Sari la conținut

ariovist

Membru Banat
  • Număr conținut

    1.316
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ariovist

  1. O seara buna și ție. Fără supărare.
  2. De acord cu tine și anunț pe acesta cale ca dacă nu vine mai repede la Ploiești întru în depresie.
  3. Am fost azi NEANUNȚAT. Nu am timp de recenzie dar doua vorbe tot spun. Programat whatsaap doua ore înainte, revenit cu o oră, respectata la minut. Fata miniona, slăbuța, simpatica, sociabila. Început oral neprotejat, m a întrebat cum îl vreau dar am preferat să o las să văd ce știe :și știe. Nu sunt fan așa că am trecut repede prin 69 apoi capră unde mi a plăcut mult și în 10 min am terminat. Pizda frumoasa, cur frumos, cooperează se străduiește să îți placa dau un 9 per total. Eu ma mai duc recomand. Halat 100 cam 25 min DTD. Succes să aveți.
  4. Avem experiente diferite și reacții diferite. Eu mi am acceptat condiția, căci ce nu poți schimba trebuie să accepți fără să îți faci probleme, ca să trăiești mulțumit. Tu vad ca nu faci asa și după părerea mea greșești și ești nefericit. Budha spune ca singura cauza a nefericirii este neinteplinirea dorințelor, deci nu trebuie să avem dorințe pe care nu le putem îndeplini. Asta nu înseamnă renunțare și abandonare ci înțelegere și acceptare. Panait Istrati în Moș Anghel spune cam așa "binele și răul sunt doua fete ale aceluiași talger. Condu ți barcă cum crezi, trăiește și mori când îți vine timpul"
  5. OK o sa stim numai noi doi😀😀
  6. Am citit tot ce ați scris. Nu voi comenta decât ideea dacă putem fute cu sau fara bani. Eu unul am futut și cu bani și fără dar niciodată de gratis. Voi femeile întotdeauna vreți ceva și nu o dați gratis. Nevasta vrea tot ce ai, amanta vrea ce are nevasta, numai prostituatele iau ce și cât vreau eu să le dau și de aceea mi se par cele mai puțin periculoase.
  7. Bineînțeles, dar banii nu sunt pentru sarmale ci pentru savarina. Dacă îți zic ca mâine te caut vor sari colegii ca iarăși îmi anunț vizitele pe topic așa că spun că vin să îți aduc o tuica bună pana nu termini sarmalele.
  8. Pai tu și țuica și sarmalele și eu să vin așa cu mana pe p... a.?
  9. Nu îmi place hora și nici răbdare să o aștept pe Emma nu mai am. În plus îmi e frică ca se termina sarmalele la ce aglomerație e la tine, așa că vin cât de repede cu țuica de Văleni veche de 5 ani. Te bagi?
  10. OK asa este corect să nu răspunzi când ai client. Dar nici măcar să nu îți citești mesajele pe whatsaap, deși politicos ar fi să și răspunzi la ele? Ieri ți am lăsat ms și Pe whatsaap și la mesagerie cu timpul pana la care sa îmi răspunzi. Nimica nimicuta. Pai e corect?
  11. Dacă vine și Emma cu palinca iar e bine în Ploiești 😃😃😃😃
  12. Sincer mie îmi pare rău să aud lucrurile astea. Le cunosc pe amândouă de ceva ani și mie îmi plăcea mai mult bruneta tocmai pentru comportament. Este drept ca atunci când am cunoscut o era mai slaba și pot spune ca avea un corp de nota 10. Acum i a crescut curul dar sânii au rămas superbi. Dacă îți plac femeile cu curul mare cum îmi plac mie este perfecta. După ce s a îngrășat și eu de vre o doua ori am luat o pe blonda (își pusese și silicoanele) în locul ei dar apoi am revenit la ea și bine am făcut. Cu mine s a purtat întotdeauna frumos, m a futut bine și bineînțeles că voi reveni când voi avea timp și chef. Mi ai dat însă o idee :să o provoc să văd cât poate fi de obraznica căci după cum s a purtat cu mine pana acum mi s a părut o fire calma și blândă. Dar vorbea aceea "in lacul liniștit sta dracul ascuns". Ca o concluzie eu zic că totuși nu este de evitat.
  13. Așa, gonește tu fetele bune și apoi să ne vaietăm ca nu avem ce fute în Ploiești. Să nu l asculți Erica.
  14. Am înțeles dar ți am trimis ms pe whatsapp și nu ai răspuns.Voi încerca în continuare să joc în recalificari indiferent de anotimp. Nu reușesc vara poate toamna poate iarna.... sunt perseverent. Deja imi fac filme cu tine așa că..... deja mă obsedezi 😃😃😃. Te pup..... virtual deocamdată și să ai o zi frumoasa.
  15. Dar nu mi ai răspuns la întrebare. Cum ajung la pizda ta? Trebuie să fac 150 km sau mi o aduci mai aproape?
  16. Vaccinul antiHPV nu anticorona. În 2020 a fost o campanie de vaccinare gratuita dar s a terminat. Vaccinarea era pentru fete și femei tinere nu pentru băieți iar Bianca are băiat (pentru femei este periculos căci o tulpina parca 16 produce cancer de col)
  17. Bine ai revenit cu recenzii. Ți am simțit lipsa.
  18. Păreri pro și contra și cam atât. Hai să trecem la fapte. Bianca și a făcut analizele și le va posta. Am comandat vaccinul și se va vaccina în primul rand pentru ea și copilul ei și apoi pentru noi. Cum le judecam? Eu cred ca fiecare le judeca după ce a întâlnit și a cunoscut. Eu sincer am întâlnit numai amărâte (bineînțeles după criteriilor mele) și de aceea îmi pare rău de ele. Când voi întâlni și eu o curvă din plăcere ca Grace Kelly prințesă de Monaco îmi voi schimba părerea. În plus nu pot să le fut fără nici un dram de prietenie (nu zic afecțiune) fără o minima relaționare cum fute taurul în ciudă. Îmi place să îi spun o vorba plăcută, chiar să o alint ca să simt cum se deschide și nu mai este doar un obiect al plăcerii mele ci un partener care vrea să îmi facă placere așa cum vreau și eu să îi fac ei. Cei care urmăresc forumul poate își amintesc ca am criticat o pe Silvia care m a futut bine dar uitând se prin mine ca prin sticla de parca nici nu eram acolo. Iar despre tine Vistantric, tare as vrea să te cunosc. Vad ca activezi prin Pitești și Vâlcea, cam peste mâna pentru mine. Poate vi în Ploiești sau măcar în Bucuresti,desi poate ca....... la urma urmei ce nu face un bărbat pentru o pizda bună!!!!
  19. Emma când mai treci pe la noi? E cam jale prin Ploiești.
  20. ariovist

