Sari la conținut

thobritho

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre thobritho

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

thobritho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

54

Reputație

  1. Intradevar 200/400, aleea hortensiei. Am fost si eu fiind in zona si sa vad ce poate. Nu m-a dat pe spate cu nimic. Corecta isi face treaba dar atat. Miniona, sani frumosi, fundulet apetisant si pasa mica. Oral simplu si scurt, se simte frumos piercing-ul. In 69 am simtit ca se intampla ceva cu pasa si imediat a zis sa trecem la fapte. 2 pozitii lot cateva min si apoi boala mea cu minionele umeri craci din picioare, unde am si terminat. Nu a fost nimic nasol dar parca intalnirea a fost dupa un manual luat capitol cu capitol. Prea mecanic totul. Una peste alta nu imi pare rau dar nici nu mai revin.
  2. Buna. Poti sa actualizezi programul pentru astazi si serviciile.
  3. Neavand succes in alte parti am hotarat sa o vizitez zilele trecute sa simt si eu ce poate domnisoara. M-a primit imbracata de casa, mers la baie si.....surpriza. Nu curge apa. Scuza ei ca abia s-a mutat si ca nu a stiut. Noroc ca am venit igienizat. Trecut la actiune oralul deep cu de toate cam ca la Cleo dar diferenta ca e fara cim (-2 puncte). Pus caciula misionar se vedea ca ii face placere apoi dogy si finalizare in cauciuc. De vizitat doar daca esti cu coiele pline si nu ai unde sa le descarci. La banii astia sunt multe alte fete care si arata si te si fut mai bine. De revenit cu siguranta ca nu.
  4. Vizitat si a doua oara. La fel de dezinvolta, oralul deep, umed fuck face, analul facut cu placere si CIM cu supt maduva spinarii. De vizitat cu siguranta macar o data.
  5. Raspunde dar e greu sa faci o programare la ea.
  6. Esti si disponibila daca ai revenit?
  7. Si pe mine. Dar se retrage frumos si continua cu ceva la fel de frumos sau poate mai excitant.
  8. Am ajuns in sfarsit si la ea. Programare pe wapp cu 2 zile inainte respectata de amandoi. Cand am ajuns ma astepta intr-o costumatie sexy, putina conversatie, cerut la dus si apoi in camera "torturii". Totul s-a petrecut destul de frumos si pe placul meu. Oral cu tente deep, umed atentie la sateliti. LOT, doggy si apoi cim au intregit un numar perfect. De recomandat da, de revenit cu siguranta.
  9. Si ce ii lipseste. Daca majoritatea o vad la top. Daca e nevoie mai scriem cate o recenzie de fiecare data can o vizitam si ajunge numaidecat la top.
  10. Indemnat de recenziile colegilor futaciosi am hotarat sa o vizitez. Programare facuta cu o zi inainte pe wapp. Ajungand mai devreme in zona deoarece nu avea programari m-a si primit. M-a asteptat doar intr-o pereche de chilotei cu sanii la vedere, am intrat putin pt reimprospatare si apoi a trecut la oral. Atentie si la sateliti, un deep sustinut si umed de scoala orice ciocan oricat de adormit e. Dupa ce am pus cauciucul s-a asezat in LOT si la fixat direct in funduletul ala mic fara gel fara nimic. Intoarsa in reverse cow girl am continuat analul dar de data asta si cu o priveliste minunata, ea tinandu-si fesele departate cu mainile. Inca 2 pozitii misionar si dogy (tot anal) si terminat in gurita dupa un face fuck minunat. Achitat 150 si plecat. Merita vizitata mai ales ca serviciile sunt corecte, nu spune nu, si se vede ca ii place ceea ce face. De recomandat da.
  11. Am vizitat aceasta domnisoara zilele acestea. Contact telefonic, locatie Bvd Tomis cu Dacia, apt dragut. M-a asteptat imbracata intr-o tinuta neagra sexy. Este comunicativa, dezinvolta, scunda. Actiunea a inceput cu un oral standard uneori cu incercari de deep la indicatiile mele. Fata nu comenteaza , am exersat 3-4 pozitii, pasa stramta (mi s-a parut mie) sani micuti si tari , fundul la fel de tare numai bun de palmuit, iar la dogy chiar sta sa poti da frumos. Nu am ce sa ii reprosez. De revenit? Probabil ca da cand mai am chef de o miniona. De incercat? Depinde de gusturile fiecaruia. Aspect 8 Igiena 9.5 Locatie 9 din cauza dusului un pic ciudat. Actiune 8.5. Halat 150 dtd 25-30 min
  12. Apropo catelusul nu a aparut in peisaj cat am stat eu acolo.
  13. La domnisoara cu pricina am ajuns si eu zilele acestea dar exceptand sanii aia frumosi nu prea ai de ce sa mergi. Atitudine la tel zero ca mai aveam putin si renuntam, garsoniera sub nivelul decentei iar ca si prestatie (daca treci peste toate astea) e medie. Nu face nimic peste medie. Ce o recomanda doar pretul. In rest mai nimic. E treaba fiecaruia ce recenzie alege sa creada. Daca avem pareri diferite despre o escorta asta nu inseamna ca cineva minte sau are interese ascunse.
×
×
  • Creează nouă...