu reușesc vara poate toamna poate iarna.... sunt perseverent. Deja imi fac filme cu tine așa că..... deja mă obsedezi 😃😃😃. Te pup..... virtual deocamdată și să ai o zi frumoasa.
 15. Dar nu mi ai răspuns la întrebare. Cum ajung la pizda ta? Trebuie să fac 150 km sau mi o aduci mai aproape?
×
×
 • Create New...