Jump to content

witcher

VIP Member
 • Posts

  3,973
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

witcher last won the day on January 16 2022

witcher had the most liked content!

About witcher

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  Bucuresti
 • Interese
  Making love, not just having sex

Recent Profile Visitors

16,186 profile views

witcher's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Well Followed Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

16k

Reputation

 1. Daca la mine vrei sa te referi, afla ca ai dat-o in bara complet. Am cam de 10 ori mai multe vizite decat numarul recenziilor pe care le fac. Si asta in special pentru ca prefer sa merg acolo unde stiu sigur ca ma simt bine, caz in care mi se pare irelevanta inca o recenzie. Rar incerc ceva nou, iar atunci cand o fac, merg cu speranta ca o sa gasesc pe cineva la care sa revin de multe ori cu placere. Numai ca treaba asta se intampla foarte rar, in ultimul timp.
 2. Este o minciuna ordinara! In zona Dimitrie Leonida nu exista garsoniere 'vechiute'! 😁
 3. Nu te mai gândi atâta! Just do it! 😀
 4. Nu m-aș baza pe asta ... Și la a enșpea vizită tot așa e ...
 5. Am reușit să o cunosc și eu pe Leila într-una din zilele trecute. A fost o întâlnire reușită, în urma căreia am plecat bine dispus. Programarea a fost făcută pe Whatsapp cu vreo câteva zile înainte. A fost promptă și plăcută în comunicare. Nota maximă pentru seriozitate și punctualitate. M-a așteptat în lenjerie intimă și pantofi cu toc și a început să se miște lasciv, punându-și în evidenta formele ispititoare. După dușul regulamentar, am început direct cu o repriză lungă și foarte plăcută de cunni, mai intai cu ea întinsă pe pat, apoi cu ea deasupra. Dupa asta, a venit rândul ei să treacă la aparat, adică la un oral neprotejat energic, pe gustul meu, cu deep complet și ocazional gag reflex. A urmat normalul protejat, mai întâi în LOT. La un moment dat a început să se înfigă atât de energic, încât al meu s-a speriat și a intrat la apă. L-a readus pe linia de plutire cu niște oral neprotejat, după care am continuat NP pe la spate, până la finalizare. Am mai stat un pic de vorbă în pat. A lucrat prin țări străine și se cunoaște că este experimentată și o bună profesionistă. Note: Locatie: 7 - bloc vechi pe Batiștei, situal ultra-central, baie micuță, dotată cu cele de trebuință, inclusiv apă de gură, dar fără pahare de unică folosință Aspect: 8 - micuță de înălțime, slim, cu forme armonioase, sâni mari siliconați, frumușică la față, ten măsliniu Atitudine: 9 - atentă, cu bun simț; a pus telefonul pe silent, chiar dacă nu de la început Igiena: 10 - nimic de reproșat GFE: 8 - prietenoasă, deschisă, a oferit FK foarte plăcut și fără rețineri Oral (ON): 10 - energic, cu deep complet, cu gag reflex pe alocuri Normal (NP): 9 - implicată, se mișcă foarte bine Nota de plata: 450 lei (din care 50 extra pentru FK), achitați la sfârșit - DTD aproape 1 oră M-am simțit foarte bine cu Leila, este de recomandat și de revenit. Disclaimer. Notele sunt acordate prin raportare la cea mai bună experiență din categoria respectivă, care primește nota maximă.
 6. Întâlnirea mea cu Eva a fost cu totul dezamăgitoare. Poate că m-am prezentat cu așteptări prea mari, poate că nu a fost nici un fel de click, sau poate un pic din fiecare. Comunicarea pe Whatsapp a fost plăcută și mi-a părut chiar simpatică, ceea ce m-a făcut să sper că experiența va fi una reușită. Nu a fost cazul. Locație: 8. Este un apartament situat într-unul din blocurile vechi, comuniste, de pe Cantemir. Baia nerenovată, însă dotată cu toate cele de trebuință. Se vede că Eva este preocupată serios de igienă. Aspect: 8. Este slim spre skinny - pozele reflectă realitatea. Picioare frumoase, sânii mici și un pic lăsați, fața destul de comună. GFE: 3. Distantă, nu prea vorbăreață. Fără FK, fără săruturi. Oral neprotejat: 5. Soft, fără deep, fără artificii. Ce-i drept, când a văzut că nu prea merge treaba, m-a întrebat cum aș prefera. I-am zis că mai energic și cu ceva mai multă presiune, dar, în afară de a folosi mai mult mâna, nu am sesizat vreo diferență. Normal protejat: 7. După ce mi-am întărit-o manual, a montat protecția și am început în căpriță. Am pompat cât am pompat, până când am realizat că nu o să pot termina așa. Am încercat să salvez situația cu un COF, știind că are așa ceva în meniu. Am fost refuzat, pe motiv că trebuia să o anunț dinainte. Din păcate, nu aveam scenariul pregătit de acasă. Doar la fața locului mă decid dacă apelez sau nu la varianta asta. Până la urmă, am finalizat manual COB, pe sâni. Că pe fund nu e voie. Atitudine: 4. În timp ce mă îmbrăcam, a simțit nevoia să mă atenționeze că mi-a trecut jumătatea de oră alocată. Adică ce era să fac? Să plec cu hainele în brațe și să mă îmbrac pe hol? Nota de plată: 300 lei (din care 100 extra pentru ON) achitați la sfârșit - DTD undeva între 35 si 40 de minute. Din păcate, nu pot să o recomand. Iar de revenit, nici nu poate fi vorba.
×
×
 • Create New...