Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

nichitau

Curvar Ucenic
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Reputatie Neutra

About nichitau

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @altu2 inteleg ca te referi la filozofia aparuta in spatiul teologal din Evul Mediu. Daca as fi folosit scolastic in cest sens, da, ai avea dreptate si ar fi fost gresit. Dar folosit ca adjectiv, scolastic desemneaza si "ce tine de scoala" (a se vedea DEX). Oricum, nu as vrea sa facem spam pe topicul fetei apeland la vanitatile noastre lingvistice. Toate cele bune!
 2. Hello! Am vizitat-o si eu pe Kim, aseara. A fost o experienta foarte placuta atat in ceea ce priveste comunicarea, masajul de relaxare, si cel erotic. Este o persoana foarte inteligenta, dezinvolta in comunicare si foarte naturala in expresie. Masajul de relaxare a fost extrem de placut si oportun pentru o persoana care sta pe un scaun de birou mai mult de 8 h pe zi. Mai ales ca masajul capilar m-a relaxat complet (eliberarea de endorfine a fost chiar nais). Presiunea din timpul masajului e chiar potrivita (cel putin pentru mine). Inca imi simt spatele relaxat.
 3. Am fost de cateva ori la Mara si intotdeauna m-am simtit foarte bine. Dialogul cu ea este foarte placut, insotit de subtilitati. Stie sa jongleze printre idei chiar daca are o oarecare doza de timiditate. Inteligenta cultivata in timp o ridica deasupra uni dialog perisabil. Este o persoana foarte expresiva, articuleaza natural mimica si gesturile in contextul unei conversatii. De la zambetul subtil, modul in care isi trece mana prin par, pana la privirea atenta (cand parca inceraca sa vada miezul cuvintelor). Toate acestea fac parte din ethosul ei. E naturala, nu forteaza conversatia,
×
×
 • Create New...