Sari la conținut

petrovsky

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre petrovsky

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

petrovsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. petrovsky

    Nuremberg

    Salut, Ceva noutati despre www.puppenhaus-erlangen.de/ ? Sau alte recomandari pe Nuremberg?
  2. Salutare, Am vizitat-o din nou pe Dana, dupa prea mult timp, si din nou totul a fost la superlativ Locatia 10: este mai buna, mai usor de gasit langa Coresi vs Avantgarden3. Nu lipseste nimic din apartament, prosop curat, diferite geluri de dus, apa de gura. Aspect 10: Perfecta pentru cei care apreciaza genul slim Actiune 10: Am optat pentru OP, alegerea mea, Dana s-a descurcat foarte bine cu schimbari se ritm, cu tentative de deep. Am schimbat apoi diferite pozitii si s-a implicat la toate propunerile mele Dana ramane una din preferatele mele Merci si pe data viitoare.
  3. Imi pare foarte rau sa aud asta. Mai ales ca tu intotdeauna ai o atitudine foarte profesionista. Poate decizia ta sa te vezi doar cu persoane care te-au vizitat deja este una buna. Deasemenea cum spunea cineva mai sus cu pusul banilor in alta parte e foarte buna pentru a nu fi tentatii.
  4. Hwi Dana, Ma bucur sa aud asta si abia astept sa ne vedem.
  5. Coressi avangarden pe strada tudor arghezi
  6. Acesta este link-ul: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/luxury-masaj-erotic-dominare-fantezii/2e993h727e4476eg10d56446ee231180.html Am cautat sa merg la un masaj erotic, parte care nu este foarte dezvoltata in Brasov din pacate. Am cautat pe publi si mi-a atras atentia acest anunt datorita textului si a pozelor, parea ceva foarte profi. Am stabilit intalnirea undeva langa coresi si la usa mi-a deschis o fata, undeva 27 ani imbracata intr-un capot de baie foarte larg. Am vorbit putin, apoi dush si intins pe pat in asteptarea momentului. Ea a deschis ceva crema si a inceput sa o intinda pe spate, tot imbracata in capot. Am intrebat de ce nu se dezbraca, doar e masaj erotic nud si a replicat ca se dezbraca in momentul finalizarii orale. Pff ok...plm...dupa un timp m-am intors cu fata in sus unde a continuat intinderea cremei, nici o treaba cu masajul. Apoi isi da capotul jos si apare un corp durduliu, cu burta si toate cele...moartea pasiunii. A inceput oralul, slabut efectuat, apoi o haiduceasca cu mana, apoi iar oral, iar haiduceasca. Intr-un final s-a terminat actul, am plecat repede la dush si acasa. Cel mai slab masaj, ca erotic nu a fost, din viata mea...plm.
  7. Trist moment, trist pentru noi. Iti doresc numai bine!
  8. Salutare, Am vizitat-o ieripe Otilia si as vrea sa impart experienta, vad ca opiniile sunt diferite. Am facut programarea cu 1 zi inainte la o anumita ora, programarea s-a respectat intocmai. Locatia este langa Coresi, se vede ca abia s-a mutat, 1 singur gel de dus, prosoape putintele. Imparte apartamentul cu o prietena. Ea este sociabila, am vorbit diverse in partea de inceput. Dupa dus s-a trecut la un oral protejat care a fost bunicel cu tendinte de deep. De apreciat sunt sanii care sunt medii si foarte fermi. Actiunea s-a desfasurat cu mai multe pozitii, a fost deschisa la propuneri, oneori a fost stangace. M-a surprins foarte placut cu partea de FK sustinut, acum nu stiu daca face cu toata lumea Pentru mine este de revenit, am inteles ca sta 1 saptamana la noi.
  9. Salutare si la multi ani, Am vizitat-o din nou pe Dana inainte de craciun insa nu am reusit sa las un review din cauza sarbatorilor aglomerate. Pot sumariza ca a fost cea mai faina experienta de pana acum, i-am cunoscut si pisicuta jucausa Am gasit-o pe Dana zambitoare si mult mai implicata pe parcursul intalnirii. Dupa dush am ajutat-o sa se dezbrace:) si apoi am trecut la un 69, am continuat cu ea deasupra si apoi eu...am finalizat in balonas. Dupa o mica pauza am trecut la actul 2 unde am performat pe la spate din picioare, pe pat, samd...finalizand pe sanii ei superbi. A fost o experienta super si abia o astept pe urmatoarea.
  10. Hola, Am vizitat-o si eu pe Danuta de ziua ei. M-am dus pregatit cu o sampanie, o prajitura, ca doar na...e ziua ei. Eram entuziasmat de vizita in aceasta zi speciala, mai entuziasmat decat ea :)) Dana sta acum undeva in noul Tractoru, un studio dragut dar cred ca e sub locatia de la coressi sau cea din avantgarden...uite asa vizitand-o pe Dana pot face comparatie intre dezvoltatori :)) Dana m-a asteptat intr-o lenjerie sexi, ca de obicei. Mi s-a parut ca vrea sa termine cu munca pentru a avea apoi liber de ziua ei. Am socializat putin apoi am mers la dus. In dormitor m-a intrebat cum doresc oralul si i-am zis ca ea decide, e ziua ei. M-a surprins cu un oral neprotejat destul de bun. Am schimbat apoi diferite pozitii cu ea deasupra, eu deasupra. Imi place la Dana ca geme subtil si dragut, simuleaza foarte bine placerea ei. Sanii sunt bestiali, cred ca acesta este punctul ei forte. De FK nu am avut parte, doar acei pupici. Daca ar face si acest lucru ar fi o super experienta. Am plecat dupa aproximativ 40 minute. Consider ca Dana are un potential foarte mare de a ajunge in Top Brasov. Ce ar putea sa imbunatateasca ar fi implicarea mai mare in loc de o oarecare pasivitate, si partea de FK. Merci mult Danuta si La multi ani inca o data!
  11. Hei, Am fost mai devreme la Dana si parerea e la cald :) E a trei oara cand merg la ea si a fost cea mai buna din toate. S-a implicat pe intreg parcursul intalnirii, m-a si surprins cu miscari noi fata de datile trecute :) Are un corp superb si sper sa o mai intalnesc curand. A lipsit catelul tura asta :))
  12. Salutare, I-am facut si eu o vizita Dariei si pentru mine a fost o experienta foarte placuta. Este o fata sociabila cu care am discutat diverse la inceput si sfarsit. Mi-au placut sanii si mai ales gemetele din timpul partidei (punct forte). Este micuta fara tocuri, am incercat diverse pozitii si s-a implicat de fiecare data. Daca este de revenit, pentru mine DA
×
×
  • Creează nouă...