Sari la conținut

71laciport

Membru Premium
  • Număr conținut

    2.623
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

71laciport a câștigat ziua ultima dată pe Mai 1 2021

71laciport a avut cel mai apreciat conținut!

Despre 71laciport

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    one day in heaven, next day in hell
  • Interese
    asses , bobs, pussies

Vizitatori Recenți Profil

16.895 citiri profil

71laciport's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

3,5k

Reputație

  1. Si eu am tot 38, (doar ca, numarul de la imobilul unde locuiesc, oare sa fie un semn bun?) La multi ani si sa ai cei mai puternici "fesieri", multi ani de acum inainte!
  2. Excelenta , face diferenta ...inca suspin dupa ea si ma gandesc la ce "piesa" am "tavalit" azi. Ne cunoastem de ceva timp, de fiecare data nu am avut niciun repros sau sugestie la cum ar trebui sa decurga intalnire, este flawless cu bine meritat si asteptat, happy end. Eu sunt pitic de gradina pe langa ea si este atat de incitant pentru ca ma simt dominat asta pana ajungem la orizontala, unde avantajul se intoarce in favoarea mea..dupa mine, acum ca este putin mai implinita arata foarte bine, carne tare, mani pedi par igiena,impevabile! Caracter bland si placuta, gace parte clar din top favoritele mele. 200 lei jumatate de ora cu un "trofeu deosebit" Apartament super simpatic, cu o padurice de mesteceni care delimiteaza zona sitting de zona king size bed. Nothing is impossible! The word itself says, i m possible! ..
  3. Daca nu face un ajustaj fin, al tarifului, serviciilor si extra urilor, va trebui sa astepti cam mult. presupun faptul ca asta este motivul pentru care nu faci tu (eu), prima recenzie.
  4. Mainile sus, esti arestata!...(inclusiv dreapta)
  5. Se rusineaza , nu vrea sa posteze aici, in "vazul lumii"
  6. La plangerea penala care este pe rol la parchet, sa se constituie parte civila pentru daune, daca o face printr un proces civil, separat la judecatorie trebuie sa plateasca taxa timbru care este procent nu mic, din suma ceruta ca si despagubire. Asteptam vesti despre starea ei.
  7. Oricat de mulr m am straduit sa citesc ce are tatuat pe spate pe aira spinarii, nu am reusit, insa am reusit sa o fut. Este simpatica pustoaica, are un vibe super pozitiv iti transmite o stare de liniste si relaxare din primul moment. Stie sa rada, glumeste si este cu tine nu numai langa tine. Este placuta, par negru lung( mai ramane el agatat in zonele de "sub centura" pe unde ajunge cu capul) piele fina catifelata, hidratata, cu miros proaspat. Oralul nep cu dificultate la "exprimare" semi deep si cu ceva manuta, dar trece clasa. Normal, da, este stramta si foloseste lubrifiant pentru a o putea penetra. Si acolo semi, dar placuta senzatia , are ea pozitia preferataunde te "secera" rapid sa cazi lat. La examenul asta are nota mai mare. Apartamentul cu tot ce trebuie, dus cu de toate, gazda primitoare si foarte joviala, volubila, copilaroasa . De revenit , cand mai apuc loc si mi permite programul. 200 lei/ 30 minute, programare respectata la secunda. IF we can not give our lives more days, we can at least give it more quality
  8. Pe mine ce m a impresionat placut, este "chestia" aia, dintre fundite
  9. In paralel cu urmarirea penala, parintii ar trebui sa deschida un proces civil si sa solicite daune fizice, morale, reparatorii. Animalul o sa suporte tot daca are proprietati si bunuri pe numele lui. La un pronostic favorabil al starii de fizice, neurologice, variante de recuperare si sanse sunt.
  10. pot ncerca sa recomand conf doctor fizio kineto terapeut sef sectie , la care am facut si eu recuperarea, (ce i drept nici nu pot compara cazurile )dar este in Bucuresti. Institututul National de Recuperare, Este gratuit eu am fost internat 2 luni pentru a putea beneficia de toate serviciile fizio si kineto, care au fost cu rezultate foarte bune. Toata echipa este de nota 10 fizio cu aparatura performanta, kineto cu indrumatori dedicati. Acelasi institut cred ca are si in alte orase clinici.
  11. Sa nu uiti sa aduci ultimul talonul de pensie pentru ca sa beneficiezi de reducerea de seniori, la cazare
  12. Topical LP spray, applied to the glans penis 15 min before intercourse, prolongs ejaculation time significantly and improves sexual satisfaction in both men with PE and their partners. The glandular numbness, noticed in only two cases, did not adversely affect the quality of the orgasm. Occasionally, a patient reported difficulty maintaining an erection while waiting the required 15 min between application of the spray and the initiation of intercourse. The average satisfaction score for both subjects and partners was 1.0; on a scale where -1 was worse, 0 the same, +1 better and +2 much better. nu am niciun motiv sa dezbat subiectul, insa studiile clinice ( nu este singurul exemplu) arata diferit fata de ce intelegi tu. si nu am mentionat faptul ca lidocaina simpla sau in combinatie cu alte substante, ajuta la erectie, dar ca, asa cum presupun ca a fost intentia si a celui care si a dat doua pufuri de lidocaina pe penis, prin aceasta metoda se prelungeste actul sexual oral sau normal (ejaculare prematura)
  13. Nu tot ce zboara, se mananca ,dar tot ce se mananca, zboara. Azi gasesti pe Google multe informatii, studii, care te pot lamuri cu privire la varii domenii, nu trebuie sa iei de bun insa, tot ce gasesti pe site de escorte.
  14. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12934056/#:~:text=Topical LP spray%2C applied to,with PE and their partners
  15. Cred ca paragraful in care se mentioneaza faptul ca "m a lovit", ti a scapat din lecturarea textului....
×
×
  • Creează nouă...