Sari la conținut

sebastian04

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sebastian04

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov
  • Interese
    .

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sebastian04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Sa ii dea cineva block va rog🤮
  2. Doamneee de unde tot apareti? mai trebuia sa intrebi cand vine la Sibiu. Daca citeai cu un post mai sus puteai vedea INDISPONIBILA PANA IN SEPTEMBRIE. *Cit&iesti*
  3. Hai ca nici nu apare repede si pestisorul daca e:))
  4. Doar din poze trebuie sa iti dai seama ca sunt preluate/copiate de undeva,mie imi miroase a teapa.
  5. Sa il opreasca cineva va rog pe laba trista asta. Bai omule,pe langa ca esti terminat si te bate romana mai faci si figuri pe burta goala,intelegem ca nu ai 200 de lei pe viata ta sa mergi la escorte dar totusi,nu iti arata frustrarile aici,mergi la un psihiatru,ai nevoie.
  6. Karina,chiar nu vad relevanta postarii tale si hai sa iti zic si de ce. Noi doar incercam sa aflam mai multe detalii despre persoana X,servicii,scoruri....etc,dar cand vin astfel de specimene cu anunturi false,poze false,numere false doar in speranta ca pica 2-3 prosti automat ne sare mustarul. Nu ma lua in nume de rau dar priveste si tu putin din perspectiva noastra,cum ti-ar pica sa vezi la cineva niste poze ok,vorbesti,faci o programare iar la fata locului te trezesti cu cine stie ce maimuta..
  7. Hai ca se inteleg multe chestii din pozele de pe publi,pe langa faptul ca sunt 95% sigur ca sunt false/furate.
  8. Hai ca nu mai inteleg nimic,ai spus initial ca nu mai activezi si ca ti-ai dat contul rosu unei prietene,iar acum activezi iar?
  9. Eu zic ca este strict treaba ei de ce schimba asa des locatiile,uneori in meseria asta e mai greu sa te stabilesti undeva,sau poate nu se acomodeaza ea cu locatiile respective...etc
  10. Omule,cat 16 ani ai? Sau ai probleme mintale? Mergi pe centura daca vrei neprotejat,sigur gasesti ceva de etnie care accepta.Spor la boli.
  11. Poti atasa aici linkul de la anuntul tau de pe publi24
×
×
  • Creează nouă...