Sari la conținut

nirvana33

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nirvana33

Vizitatori Recenți Profil

1.029 citiri profil

nirvana33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

47

Reputație

  1. Am revenit cu plăcere la Paula, o fată super, înaltă, frumoasă, sexy. Aceleași servicii de calitate. Locația curată, prosoape curate, baia super ok și ...cafeaua excelentă . E o fată inteligentă cu simțul umorului cu care ai și ce să discuți înainte și după. Zona : bd Unirii-Zepter Programare pe WhatsApp respectată ca întotdeauna de ambele părți. Are și servicii de dominare, fetishuri, recuzita e mai bogată acum. 1 oră - 450 lei. Voi reveni mereu cu mare plăcere!
  2. Mai corect programul "prima si ultima vizita" 😅
  3. Tipa e foarte tare pe dominare, nu înțeleg de ce nu se axează doar pe partea asta...în fine...e treaba ei. Pentru cine a fost mai acum ceva ani la Stăpâna Mona are ceva din stilul ei...e intuitivă, inteligentă și din ce am înțeles a "învățat" prin Austria și Germania. Te ascultă foarte atentă (un mare plus față de plictisitele cărora le spui că nu vrei o anumită chestie iar ele imediat după ce începe ședința tocmai chestia aia o fac) și încearcă și în foarte mare parte reușește să ți facă absolut tot ceea ce ți place în bdsm. Nu butonează aiurea pe telefon, e cu tine întreaga "ședință". Am zis că e intuitivă și te simte...își dă seama ce ți place...vine și ea cu idei, știe foarte bine partea de bondage, spitting, facesitting, trampling etc. Achitat: 1300/2h, poate că unii vor spune că e peste prețul altora, dar eu zic că merită din plin!
  4. Daca am locatia langa metrou merge 350/h si o cartela de metrou?
  5. Ieri am revenit la titulara topicului. Locatie curata, zona unirii, nota 9. Tipa e supersociabila, cu simtul umorului, cam 1.75m, circa 62-63 kg, arata bine fizic, draguta la fata, curata. Sanii : perfecti NP 9 Cadou - 350 pentru 60 de minute Nu m am simtit grabit, voi reveni cu placere.
  6. Ce naiba va treziti fratilor sa comentati pe topicuri ca si inchise? Tipa a si scris din 2021 ca s a retras! Sau stii tu ceva ce noi nu stim? Ma indoiesc...vad ca esti inregistrat recent... Oricum nu e citatul ei, daca esti vechi ar trebui sa stii cine scria asa 😜
  7. Ba e exact invers! Noi nu intelegem ce spui tu, are dreptate catalin2015! Informatia legata de locatie e suficienta, doar nu vrei si blocul si apartamentul?
  8. Da i msj pe wapp pt ca nu iti poate raspunde aici. Randunica face parte din categoria fetelor care nu au vrut sa plateasca taxa de 500 lei pentru a putea sa mai scrie ceva pe forumul asta...si eu cred ca are dreptate!!!...macar sa li se dea dreptul de a raspunde la intrebari!
  9. Eu zic sa le multumesti pentru informatii, nu mai face aluzii ca nu e cazul, f multe tipe nu vor sa plateasca cei 500 lei ceruti pentru a putea posta! In plus tipa (am fost mai demult la ea) asa procedeaza, ii pune pe clientii sai fideli sa i posteze venirile in bucuresti.
  10. Daca i dai mesaj pe wapp iti rasunde cu mesaj generat automat prin care cere o suma in avans, pentru mine e PAS!
  11. Pai de ce sa mai scriem recenzii daca escortele le pot sterge? Iar cele care nu au mai platit taxele cerute de site au ajuns in paginile 20-30-100 desi sunt disponibile, ca nu mai pot posta nici macar disponibilitatea zilnica si probabil (de fapt stiu cateva cazuri sigure) au inceput sa posteze anunturi pe alte site uri.
×
×
  • Creează nouă...