Sari la conținut

bandarabbas

Membru Banat
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bandarabbas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-255

Reputație

  1. Bulangiule viseaza pe topicele altor orase! Aici vrei sa pari un domn iar in privat esti un jeg.
  2. Cinstimi-ai pula cu cateva guri de sloboz, barosane. Spre deosebire de tine eu muiesc in vazul lumii, nu dau private!
  3. Baietas la felul cum ai scris la fel ti-am raspuns dar acum meriti sa iti spun clar si raspicat stai in pula mea si viseaza mai drimare la tine in Ferentari futute-n gura de poliglot si docent ce esti! Nu aveam destui distrusi pe aici, acum veniti si din provincie!!
  4. Coclitule, cate pagini ai rasfoit, ca asta e prima pe acest topic, chiar dai dovada de imbecilism maxim???!!!!
  5. Talibane e scumpa benzina pentru taxiu, nu? Tu esti obisnuit cu preturile din abator, km5 si henri coanda? Oricum tu nu futi, doar latri, asa ca lasa omul sa isi lanseze produsul!
  6. Daca tu crezi ca la curve simti si altfel de caldura (de exemplu: a sufletului) degeaba ai trecut prin viata de curvar. Tu simti caldura pizdei iar ele arsita banului. Tu oricum esti obisnuit cu canicula habitaclului de la Logan🤣🤣
  7. Bosorogul Gica , o are prea mica Fost securist ,toata ziua trist Isi scoate proteza sa inceapa chermeza Fetitele le linge, limba in cur o impinge Se crede barosan dar e un toparlan In gasca cu gabriel sa ne suga nitel Hai sa traim sa va muim!
  8. Iarta-l pe senil,e suparat ca nu a putut sa iti dea limbi in portbagaj. E frustrat!!!
  9. Hodorogule cum plm postezi tu pe aici,cred ca scrie nepotul tau,nu tu. Tu esti de pe vremea lui Cuza cand se scria cu pana, la fel si cu gandirea ta modelata la scoala de partid. Mare futac ai devenit tu la 66 de ani si mai ales ce bosorogii scapi pe aici fiind de departe un Eminescu sau Marin Preda al sectiunii constantene. Esti asa paranoic in cat crezi ca de abia te asteapta fetele de 20 de ani sa iti suga lindicul, ai fost si tu la 2-3 fete, care te-au primit in scarba dupa ce ti-ai lasat proteza in pahar si ai tras 2 basini apoi te-ai apucat sa le lingi viguros si acum esti zmeu. Vezi-ti ba tarsaitule de batranetile tale si nu te mai lua de oameni, ca daca nu incepeai nu mai aveau loc conversatiile astea,dar din spirit de camaraderie a la Gheorghe Gheorghiu-Dej fata de prostii forumului jegriel si lexcocor ai inceput sa arunci numai prostii! Am inteles pe tine te iubesc escortele si la frumusetea, vartsa si virilitatea ta, tu numai futi si noi lingem! Sunt convins ca ai pupat in pula toata Constanta si un sfert de tara si nu poti scoate limba din gura, o ai caus dupa forma poponetelor domnisoarelor penetrate cu ce ai tu mai bun la nivel bucal. Hai pleaca si plimba nepotii sau joaca o tabla la clubul lui Mazare din cartier.
  10. Gica poate ne spui tu pe cate ai spalat in gaoz. Omul a intrebat,iar tu ai raspuns la fix ca esti pe segmentul 18-22 ani. Astea merita curatate la gaoz,nu?
  11. De unde stii panarama? Le-ai gustat? Ati inceput iar discutii manelisto-cocalaro-dobitociste!
  12. Fomistule lasa-i banii fetei. Iti talibanul din ce fura cu maimuta pe taxi sau panarama de lexputoare
  13. Messi , zi ma ca vrei si tu muie, spune direct fara retineri,hai curaj!
  14. Sluga, nu mai ameninta! Eventual o sa ai julituri in genunchi si o sa ne sugi pula adanc si cu pofta, cum bine te pricepi! Au ajuns toti licuricii sa ameninte! Hai suge!!!
  15. Dute ma in pula mea de latrau, ce sfatuiesti tu? Crezi ca se uita cineva in gura ta? Stii si cuantumul amenzilor, tu stii tot, esti de neinlocuit, dar nu si de neinjurat. Sugi pula !
×
×
  • Creează nouă...