Sari la conținut

bilosu69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bilosu69

bilosu69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. La ce e aici si la ce fel se vb pe acest sait(jigniri si restu) ar trebuie luate măsuri...
  2. Nu te supăra ai vizitat o de ai pus linkul si niste poze...Bai fraților eu nu va inteleg la ce pl mea faceti topicuri si recenzii daca nici nu ati fost..ca sa ce... ???crezi ca daca tu nu o puneau aici eu nu o vedeam pe public24 ?????acum spune.ne si noua mai multe detalii daca tot ai facut tipic... Ps...pisicuts vad ca doarme ...Nu ia deloc măsuri..
  3. Appro am.uitat un detaliu de important. Toată treaba a durat undeva la 25-30de min...fără nici.o grabă...atitudine pro. ,vorbareata...într-un cuvant m-am simntit bine... Recomand..
  4. Salut...fiind azi un pic mai liber am zis sa ma relaxez putin...ma uit pe publi si imi atrage atenția această domnișoară Andreea..o sunt,imi sp despre servici si locația(Oral preotejat/neprotejat, normal protejat,69 etc)100 nr,200 ora..iar ca locație in zona coresi pe strada Ion Popasu nr2. Fiind in zona am stabilit ca in 10min ajung ..la locație ma întâmpină cu zâmbetul pe buze si ma poftește înăuntru..pozele din anunt sunt ale ei..(reale)ma fac repede comod dupa ce ii plătesc pt un nr,,ma duc la baie si ma igienizez...începem cu un oral( destul de bun )neprotejat dupa care încercăm mai multe poziții pentru a termina...într-un final reusesc sa finalizez fiind ea deasupra.. Oral.9 Normal.8(fiind prima care imi accepta toate pozitiile) Locație 10 De revenit.Da https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras/0g3592ee99h97ih426889ef6e7fg6g06.html
×
×
  • Creează nouă...