Sari la conținut

verdono

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre verdono

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

verdono's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Unde mai exact in sectorul 4? Finalizarea se poate orala, facială?
  2. Ce întreb eu și ce răspunzi tu, n-ai dat niciun detaliu.
  3. Va sarutati intre voi? Va dati limbi unei alteia? O sugeti in acelasi timp? Cu același prezervativ va pot fute pe amândouă? E bine să specificați și serviciile pe care le prestati la show.
  4. Asta înseamnă că 400-450 de lei pentru o zi cu tine e cat se poate de rezonabil. Practic nu mai plătești chiria pe ziua respectivă și banii iti raman tie toti. Taxiul și prezervativele le plătește clientul.
  5. Nu cred ca are 10 clienți pe zi, greu de crezut. Cred ca undeva la 6-7 maximum.
  6. Cati bani faci tu pe zi? Am citit cu vreo 2 pagini in urma ca nu rămâi cu mai mult de 450 de lei pe zi după ce achiti tot, e corect?
  7. Pana nu dam noi cu capul de pragul de sus, nu credem.Esti membru cu experiență și Cred ca lumea ar trebui să țină cont de parerea ta, ca și de a altora de aici care sunt f vechi. Eu unul nu voi mai merge la nicio escortă sub 150 finalizarea, pentru că serviciile sunt extrem de proaste. Nu exclud sa fie proaste si la peste 150, dar șansele sunt mai mici și oricum exista recenzii de care toți ar trebui să ținem cont.
  8. Am fost aseara la ea. Femeia arata rău, o burtă cu o cicatrice de la cezariana, sânii lăsați, are gusa, nu are treabă cu această meserie. Am gasit-o in haine de casa, își făcuse popcorn cu cașcaval de miroasea in toata casa, și servea și dintr-o cutie de energizant. Oral 2 min, nota 5, normal 3-4 min pe la spate, dar am renunțat pentru că pur și simplu nu are nimic care sa te atragă, nota 4. Inițial am vrut să ejaculez pe fata ei, dar am văzut că se cam retrage și am ejaculat pe sani. Pentru mine a fost cea mai proastă experiență și nu merită nici aia 70 de lei. Nu se merită!
  9. Eu te-am vizitat sâmbătă și erai împreună cu alta tipă, tot micuța dar cu sânii mari. Amândouă erați dezbrăcate, mi-ai zis daca vreau sa intru cu colega si am zis ca nu, vreau sa intru cu cine am vorbit. Tot ce a spus colegul de mai sus e adevarat. Nimic interesant la tine, fast fuck, o sugi 2 min și apoi vrei normal. Nu comunici, oral 4, normal 5, mi-am dat drumul de fundul tau. O fetiță de max 20 de ani, fără pic de experiență. Pentru mine nu merită, indiferent cat de bine arată.
×
×
  • Creează nouă...