Jump to content

kasparian

VIP Member
 • Content Count

  1,309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4,080 Reputatie Excelenta

8 Followers

About kasparian

 • Rank
  Old-style Beauty Lover

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Micul Paris

Recent Profile Visitors

6,336 profile views
 1. Da, epilare definitivă Se recomandă trollilor.
 2. Bine ai revenit! Ce număr mai ai acum? L.E. Gata, l-am găsit
 3. Bună deducție! Auzi, dar ceilalți frați ai tăi (Corhaneanu1, Corhaneanu2...) sunt toți la fel de deștepți ca tine? Sau tu ești geniul familiei?
 4. Poți fi liniștit, că nu am obsesii pentru nimeni, așa că nu am de ce să fiu discret. Cât despre cocoș, nu știu ce să zic... eu măcar am fost pe la câteva fete, dovadă recenziile pe care le-am scris. În schimb, de la tine nu am găsit nicio recenzie, și totuși nu te fac clapon. Deci, mai ușurel cu jignirile și să ne păstrăm civilizați.
 5. Eu postez în multe părți și, în general, intervin când se face o nedreptate unei persoane pe care o cunosc. De ce nu îmi spui același lucru și la discuțiile de pe DG?
 6. @crissti98, eu îți apreciez toleranța, din moment ce găsești ca fiind doar "pe muchie de limbaj" niște invective cât se poate de mizerabile la adresa mea și ai putut face abstracție de ele pentru a da un like unei alte jigniri, de data asta la adresa unei femei. Pentru că știi bine că nu e decăt o jignire și o dezinformare, având în vedere că și tu ai cunoscut-o pe Bianca. Imparțialitatea nu asta înseamnă, să încurajezi orice opinie, chiar și pe cele mincinoase.
 7. Repet, în caz că nu s-a înțeles, că votul este multiplu - adică, puteți vota mai multe favorite, dacă aveți.
 8. Mulțumesc, dar nu mai pot edita Ați fost invitați toți să faceți nominalizări aici Să vedem dacă ne poate ajuta pisicuts...
 9. Bianca_love a fost pe listă, până unul dintre colegi mi-a atras atenția că prețurile ei sunt 100/20 min, 150/30 min și 250/oră, prin urmare se încadrează mai degrabă în categoria 150/250.
 10. Un top care mi se pare oportun, având în vedere criza financiară prin care trecem. Credite colegului @le0pardul pentru idee! L.E. Interesant că lista cuprinde 13 fete și se încheie cu Simona13 Deci, obligatoriu scuipați-vă în sân și, eventual, recitați un descântec înainte să votați!
 11. Depinde dacă o fac pentru că le și place, sau numai pentru bani (în caz că vorbim de escorte), sau doar pentru a-și ține bărbatul acasă oferându-i cât mai multe (în cazul civilelor mai destupate). Cele cărora le place cu adevărat pot avea orgasme mai frecvente, mai rapide și mai puternice decât din sex vaginal. Ceea ce, evident, este foarte măgulitor pentru un bărbat interesat de satisfacția partenerei. Altfel, nu aș zice că senzația este una deosebită pentru bărbat, parcă tot mai bine e în vagin.
 12. Și o să rămâneți și mai puțini, având în vedere lipsa posibilităților de reproducere
 13. Păi si eu am precizat cum mi s-a părut mie - și, dealtfel, tuturor celor care i-au scris recenzii - adică printre fetele strâmte. Sau, cumva, afirmi că toți îi facem reclamă? Oricum, dacă ai ceva de spus, combate civilizat, nu e cazul să treci la jigniri care nu fac decât să-ți arate frustrarea! Pentru că dacă o iei pe tonul ăsta, s-ar putea să fii trimis acasă și să ajungi să-ți repeți singur, în oglindă, că nu ai pula mică, poate măcar tu ajungi să te crezi.
 14. E ok, se pare că ea este Mary new menționată de 71laciport
 15. Păi am zis că așteptăm sugestii de la toți. Mulțumesc, o adaug pe listă.
×
×
 • Create New...