Sari la conținut

anddersco

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anddersco

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Monte Carlo

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

anddersco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. un scurt search si am aflat cine este userul picon: batranelul **spam editat** care inchiriaza apartamentul **spam editat**elor din provincie... frumos, frumos. in alta ordine de idei, vad ca unii asociaza sufletul cu religia. nu tovarasi, nu exista nici o legatura intre cele doua. e o discutie prea lunga totusi pentru o adunatura de curvari infecti :)) pentru ca, oricat am cita din Shakespeare, odata ce mergi la curve, nu esti decat un curvar ordinar, o scursura a societatii, un focar de bts (daca nu ai simptome nu inseamna ca nu ai bts). ah, daca esti un geniu, ai castigat un Nobel, sau ai facut ceva despre care se va vorbi zeci si sute de ani de acum incolo - atunci da, faptul ca mergi la curve nu va mai conta. dar altfel, imi pare rau sa va anunt, nu sunteti decat niste limbrici demni de mila, dar care ar trebui starpiti din societate. dixit.
  2. daca nu aveai silicoane, mai veneam o data... dar cand sunt treaz nu pot sa ma uit la silicoane
  3. am fost si eu la gesica, dar nu imi mai aduc aminte nimic ca eram beat manga. sa se marcheze ca recenzie oricum.
  4. cine este acest picon care incearca sa se bage in seama ca un hemoroid intr-o zi de luni?
  5. cat de imbecil sa fii sa porti masca la 34 de grade celsius? analfabetii aia de la intrarea in magazine, care iti zic ca cheama politia daca nu iti pui masca... tara de retardati. au scapat usor cu faptul ca au scos armata pe strazi fara nici o justificare. pai in Franta ii crucificau daca indrazneau asa ceva. romanii ca vitele... pana si sarbii au o reactie mai sanatoasa. destept Ghita ca a sters-o acolo. de altfel zona aia colcaie de mafioti adevarati, nu putzele de la noi
  6. nu ma duc frate, imi bag pula... decat sa ma scol in fiecare dimineata si sa ma verific la coaie daca am luat ceva, sau sa visez urat ca am interactionat cu jumatate din Bucuresti in 45 de minute, mai bine nu. flotari, jogging, dusuri reci si meditatie. poate ca asa mi-e scris mie, sa n-am parte de femei. chiorului i se dau alte daruri dupa ce isi pierde vederea.
  7. masajul prostatic nu e pentru mine, multumesc. D Ghica e o zona interesanta, depinde unde iti lasi hainele...
  8. aici e dilema: desi e murdar si oribil moral, totusi o femeie ramane o femeie. dar ce folos daca nu o poti saruta si linge peste tot? ala nu e sex, e ceva mai mult decat o laba... in aceeasi liga oricum.
  9. nu sunt inca hotarat daca sa merg la curve, dar as vrea un masaj ca lumea. stie cineva o maseuza buna? gimnasta matura cica se pricepea, dar a disparut. alta mai e? dar nu o toanta care sa ma frece pe spate si sa spuna ca imi face masaj. mai era o gagica pe la rond, care avea un caine urias, Zeus... a disparut si ea.
  10. nu o face! o sa stai cu ea belita pana mori...
  11. adica sa o iau la laba?
  12. glezne groase, tate lasate, apartament interbelic... mda
  13. am o mare dilema. nu stiu daca sa merg la curve sau nu. nu am nici o relatie in momentul asta si nici perspective. totusi mi se pare degradant sa faci sex cu o femeie cu care tocmai a facut-o altcineva. e murdar si sunt sigur ca o sa ma simt manjit dupa aia. dar am nevoie de pizda. deci fratele porc zice du-te, sufletul zice stai in banca ta ca o sa iti gasesti si tu pe cineva. ce e de facut?
  14. stie cineva daca e normal sa schimbi prezervativul intre fete? ma gandesc ca se duce toata placerea daca stai sa rulezi cauciucul...
×
×
  • Creează nouă...