Jump to content

pulcher

Serious Contributor
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pulcher last won the day on September 20

pulcher had the most liked content!

Community Reputation

1,255 Reputatie Excelenta

2 Followers

About pulcher

 • Rank
  boggart
 • Birthday 04/04/1980

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Palas

Recent Profile Visitors

4,091 profile views
 1. Sa moara copii tai, bafta si norocu', daca nu-i asa!
 2. Daca m-ai luat cu "dragule" e clar, spor la treaba si la cat mai multi clienti, eu iti ofer un mare "0".
 3. Respect orice persoana care munceste, dar vreau sa platesc tariful corect, piticania puhava s-a aruncat la preturi prea mari pentru aspectul din poze, cand intra pe piata trebuie sa-si evalueze corect oferta.
 4. deeacosmina as da 400 lei si 50lei pe 2 pastile albastre ca sa-ti trag 3 finalizari dar ma tem ca bag in concediu medical vreo saptamana la halul in care arati, ca o debarasatoare de la kfc care duce tavile goale la cos pentru ca a halit resturile de la clienti, 150 cm inaltime, uitandu-ma la placile de oglinda de 30 cm, ti-as propune 100 lei finalizarea
 5. Alexa e un mic bibelou cu care sa te porti precum cu fetiscana pe care o vrajeai pe la 15-16 ani. Are un fel de a fi care iti inhiba pornirile animalice si scoate din tine pustanul sfios care mangaia cu o floare de camp o fata intalnita pe o pajiste in vacanta de la tara. Sa revenim la recenzie. Tarif : 150/finalizare,25 min dtd. ON - 8,5 NP- 9 Igiena - 10 Locatie - 9 Merita revizitata pentru fantezii adolescentine.
 6. Ma ocup cu "adulmecatul" de 35 de ani si rareori m-am inselat, poate am imbatranit si mi-a slabit "mirosul", oricum fiecare dintre noi e mai mult sau mai putin subiectiv.
 7. tutankamonus fostul pictorul face reclama la niste boarfe expirate, am fost la baragladinele astea execrabile si am facut stanga imprejur dupa ce au deschis usa
 8. Am revizitat superba gazela, azi de 49 kg, , timp de o ora, locatie de nota 10, prosop curat, papucei pe marimea mea, apa de gura si toate celelalte necesare. ON - 9,5, m-a revigorat in 15 secunde pentru al doilea numar. NP - 9 , 2 pozitii traditionale, ritm bun, finalizare garantata. 2 finalizari - tarif 250 lei, dtd - 50 minute. Multumesc mult Lori, inca o data sarbatori fericite!
 9. Decoct de Femeie - Sorin Lavric https://lh4.googleusercontent.com/N8jpIfAC1vf58ib_NK6xOIn76PfGAwelFh5OCsilMaDzb6tjVhErP2LLe_ku6HxPE5_R-cNPco7PupRg7OGvIuxQnE0i2lXjRqXV4TeF9x7zrSC4rRr4Sc8I7dRxz4lKp1S6gbM6
 10. Sa-ti moara pula de tot cu vrajelile tale.
 11. Eu votez cu cine-mi da un pui congelat, un kil de zahar, un kil de faina si o litra de ulei plus o tuica in ziua votarii si 50 de lei pentru tigari.
 12. Daca ai pizda ca galeata orice pula e mica.
 13. Curvia e ca HIV, fara vaccin, fara tratament si in final letala. La unele se vede precum SIDA dar la majoritatea e ascunsa si asteapta doar sa atace. Un perete poate si tencuit, varuit si impopotonat cu tablouri dar putregaiul din strafund ramane pana cand peretele e daramat.
×
×
 • Create New...