Sari la conținut

gankme3

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gankme3

  • Dată Naștere 04.05.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gankme3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Am vizitat-o pe Renata azi, a fost o experienta foarte placuta. Aspect: 10, arata fix ca in poze, simpatica si cu un fund de nota 100. GFE: foarte sociabila, au fost placute conversatiile dintre partide 😄. Locatie: curata usor de ajuns, pentru cei cu masina, puteti parca la Brico. Oral: 9.5+ umed, adanc, are diferite stiluri. NP: 10, se implica, am schimbat mai multe pozitii. Cu siguranta o sa mai revin, o zi buna Renata! 😄
  2. Am vizitat-o pe Delia azi, a fost o experienta foarte buna! Locatie: 10 bloc nou, curat, zona este buna. Fata: 10 - frumoasa, sexy si un fund de nota 10+. Super tare fata, placuta si ai si cu cine vorbii. De asemenea de punctat este faptul ca are si landing strip, rar mai gasesti la alte fete prin Bucuresti. Oral: 10, umed, facut bine Normal: 9.5, se implica, am schimbat mai multe pozitii. Nu am putut termina la a doua tura, dar a fost vina mea :)) Cu siguranta o sa mai revin, o zi buna Delia!
  3. Hey, Fac rar recenzii, am vizitat-o pe Lorena azi. Locatie: 10 - curat, central Aspect: 9.5 ON: 9.5 tot ce trebuie. NP: 10, diferite pozitii in intervalul unei ore. Atitudine: 10 m-am simtit bine A fost o vizita placuta, sper sa ne mai vedem prin Bucuresti :D.
  4. Am fost la ea, locatia la Resita langa luk oil. Pretul ca mai sus. Cu siguranta nu o sa ma mai revin, tipa e pe fast fuck si lemn 0 implicare. Locatie: 8, sectorul 4 decent, apartament ok curat. Aspect: 6.5 da e tipa din poze, dar foarte minioana, la 1m73 ai mei imi era sa nu o rup. ON:3 doar sa o ridice, nimic mai mult NP:4 doar eu m-am implicat Era foarte timida si de abia scoteai un cuvant de la ea. Ce pot sa zic.. ca un plus, platisem pentru o ora, dar am decis sa nu mai stau si a doua repriza, a returnat singura 100 lei. Nu stiu, eu unu nu o recomand si nu o sa mai revin. Daca va plac minioanele rapide, go for it :). Nu ma asteptam la top performance pentru zona si tarif, ma asteptam macar decent :))))
  5. Salutare, Am vizitat-o pe Gyulia acum cateva zile, programarea prin whatsapp. Locatie: 10 - apartament curat si modern Aspect: 9.5 ON: 9 NP: 9+ schimbat diferite pozitii GFE: 10 m-am simtit bine, m-a facut sa uit de ce mai aveam pe cap :D Ne vedem data urmatoare :)
  6. Salutare, Am vizitat-o pe Maria in aceasta seara, programarea a fost telefonica. Nu fac recenzii des si incerc sa scriu scurt si la obiect :). Note: Locatie: 9 (depunctez zona doar, ca pe mine m-a batut parcatul, am realizat la plecare ca era un LIDL in zona unde puteam parca), apartamentul este modern si foarte curat, la baie erau diferite geluri. Aspect: 10 ON: 9.5 NP: 10 (se implica mult, mai ales cand e deasupra are diferite miscari, am schimbat multe pozitii). GFE: 9.5 super tare fata, putin timida, dar se obisnuieste repede cu tine Toata vizita a fost fara graba sau alte probleme.de genul. Eu unul o sa revin si recomand.
  7. Salutare, Am vizitat-o pe Jessyka aseara, programarea a fost facuta pe Whatsapp. O sa fac o recenzie scurta si la obiect. Note: Locatie: 10 - Unirii pe Corneliu Coposu, am gasit usor loc de parcare in spate la blocuri. Apartament curat. Aspect:10 ON: 9.5 NP:10 se implica, diferite pozitii GFE: 10 A fost o intalnire placuta, recomand si cu siguranta voi reveni!
  8. Salutare, Am vizitat-o pe Loredana de 2 ori, ultima data a fost weekend-ul trecut seara, recenzia este pentru ambele vizite. Programarile au fost facute pe Whatsapp, nici o problema cand a venit vorba de acest aspect. Aspect: 10. Fata este frumoasa la chip, are ~1.65-68 inaltime fara tocuri, sani frumosi, fundul este bombat si este de nota 10+ Locatie:10 vis-a-vis de Park Lake, locuri destule de parcat in spatele blocului. Locatia curata, prosoapele si baie sunt curate. ON: 10+++, umed, adanc, are diferite stiluri are grija si la "vecini". In ambele vizite prima finalizare a fost orala, ca il executa prea bine (probabil cel mai bun oral) si am zis sa las NP pentru runda 2. Normal:10, diferite pozitii, cel mai mult mi-a placut la LOT se implica si te calareste bine. Alte pozitii pe care le-am facut cu ea au fost caprita (fundul ala bombat te omoara), si misionar ultima data. GFE: 9, simpatica te face sa te simti bine, au fost placute pauzele de tigara dintre partide. Amenda: 300 RON (2 finalizari) In concluzie, recomand! Loredana de abia astept sa ne vedem data urmatoare :).
×
×
  • Creează nouă...