    Karla 0785917298

    Deci chiar ai plecat 😔😔😔Și eu care speram să te mai prind o data asta seara!!!! Te pup, să ai noroc pe unde te duci și... să nu ne uiți.
  21. Atunci munte sa fie caci bronzul este mai durabil.Numai sa scada preturile la vilele de la munate😀
  22. Corect așa sunt dar cu tine nu mă fut oricâți bani mi ai da.
  23. Foarte corect ce spui tu. Banii mulți se câștigă fie cu munca multa și grea, fie cu învățătură multă, fie cu riscuri și denigrare. Dau exemple :avocat, doctor, afacerist, traficant de droguri, prostituata. Totul se plătește într un fel. Pentru prostituate însă trebuie să gândești și altfel. Un om normal muncește 35-40 de ani, are asigurare medicala și pensie pentru a trai încă 15-20 de ani. O prostituata muncește 10-15 ani și trebuie să adune bani pentru încă 35-40 de ani de viata. Nu vorbesc de faptul că trebuie să se futa și cu cei care nu le plac nici cum arata, nici cum se comporta, cum miroase, cum au pula etc. Sincer sa fiu eu unul nu as putea să fac meseria asta desi sunt foarte versatil și am făcut aproape orice (chiar și curățatul closetului cu mâna în armata) de aceea o consider o profesie grea. Asa este, tu pui banul pe masa și vrei să te simți bine și ea să facă cum îți place ție. Dacă ei însă nu ii place îți imaginezi cât de greu ii este să te satisfacă? Una este să te futi din plăcere când, cum și cu cine îți place și alta este să te futi cu cine, cum vrea și când îți pune banul pe masa și asta de cinci, zece ori pe zi. Încă o data repet, eu nu aș putea și nu prea înțeleg cum de ele pot. În plus să fii un paria în societate și niciodată copiii și prietenii tai să nu afle ce ai fost. E greu și asta se plătește. Mai sunt și alte plăti și implicații pe care nu am timp să le explic. Mai pun o singura întrebare :dacă câștiga atât de bine de ce nu sunt printre oamenii bogați (sau măcar) bine situați din societate? (exclud aici excepțiile celebre gen Aspasia lui Pericle și Teodora lui Justinian)
  24. Si pisicuțele erau la 80 lei dar nu am mai fost demult și nu sunt sigur. Încearcă căci merita.
  25. Mi ai dat o idee. Cred că merită încercat. Cum scad preturile cumpăr o vila și îți promit că pe tine te primesc primul. Numai să îmi spui unde vrei munte sau la mare. După cum ști bronzul chiar și între buci difera.
×
×
  • Creează nouă...