Sari la conținut

kerote

Serious Contributor
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kerote

Vizitatori Recenți Profil

1.037 citiri profil

kerote's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Week One Done

Recent Badges

198

Reputație

  1. Salut , am fost mai demult si am recenzat-o. Pot confirma ca e cea din poze, era undeva vis a vis de Saguna la et.1 al unui bloc . Tipa nu e profesionista, practica doar in timpul liber, a fost destul de implicata si e draguta la fata. A avut un comportament foarte ok, raman masca cand citesc de talharie :)). Era si singura in locatie! A mai avut anunturi , dar apare, dispare in functie de job,banuiesc!
  2. Salut ,nu mi se pare adecvat limbajul si aroganta pe care le folosesti. Nu stiu cine te crezi si in ce te erijezi ,dar nu este normal ceea ce faci. Personal , din acest motiv nu mai intru decat foarte rar. Nu este primul user ,caruia ii raspunzi in stilul acesta. Cauti cearta mereu ,provoci !! Nu il cunosc , dar chiar a comentat simpatic. Sectiunea de Constanta nu stiu daca are 10 comm-uri pe zi , nu mai spun de recenzii ,iar acest lucru ar trebui sa iti dea de gandit!
  3. Cred ca trebuie sa iti desenez, ca am raspuns tot cu o gluma! Acum sper ca te-ai prins!
  4. Nu am auzit de Jennifer Lopez, dar nu cred ca se ridica la valoarea Paulei🙂
  5. Salut ! Inteleg frustrarea unora care nu au ajuns la Paula , nici eu nu am prins-o mereu , dar se merita asteptarea , Paula e altceva , o lady , o business woman , e frumoasa , desteapta si artista la futai. Cu cat e mai lunga asteptarea cu atat futaiurile sunt mai bune.
  6. Asa e la stat, programul se reia dupa 9 ianuarie😁
  7. Buna Sofia! Colega e secreta sau o prezinti la fata locului? Macar ce servicii are ne poti spune. Multumesc!
  8. Poate cumperi si tu ceva de la Avon !!??
  9. Corect! Toate falsetele s-au adunat la Constanta!
  10. Colegu' a sunat ptr dominare , eu am sunat ptr sex si tind sa ii dau dreptate colegului! Deci pana mea li s-a umflut gura doamnelor la care am sunat , numai cu 500 de lei , doua dintre ele momindu-ma la acest pret cu all inclusive! Am un feeling ca 90% dintre ele vor avea de pierdut iar la restul de 10% vor fi cozi exact ca pe Lapusneanu si varianta !!
  11. Telefonic , nu are wapp ptr ca incercasem asa initial. Citisem pareri contradictorii pe aici si am zis sa incerc. Igiena a fost impecabila!! Bafta si daca ajungi poate ne spui si parerea ta!
  12. Da! Probabil ca a mai lasat din pret! Asta a fost comincat , oricum eu am luat o ora , deci tot 300 am platit!
  13. Hai salut! Fiindca eu am deschis totpicul si am mentionat de termopane pe vechiul numar , intr-un final am ajuns si eu la doamna. Este recomandata celor cale le place big booty. La fata este foarte draguta si carismatica. Intradevar e foarte greu de prins , are o afacere (termopane 😂 , nu am intrebat). ON , NP , anal nu m-a interesat , ca varsta 35+. Eu am fost multumit de servicii 150/300 preturile.Locatie in zona Saguna. Bafta!
  14. X-uri de pe Hortensiei , au atractie mare la fetite. Am facut santuri in trecut cat si de curand la cate am fost la X-uri. X2 ca la fotbal la greu , X3 dar nimeni la O-uri !!!
  15. Paula e cea mai buna ! Profesionista , prietenoasa , frumoasa si inteligenta !!
×
×
  • Creează nouă...