Sari la conținut

ionutz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionutz

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionutz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Am fost la aceasta escorta pe vremea cand era pe Brezoianu langa Sala Palatului .La mine nu a acceptat sarutul . Face masaj pe o masuta dupa care te pune sa te urci intr-un baldachin . Oralul a fost protejat , confirm treaba cu vibratorul , are obiceiul sa joace teatru sa te faca sa crezi ca ii place . Mi-a zis ca o cheama Maria , are un copil si este casatorita , cine crede asa ceva nu stiu .I-am lasat 300 RON , parerea mea este ca nu merita vizitata decat poate pentru sani .
  2. editat: daca domnisoara dorea sa isi publice numarul de telefon o facea cand a postat anuntul.Poate imi zici si mie cand poti fi gasita , Andreea .
  3. Sal , cum pot fi retrase doua warns primite cu ceva luni in urma ?N-am avut alte abateri .
  4. Sal , am primit acum cateva luni doua warns pentru posturi gresite . Nu am avut alte abateri de atunci , as vrea sa stiu cum pot fi reduse ? scuzati , pentru post-ul gresit din aceasta sectiune .
  5. albandi , se refera la Donna ce are tel. : 0732.912.800Prea multa informatie strica, se descurca el de aici!
  6. Nu stiu daca se accepta asta .Ti-am sters eu adresa, evitati va rog sa vi le postati prin posturi publice unde are acces toata lumea.
  7. Cine imi zice de ce nu pot vedea PM mele si nu pot trimite PM cuiva ?
  8. 3 . Am fost operat de fimoza , mi-a fost taiat preputul si ata alungita .Senzatiile difera de la unii la altii , pentru mine era in regula cand aveam preputul chiar de nu mi se decalota . Operatia nu este dureroasa , se fac cu anestezie locala sau totala .Chestia cu ata ca il mareste in lungime nu e adevarata .Asa se zice ca cei circumcisi tin mult .
  9. La fatza arata ca o asiatica ?
×
×
  • Creează nouă...