Sari la conținut

nichitau

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nichitau

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nichitau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

8

Reputație

  1. nichitau

    Kim 0734833046

    @altu2 inteleg ca te referi la filozofia aparuta in spatiul teologal din Evul Mediu. Daca as fi folosit scolastic in cest sens, da, ai avea dreptate si ar fi fost gresit. Dar folosit ca adjectiv, scolastic desemneaza si "ce tine de scoala" (a se vedea DEX). Oricum, nu as vrea sa facem spam pe topicul fetei apeland la vanitatile noastre lingvistice. Toate cele bune!
  2. nichitau

    Kim 0734833046

    Hello! Am vizitat-o si eu pe Kim, aseara. A fost o experienta foarte placuta atat in ceea ce priveste comunicarea, masajul de relaxare, si cel erotic. Este o persoana foarte inteligenta, dezinvolta in comunicare si foarte naturala in expresie. Masajul de relaxare a fost extrem de placut si oportun pentru o persoana care sta pe un scaun de birou mai mult de 8 h pe zi. Mai ales ca masajul capilar m-a relaxat complet (eliberarea de endorfine a fost chiar nais). Presiunea din timpul masajului e chiar potrivita (cel putin pentru mine). Inca imi simt spatele relaxat. Masajul erotic a fost extrem de incitant pentru mine. Modul in care te atinge si expresia ei corporala alcatuiesc o sinergie erotica si ludica intr-o maniera foarte specifica si profunda. Toate acestea, corpul ei foarte armonios, pielea ei fina si zambetul inteligent si natural m-au facut sa explorez noi continuturi erotice in adncul meu. Nu o sa dau note deoarece nu a fost o experienta scolastica, ci una plina de senzualitate articulata in farmecul ei feminin si personal. P.S: mi-a placut si modul in care este decorata camera. Este foarte cozy si in rezonanta cu muzica de pe fundal se potriveste foarte bine cu experienta unui masaj. Multumesc Kim pentru experienta si sper sa ne revedem ❤️ An nou fericit si toate cele bune pentru voi toti!
  3. Am fost de cateva ori la Mara si intotdeauna m-am simtit foarte bine. Dialogul cu ea este foarte placut, insotit de subtilitati. Stie sa jongleze printre idei chiar daca are o oarecare doza de timiditate. Inteligenta cultivata in timp o ridica deasupra uni dialog perisabil. Este o persoana foarte expresiva, articuleaza natural mimica si gesturile in contextul unei conversatii. De la zambetul subtil, modul in care isi trece mana prin par, pana la privirea atenta (cand parca inceraca sa vada miezul cuvintelor). Toate acestea fac parte din ethosul ei. E naturala, nu forteaza conversatia, nu cauta apanaje derizorii. Se aseaza firesc si comod in mijlocul dialogului si totul decurge firesc. Ca si cum ai uda florile sau ai privi pe fereastra un porumbel. Stie totodata sa exploreze dimensiunea ludica a fiintei. E un fel de alice in wonderworld într-o variantă hard. Par lung, șapcă popper, cozorocul pe spate, blugi diesel - in a manner of speaking, desigur. :) In pat, Mara este o infuzie constanta de erotism. Lumea de afara se inchide in sine, se strange intr-un punct, pana cand doar tu si ea contati. Stie foarte bine sa se adapteze momentului, un balans intre lasciv si senzualitate pe care nu il cauta fortat. E pur si simplu puntea de intalnire dintre doua trupuri care nu se cauta ca sa se gasesca. Ci prin simplu fapt ca au inceput sa se caute le da siguranta ca s-au si gasit deja. Cand facem sex, pare desprinsa din literatura lui Bukowski. E sensibila si in acelasi timp reala, vie, carnala. Imi place ca intalnirile cu ea nu se desfasoara dupa un pattern. Exista gesturi care nuanteaza intalnirile. Le confera personalitate. Descopar frumosul in nuantele lui vii, noi. Cand terminam si o strang in brate ma simt ca intr-o dimineata de primavara, cand toata natura se naste din sine in fiecare rasarit. Sunt putine persoane alaturi de care pot sa spun ca scurtele momente de tacere reprezinta o intelegere si mai profunda la nivel interpersonal. Si Mara este una dintre ele. Nu o sa apelez la note pentru ca nu vreau sa izolez experienta expusa intr-o dimensiune scolastica. P.S: Am lasat scoica langa Omul si Marea lui Hemingway, ca sa capete impreuna sens ;)
×
×
  • Creează nouă...