Jump to content

florin2k

Maistru Curvar
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

About florin2k

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

florin2k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

24

Reputation

 1. Bună Clau ! Total de acord și apreciez cele spuse. Dar cum aproximezi vârstă ? În cazul meu daca îmi dau jos barba nu mi dai nici 25 ,deși împlinesc 33 , și risc probabil să mă refuzi de la ușă . Nu știu dacă ai mai răspuns la astfel de întrebări ,dar as aprecia un răspuns din partea ta. Seară bună !
 2. Am avut programare stabilită cu ea pe WhatsApp pt astăzi .Încă din schimbul de mesaje ceva îmi spunea să renunț ,dar totuși atras de pozele ei am zis sa incerc.I am dat mesaj că am plecat spre ea ,trec 10 ,15 min ..nimic la jumătatea drumului incerc sa o sun ,nimic ...asa că am plecat acasă. Deci ...aveți grijă cu programările ,poate am fost eu ghinionist dar din cate am citit despre ea ,nu mi pare rău acuma. Baftă !
 3. Seara bună și ție ! Personal , te urmăresc de ceva timp ,și chiar nu înțeleg răutatea unora prin comentarii ,nu doar de aici ,ci și de pe alte pagini .Am lăsat foarte rar mesaj sau vreo recenzie ,doar acolo unde m am simțit Intr adevăr bine. Îmi doresc să ajung sa te cunosc. Dar nu știu dacă mă exprim corect ,mă simt foarte intimidat de tine ..și nu știu de ce.
 4. Salut bro! Mergi cu încredere ,am fost la ea,foarte frumoasa ,aproape cat mine de înaltă (1.80) are o atitudine mișto, glumeață și un zâmbet perfect. PS: nu am lăsat o recenzie pt că nu îmi place să detaliez/ povestesc ...ft rar am lăsat cate un com Dar ea merita cel puțin o vizită că sa te convingi.
 5. Salutare , Ce înseamnă la tine grasa ? Sau sa mă fac înțeles ,cate kg i ai da ? Am înțeles că este și ft înaltă. Poze care să reflecte cat de cat realitatea ,unde vedem ?
 6. O așa finețe de fată ,nu are ce căuta într-un oraș de sălbatici .
 7. Serios bro ? altceva n ai putut remarca ? Toate au acel puf... stați acuma cu lupa să analizați fiecare cm daca are sau nu...Arata bine ,îmi place...am sa incerc sa mi fac o programare . Baftă !
 8. Serios bro ...? Chiar voiam să o vizitez ,mă refer la Maya 🤔
 9. Bună Nico , Vreo șansă să te găsim și după ora 18 ?
 10. Se mai pot face programări ? Sau ai totul full..
 11. Hai noroc ! Lori ,și restul ce facem ...? poate mai aloci timp suplimentar șederii tale ,1 , 2-3 zile știu și eu 🤔 .Daca confirmi asta ,eu personal îmi iau o zi libera de la serviciu ptr tn .
 12. Deci , te-ai ținut de cuvânt aseară și ai fost după jucărie 🤣🤣 Și eu mă bucur că ți am transmis o stare de bine .Poate mâine , în funcție de cum scap de la birou,revin cu un apel ...mai ales că am văzut că ai introdus și a... in lista ta de servicii,nu vreau sa ratez o așa ocazie 😁☺️
 13. Salutare , Am revizitat o pe Bianca in aceasta seară, locație ft ușor de ajuns și un ap drăguț cu tot ce ai nevoie . Mă bucur că am reușit să o prind după atâta timp, chiar daca stabilisem pt 1h am stat doar o finalizare ,dar fara pic de graba .(data viitoare îți voi arăta cum se aplica pudra și sper să îți fie de folos 😁) Prefer sa nu detaliez ceea ce a urmat ,dar per total o nouă experiență reușita și chiar ne am simțit ok amandoi. Personal ,ptr mine arata perfect... aș lu a acasă ,dar știu că e imposibil :))) Un 9,5 pt aceasta seară .😘
×
×
 • Create New...