Sari la conținut

shak3monk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre shak3monk

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

shak3monk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputație

  1. Normal ca o cunosc la cat cacat scrie pe aici. E cea mai penibila panarama in viata pe forumul asta de nenorociti! S-o ia dracul!
  2. Nu merita! Are 40 de ani si bolnava la creier. O bucata de carne o cumperi de la alimentara. Mai ieftina, plus o investitie mai buna. Iti platesti sushi la restaurant dupa aia. O alta placere de a mea e sa gasesc una caruia ii place vre-o 3, 4 palme peste fata, dupa care ma duc sa ma culc linistit asa cum merit eu!
  3. Ce laba sa mai fac cand it vad gauaza aia scarboasa pe ecran? Pixelizeaz-o si pe aia!
  4. Da. Ma deruteaza si ma scarbeste enorm felul asta de a isi masca fata pe poza. E un fel de pop-art kitch, de prost gust. E ca si cand iti ceri copilului tau sa dea cu niste pensule in MS Paint. Imi vine sa vars de fiecare data!! Pacat ca au scos optiunea de a posta poze in comentarii ca sa iti fac o ilustratie la ce imi inspiri cu gaurile alea colorate pe fata. Macar daca ai avea un pic de gust pentru culori potrivite. Verzui deschis si alte cacaturi gasesti la toalele tiganesti! E chiar scarbos!!
  5. Pai se vede! Ce plm faci pe un forum de nenorociti sa scrii poezii? Le vinzi pe strada ca tiganciile cu flori? Fa rap in plm!!
  6. Din nou, prea mult cacat. Am citit 2 randuri si gata! Hai mai scrie poezii, ca alea sunt nitel mai interesante!
  7. Prea mult cacat. Nu am citit totul. Un singur lucru rasare si asta este varsta. 40 de ani? Ciao! Nu mai pune poze noi caci nu mai are rost.
  8. Pozele sunt de ultima scarba! Prost iluminate, vechi, prost prelucrate. De fiecare data cand le vad trebuie sa mestec guma ca sa nu imi vomit in gura. E chiar scarbos!!
  9. Se deschide daca faci de 3 ori click pe el inainte sa il copiezi in intregime. Stiu e foarte greu sa vezi caracterele, mai ales cand ai deficienta de vedere sau mai stiu eu ce alte boli. Cert este ca nu e de ala ’’Smart-link’’ ce se deschide singur. L-au inventat special pentru oamenii schizoid care isi imagineaza diverse.
  10. La tine e mai delicata treaba caci uneori te transformi in poeta si e adese ori un turn off. Nici nu pui inima in arta. Le faci cu rimeaza.ro . Mai bine te califici mai intai ca psiholog decat sa stici vieti.
  11. Niciodata nu a fost vorba de fantezii. E doar haios ce tampenii pui aici pe forum. Atatea prostii scrii aici de nici nu iti dai seama. Eu sunt pe forum sa iti citesc tampeniile ca sa ma amuz, nu ca imi pasa de mata. Eu nu imi castig viata fiind aici. Eu nu trebuie sa ma vand ca sa castig bani, toanto!
  12. De cand ai scris pana acum bitcoin-ul a trecut de la 29.000 la 42.000 de dolari. TU esti o ratata!!
×
×
  • Creează nouă...