Sari la conținut

71laciport

Membru Premium
  • Număr conținut

    2.628
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

71laciport a câștigat ziua ultima dată pe Mai 1 2021

71laciport a avut cel mai apreciat conținut!

Despre 71laciport

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    one day in heaven, next day in hell
  • Interese
    asses , bobs, pussies

Vizitatori Recenți Profil

17.000 citiri profil

71laciport's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

3,5k

Reputație

  1. Penisache al meu a fost lasat, ieri pentru "dezmierdat", in grija Antoniei , nu in totalitate in modul in care i promisesem ca va fi tratat, dar nici pe ea nu am lasat o sa si faca damblaua, cu micutul meu, care tremura de frica numa' din auzite (de ce i s ar fi putut intampla) Dar am fost rezonabili si cerebrali in actiune si pana la urma focul de artificii a fost unul pe masura asteptarilor. Este o escorta atipica si cu ganduri malefice cu privire la arsenalul pe care l va sau folosi si la procedurile (deloc limitate ) pe care le abordeaza pentru a stimula placerea, erectia, ejacularea. Si cand isi pune ceva in cap, reuseste sa ai atinga scopul cu orice pret si prin orice mijloc/ mijloace. Are cateva border lines si do not !, cum ar fi cunni, nu atingeri pe clit sau strana de sfarcuri, dar daca vrei o sedinta sexuala, consensuala si reciproc avantajoasa, trebuie sa stii cum o poti stimula si duce in zona placerii , nu neaparat bifand si parcurgand, meniul stufos de servicii postate. Pe mine ma linisteste si ma incita jocul pe care l imprima modului in care se desfasoara intalnirea cu ea. Daca te gandesti pur la satisfacerea necesitatilor fiziologice normal, oral, rapid fara munca doar punand pe masa tributul, Antonia, s ar putea sa nu fie cea mai buna optiune, daca insa accepti sa "lupti" pentru a cuceri statutul de "partener" in compania caruia EA, se poate dezlantui erotic, senzual, sexual , finalul oricarei intalniri in compania ei poate fi si cu siguranta este, BINEMERITAT ( imho) Timp pentru toate, inclusiv discutii pe teme variate, nclusiv medicale (la care nu prea are rivali/e) Apartament spatios si curat, tinuta exemplara, domnisoara de la colegiul catolic dupa pantofi, ciorapi, fusta bluza naturaletea fetei si a eiin general( in rest cum o stim, o mica diavolita) 400 lei (primise penisache niste bani de buzunar si l am intrebat ce prefera sa faca cu ei, raspunsul a fost...mergem la Antonia daca ne primeste) Concluzia, este o companie deosebita !(pentru mine si al' mic si rasfatat)
  2. Cif stands for "Cost, insurance and freight" method of exporting goods(sex) where the seller (Sofia)pays expenses until the product (cob) is completely loaded on ship,(body)
  3. Vin si io' sa mi sculptez abdomentul (cu exercitii fizice) la fel ca al tau.
  4. 71laciport

    UCRAINA

    Stalin, hrushov , sunt inspiratia lui putin au avut un cui cu ucraina tot timpul iar populatia a fost exterminata in lagare si in timpul holodomorului cand au pierit 4 mil, ( i au futut pe aliatii americani si britanici, pe la spate de cate ori au avut ocazia) cum pana mea sa te increzi in bolsevici,? Isi imparteau sferele de influenta si control, ca la un joc monopoly. Dupa care a a aparut alianta nord atlantica si in paralel warsaw act. Sa i lasi pe rusi sa si faca de cap fara sa intervi, nu cred ca este o solutie pentru ca dupa, o sa incalece si pe altii. Bafta
  5. Vin si io' sa explorez 'Nissa" si "suburbiile" ei , nu degeaba este situat in Baye de anges ,cred ca este ceva deosebit. (De tine zic)
  6. 71laciport

