Sari la conținut

duminica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

duminica a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 27 2012

duminica a avut cel mai apreciat conținut!

Despre duminica

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

4.527 citiri profil

duminica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Reputație

  1. Conditii ok si discretie maxima gasiti la Ciresica, Zodiac, Maria. Conditii acceptabile la Hotel Florentina.
  2. De acum, va rog fara mesaje off topic. Pentru proceduri si amintiri putem crea un topic separat.
  3. Da, intr-adevar unele sunt deosebite. Ma face sa rad acum ca in Bucuresti mai beau o cafea cu una cunoscuta asa. ))
  4. Revenind la subiectul acestui topi, ma poate ajuta cineva cu un top 3?
  5. Aceasta abordare este pe un trend profund descendent in Constanta. Tine inca pe Brasov, Prahova, Cluj, Bucuresti. Pe de alta parte, daca sti sa invarti titirezul poti avea parte si de amicele amicei. De, e fomica de bani. Repet, in Constanta stiu 5 domnite care mai practica astfel de prietenii numai ca sunt deja ceva intre amateur and semi pro
  6. Stimati confrati futaci, Doresc sa revin in actiune pe taraba din Constanta. Timp de aproape doi ani am optat pe circuit inchis si pe anunturi de tip "barbat generos.....". Neavand timp fizic sa citesc recenziile dvs, va rog, daca se poate, scurt si la obiect, sa imi recomandati dameze futaciose tinant cont de : Outcall age 18-22 gfe ++ cim, cof, swallow, normal, anal daca se poate, fara acvarii Sperand ca voi primi raspuns in timp util, voi reveni cu recenzii si comentarii. Salutari!
  7. Presteaza, nu are anunturi. E pe circuit inchism
  8. Mai santo, pune-o la regim, s-a ingrasat un pic. E aceeasi fatuca dezinvolta cu un plus la experienta. Si nu stiu ce sa-i mai spun ca sa nu umble la sani. Ea nu si nu. Alte detalii???? Later edit: sa stii ca soferul o asteapta...
  9. Santo, tipa face si 3 some. Cred ca esti un mare credul. Si raspunde si la numarul vechi, adica acesta din anunt. Si vezi ca a pus 2-3 kg pe ea intre timp. Si merge si in barlog nu numai la hotel. Pentru futacii de aici, sunati cu incredere. A venit frigul, e foame de bani, vorba cantecului.
  10. ^^ Esti foarte naiv sau nu accepti realitatea. Repet, nu voi posta aici nr ei de telefon. Nu ii fac publicitate si nici nu vreau sa renunt la discretia mea.
  11. Cu asta ma opresc din dezvaluiri. Acest forum nu a fost creat pentru asta. Cred ca este destul ptr a iti face o parere.
  12. Nu voi scrie aici numarul de telefon. In schimb, intreab-o de prietena ei din Costinesti.
×
×
  • Creează nouă...