Sari la conținut

adrianbundur

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adrianbundur

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adrianbundur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputație

  1. Niste tepari La tel vorbisem cu ei ca se poate intre sani, cand am intrat a zis ca se poate intre sani, apoi cand ne am dezbracat a zis ca nu se poate😂🤣 M am imbracat , mi am cerut banii si am plecat acasa, va pierdeti timpul.
  2. preturi ? servicii ? Pe mine ma intereseaza daca faci finalizare orala si dominare. la dominare , doar lovituri in coaie si peste pula.
  3. Pai si daca este educata asa cum zici tu .... ce educatie i-a dat masa cand a fost copila? Sa suga pula pe bani? Asta numesti tu educatie? Daca esti o femeie educata , te respecti pe tine insuti si nu te vinzi pe bani, cum poti sa spui ca o femeie ca ea este educata...? Ai baut si tu ceva tati? Nu de alta, dar as bea ceva cu cineva😉
  4. Cum adica ce ai facut? Faci prostitutie! cat de patetica esti😂 Sun la tine ca un client fals, inregistrez apelul, cer detalii cu servicile pe care le oferi, iti cer adresa si ma duc la politie si le arat dovada. Si cu adresa pe care mi-ai dat-o tu, vin cu politia la tine la usa, nu cred ca te intereseaza, dar unchimiu este comandant la circa 7😉 Ti-o fac eu, cand nu te astepti! Si tu imi vorbesti mie de educatie? Pai tocmai tu? Care sugi pula pe bani! Imi vorbesti de educatie? Daca erai o doamna adevarata te respectam! Dar ce respect sa am eu fata de o carpa? Pai carpele nu merita respect, cu carpele ma sterg pe unde vreau eu, la pula, pe pantofi, unde vreau. Nu vezi ca, nu gandesti deloc...mai lasa suptul, ca iti dauneaza la creier! Daca ai...
  5. Cei 7 ani de acasa i am cu cine merita, nu cu toate carpele. Si cum nu iti risti sanatatea? daca te futi cu 5-6 clienti pe zi, sau cati ai tu. Inca odata ma faci sarantoc,doar prin somplu fapt ca, imi spui ca ma duc la femei care ofera sex total cu 50 de lei. SA stii ca, ma duc la femei de top cand este vorba de neprotejat , anal, sau normal. La femei ieftine ca tine,ma duc doar cand vreau sa mi dau drumu in gura lor, ca sa-mi bat joc de ele, nu-mi duce tu mie grija, carpo! La tine era vorba ca, la banii de 300 de lei, ar trebui sa faci finalizare orala si anal protejat, ca asa merge piata. Sau sa mai lasi la 250 ora si macar finalizare orala, daca anal nu doresti. Baga-mi-as pula in rasa ta de gunoi de sperma ce esti! Ma faci tu pe mine sarantoc fa? jegoaso...ai capul plin de muie , statea creierul incorfotabil si a plecat, din cauza la kiligramele de sperma ce le ai in capu' ala plin de muie. Asculta-ma bine! Eu am numarul tau, tu nu il ai pe al meu, nu ma cunosti si nu stii cine sunt, sa nu te mire faptul cand o sa vin cu politia la tine la usa!
  6. Dar nu i nici un tam-tam, eu doar am spus adevarul si vad ca te deranjeaza. Si cum ai vrea sa vorbesc cu o femeie ca tn? Care se vinde pe bani, Cu "doamna"? Eu doar ti-am zis ca ai preturi piperate si ca in alta parte gasesc mai ieftin si cu servicii mai bune, si tu ma iei cu puiule....crezi ca eu sunt sclavii tai? care te platesc pe tn cu o gramada de bani si tu in schimb le oferi baloane? Sa nu crezi ca sunt un sarantoc, cu toate ca, nu ma intereseaza atat de tare ce ceezi tu...am platit si 1200 de lei pe doua ore la o super gagica, star porno, dar a meritat! A facut gagica sex total nepeotejat plus dominare si arata super de bine. In schimb tu, imi ceri mie 300 lei fara anal, fara oral cu fin orala si nu esti nici vreo bunaciune, daca aratai bine si aveai alte servicii, iti dadeam si 500 lei pe ora! Dar nu meriti fata mea 300 de lei pe ora, ca nu esti vreo bunaciune si nici servicii totale nu oferi.
  7. Exact, cum ai spus si tu "sunt persoane care vin" fraieri sunt destui.Stai linistita, ca si 3 clienti pe zi daca ai, tot te distrugi pe tine, ca femeie. Nu ai inteles ce am vrut sa zic eu, tu ceri 300 lei ora si nici macar nu faci fin orala sau anal, nu practici, pentru ce anume ceri tu banii astia? Asta este fix problema ta si a fraierilor care platesc tariful, eu am vrut sa iti zic ca, pe alte site uri gasesc cu 100 lei fin sex total cu fin orala si 200 lei ora sex total. Am vazut pozele tale, nu arati rau, dar nici foarte bine, esti o femeie normala, nu esti "bomba" de femeie ca sa ceri 300 lei ora, si nici fin orala nu faci, nici anal, dar tu ceri 300 lei pe ora. Astea sunt preturile tale si nu am nimic cu tine, bine ca gasesti fraieri, eu doar ti am zis cum merge treaba si care sunt preturile, daca faceai fin orala si anal si aveai in pret de 250 ora, chiar azi te vizitam, sa ma termin in gura ta. Eu doar am spus adevarul in acest topic, se gaseste si mai frumoase, cu fin orala si anal, la 200 lei ora, nu 300 cum ceri tu si nici macar cele mentionate mai sus nu practici! Si te rog ..nu-mi mai spune puiule, ca numai pula o am de 25 de cm si daca ti-o pun in brate faci dracu febra musculara😂🤣ma ia ea pe mine cu puiule...a dracu de bacterie muista.
×
×
  • Creează nouă...