    UCRAINA

    Despre oricine ar fi vorba Macron, Sunak sau Kallas, rusii trebuie pusi cu botul pe labe intr un fel si inevitabil doar o confruntare armata, egala din punct de vedere militari, inzestrare, armament, poate rezolva ceva. Daca vizionati Turning point, the bomb and the nuclear war pe netflix, o sa aveti poate o perspectiva mai ampla asupra raului pe care rusia l a facu il face si il va face . Degeaba Nato sustine ca este pregatit pentru o confruntare directa si ca au planuri de aparare si contraatac, separe ca rusia in acesti 2 ani a studiat reactiile tarilor aliantei si a facut statistici indiferent de pierderi omenesti si se pare ca s a neglijat acest aspect. Oricum la inceput au declarat faptul ca vor ataca pe cei care furnizeaza armament, instruiesc militarii ucrainieni,ba chiar ca, daca echipamentele furnizate vor lovi pe teritoriile ruse se vor lua masuri drastice.Cretinoidul de trumpeta a declarat faptul ca daca nu se mai livreaza armament razboiul se incheie, adica rusii vorputea detine ilegal o tara, sau regiuni din ea. Crimea a fost alipita ilegal, incearca si cu Odesa, vor acces sporit la marea neagra si la fluviul dunarea. Ati vazut reactia ambasadorului rusiei cu privire la tezaurul aur si opere de arta bijuterii pe care rusii si l au insusit ilegal? Tupeu si ipocrizie. Problema cea mai mare estefaptul ca noi suntem cel mai aproape de davai ceas davai paltonsi implicit cel mai expusi . Clar trebuie o pozitie mai ferma pentru ca sanctiunile nu au folosit.
  7. Si eu am tot 38, (doar ca, numarul de la imobilul unde locuiesc, oare sa fie un semn bun?) La multi ani si sa ai cei mai puternici "fesieri", multi ani de acum inainte!
  8. Excelenta , face diferenta ...inca suspin dupa ea si ma gandesc la ce "piesa" am "tavalit" azi. Ne cunoastem de ceva timp, de fiecare data nu am avut niciun repros sau sugestie la cum ar trebui sa decurga intalnire, este flawless cu bine meritat si asteptat, happy end. Eu sunt pitic de gradina pe langa ea si este atat de incitant pentru ca ma simt dominat asta pana ajungem la orizontala, unde avantajul se intoarce in favoarea mea..dupa mine, acum ca este putin mai implinita arata foarte bine, carne tare, mani pedi par igiena,impevabile! Caracter bland si placuta, gace parte clar din top favoritele mele. 200 lei jumatate de ora cu un "trofeu deosebit" Apartament super simpatic, cu o padurice de mesteceni care delimiteaza zona sitting de zona king size bed. Nothing is impossible! The word itself says, i m possible! ..
  9. Daca nu face un ajustaj fin, al tarifului, serviciilor si extra urilor, va trebui sa astepti cam mult. presupun faptul ca asta este motivul pentru care nu faci tu (eu), prima recenzie.
  10. Mainile sus, esti arestata!...(inclusiv dreapta)
  11. Se rusineaza , nu vrea sa posteze aici, in "vazul lumii"
  12. La plangerea penala care este pe rol la parchet, sa se constituie parte civila pentru daune, daca o face printr un proces civil, separat la judecatorie trebuie sa plateasca taxa timbru care este procent nu mic, din suma ceruta ca si despagubire. Asteptam vesti despre starea ei.
  13. Oricat de mulr m am straduit sa citesc ce are tatuat pe spate pe aira spinarii, nu am reusit, insa am reusit sa o fut. Este simpatica pustoaica, are un vibe super pozitiv iti transmite o stare de liniste si relaxare din primul moment. Stie sa rada, glumeste si este cu tine nu numai langa tine. Este placuta, par negru lung( mai ramane el agatat in zonele de "sub centura" pe unde ajunge cu capul) piele fina catifelata, hidratata, cu miros proaspat. Oralul nep cu dificultate la "exprimare" semi deep si cu ceva manuta, dar trece clasa. Normal, da, este stramta si foloseste lubrifiant pentru a o putea penetra. Si acolo semi, dar placuta senzatia , are ea pozitia preferataunde te "secera" rapid sa cazi lat. La examenul asta are nota mai mare. Apartamentul cu tot ce trebuie, dus cu de toate, gazda primitoare si foarte joviala, volubila, copilaroasa . De revenit , cand mai apuc loc si mi permite programul. 200 lei/ 30 minute, programare respectata la secunda. IF we can not give our lives more days, we can at least give it more quality
  14. Pe mine ce m a impresionat placut, este "chestia" aia, dintre fundite
×
×
  • Creează nouă...