Sari la conținut

florin2k

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florin2k

  1. Bună Clau ! Total de acord și apreciez cele spuse. Dar cum aproximezi vârstă ? În cazul meu daca îmi dau jos barba nu mi dai nici 25 ,deși împlinesc 33 , și risc probabil să mă refuzi de la ușă . Nu știu dacă ai mai răspuns la astfel de întrebări ,dar as aprecia un răspuns din partea ta. Seară bună !
  2. florin2k

    Mihaela

    Am avut programare stabilită cu ea pe WhatsApp pt astăzi .Încă din schimbul de mesaje ceva îmi spunea să renunț ,dar totuși atras de pozele ei am zis sa incerc.I am dat mesaj că am plecat spre ea ,trec 10 ,15 min ..nimic la jumătatea drumului incerc sa o sun ,nimic ...asa că am plecat acasă. Deci ...aveți grijă cu programările ,poate am fost eu ghinionist dar din cate am citit despre ea ,nu mi pare rău acuma. Baftă !
  3. Seara bună și ție ! Personal , te urmăresc de ceva timp ,și chiar nu înțeleg răutatea unora prin comentarii ,nu doar de aici ,ci și de pe alte pagini .Am lăsat foarte rar mesaj sau vreo recenzie ,doar acolo unde m am simțit Intr adevăr bine. Îmi doresc să ajung sa te cunosc. Dar nu știu dacă mă exprim corect ,mă simt foarte intimidat de tine ..și nu știu de ce.
  4. Salut bro! Mergi cu încredere ,am fost la ea,foarte frumoasa ,aproape cat mine de înaltă (1.80) are o atitudine mișto, glumeață și un zâmbet perfect. PS: nu am lăsat o recenzie pt că nu îmi place să detaliez/ povestesc ...ft rar am lăsat cate un com Dar ea merita cel puțin o vizită că sa te convingi.
  5. Salutare , Ce înseamnă la tine grasa ? Sau sa mă fac înțeles ,cate kg i ai da ? Am înțeles că este și ft înaltă. Poze care să reflecte cat de cat realitatea ,unde vedem ?
  6. O așa finețe de fată ,nu are ce căuta într-un oraș de sălbatici .
  7. Serios bro ? altceva n ai putut remarca ? Toate au acel puf... stați acuma cu lupa să analizați fiecare cm daca are sau nu...Arata bine ,îmi place...am sa incerc sa mi fac o programare . Baftă !
  8. Serios bro ...? Chiar voiam să o vizitez ,mă refer la Maya 🤔
  9. Bună Nico , Vreo șansă să te găsim și după ora 18 ?
  10. Se mai pot face programări ? Sau ai totul full..
  11. Hai noroc ! Lori ,și restul ce facem ...? poate mai aloci timp suplimentar șederii tale ,1 , 2-3 zile știu și eu 🤔 .Daca confirmi asta ,eu personal îmi iau o zi libera de la serviciu ptr tn .
  12. Deci , te-ai ținut de cuvânt aseară și ai fost după jucărie 🤣🤣 Și eu mă bucur că ți am transmis o stare de bine .Poate mâine , în funcție de cum scap de la birou,revin cu un apel ...mai ales că am văzut că ai introdus și a... in lista ta de servicii,nu vreau sa ratez o așa ocazie 😁☺️
  13. Salutare , Am revizitat o pe Bianca in aceasta seară, locație ft ușor de ajuns și un ap drăguț cu tot ce ai nevoie . Mă bucur că am reușit să o prind după atâta timp, chiar daca stabilisem pt 1h am stat doar o finalizare ,dar fara pic de graba .(data viitoare îți voi arăta cum se aplica pudra și sper să îți fie de folos 😁) Prefer sa nu detaliez ceea ce a urmat ,dar per total o nouă experiență reușita și chiar ne am simțit ok amandoi. Personal ,ptr mine arata perfect... aș lu a acasă ,dar știu că e imposibil :))) Un 9,5 pt aceasta seară .😘
  14. Nu pot lua legătura cu tine nici pe watp nici apel. Nr nealocat .
  15. Bună ! Pe watp răspunzi ,se poate programa ?
  16. Am fost și eu vineri , programare de la 8 respectată ,nici o problema. Fata e minunată din toate pct de vedere. Chiar merita sa o vizitați ,din ce am înțeles nu ar mai sta decât o săptămână. Singurul lucru ce nu mi a plăcut ...acel lift ( l am ținut blocat vreo 2-3 min sa mi fac curaj să mă urc..dar Intr un final am renunțat și am urcat până la et 7🙏😅😅)
  17. Mda...chiar am avut o zi de rahat la birou. Cu gândul că vin și petrec o ora cu tn sa uit. Mă gândeam că îmi arunci vreun bilețel de la balcon. Mă bucur că ai spus ce s a întâmplat . Mai să mă iau și la bătaie la metrou Unirii ,intraseră în wc peste mn vreo 2 aurolaci ...o seară minunată chiar.
  18. Salutare , O sa incerc sa fiu de folos celor care sunt interesati de ea . Intalnirea a fost programata pe WhatsApp raspunde foarte rapid ,mi a dat toate detaliile de care aveam nevoie ,ora respectata la minut . Locatia este usor de gasit si ai loc unde sa parchezi . Ajuns in fata apartamentului, iti deschide usa imediat, te întâmpina cu zâmbetul pe buze si îmbrăcată intr-o tinuta foarte sexi .Se face remarcata de la primul contact vizual Apartamentul foarte dragut mobilat si aerisit ,baie cu tot ce ai nevoie . M-a servit cu un pahar cu apa, am fumat o tigara dupa care am discutat diverse cateva minute .Foarte bine dispusa, plina de energie. Mi-a placut mult ca este deschisa si transmite o stare de bine . Despre actiunea ce a urmat...n am sa dau foarte multe detalii ,dar a fost supeeer HOT !!! -oral protejat te aduce pana in punctul in care simti ca numai poti sa te tii !!! -normal protejat am schimbat diferite pozitii ,se misca foarte bine ,are un posterior de admirat care te excita maxim Locatie 9 curat peste tot Aspect 10 + din punctul meu de vedere , n am reusit sa i gasesc un defect Atitudine profi ,stie sa poarte o conversatie , te face sa te indragostesti de ea. <3 Igiena 10+++ impecabila ,parfumata discret ,piele fina frumos mirositoare O experienta foarte reusita . Cu siguranta si in mod sigur , voi reveni .
×
×
  • Creează nouă...