Sari la conținut

duminica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de duminica

  1. Conditii ok si discretie maxima gasiti la Ciresica, Zodiac, Maria. Conditii acceptabile la Hotel Florentina.
  2. De acum, va rog fara mesaje off topic. Pentru proceduri si amintiri putem crea un topic separat.
  3. Da, intr-adevar unele sunt deosebite. Ma face sa rad acum ca in Bucuresti mai beau o cafea cu una cunoscuta asa. ))
  4. Revenind la subiectul acestui topi, ma poate ajuta cineva cu un top 3?
  5. Aceasta abordare este pe un trend profund descendent in Constanta. Tine inca pe Brasov, Prahova, Cluj, Bucuresti. Pe de alta parte, daca sti sa invarti titirezul poti avea parte si de amicele amicei. De, e fomica de bani. Repet, in Constanta stiu 5 domnite care mai practica astfel de prietenii numai ca sunt deja ceva intre amateur and semi pro
  6. Stimati confrati futaci, Doresc sa revin in actiune pe taraba din Constanta. Timp de aproape doi ani am optat pe circuit inchis si pe anunturi de tip "barbat generos.....". Neavand timp fizic sa citesc recenziile dvs, va rog, daca se poate, scurt si la obiect, sa imi recomandati dameze futaciose tinant cont de : Outcall age 18-22 gfe ++ cim, cof, swallow, normal, anal daca se poate, fara acvarii Sperand ca voi primi raspuns in timp util, voi reveni cu recenzii si comentarii. Salutari!
  7. Presteaza, nu are anunturi. E pe circuit inchism
  8. Mai santo, pune-o la regim, s-a ingrasat un pic. E aceeasi fatuca dezinvolta cu un plus la experienta. Si nu stiu ce sa-i mai spun ca sa nu umble la sani. Ea nu si nu. Alte detalii???? Later edit: sa stii ca soferul o asteapta...
  9. Santo, tipa face si 3 some. Cred ca esti un mare credul. Si raspunde si la numarul vechi, adica acesta din anunt. Si vezi ca a pus 2-3 kg pe ea intre timp. Si merge si in barlog nu numai la hotel. Pentru futacii de aici, sunati cu incredere. A venit frigul, e foame de bani, vorba cantecului.
  10. ^^ Esti foarte naiv sau nu accepti realitatea. Repet, nu voi posta aici nr ei de telefon. Nu ii fac publicitate si nici nu vreau sa renunt la discretia mea.
  11. Cu asta ma opresc din dezvaluiri. Acest forum nu a fost creat pentru asta. Cred ca este destul ptr a iti face o parere.
  12. Nu voi scrie aici numarul de telefon. In schimb, intreab-o de prietena ei din Costinesti.
  13. ^^ In regula, te voi contacta in curand.
  14. Sau poate ca Santo era cel care o aducea cu masina in Cta
  15. Bineinteles ca da. Sincer, imi pare rau ptr baiat dar e mai bine sa stie adevarul. Si nu am vb cu ea folosind numarul de telefon postat aici ci altul. Poate ca e pe circuit inchis acum. Si ca picanterie, tipa accepta si uro, ca exemplu. @Santo, postam si foto dar am nevoie de discretie... Maciuci tari si spor tuturor!
  16. @ANA!! Buna, Din cate am citit aici doresc sa ne vedem. Accepti si outcall? Si daca da, care este mercurialul?
  17. Ultima oara am discutat cu ea pe la mijlocul lunii trecute. Nu ne-am intalnit caci am un radar prea puternic acum
  18. Salutare, stimati futaci, nu am mai scris de mult aici. Ar trebui sa lasati topicul deschis. Domnisoara Elisse inca presteaza, fiti linistiti, eu discutand cu ea si cu putin timp in urma. Am cunoscut-o la inceputul anului cand inca nu avea anunturi si ne-am intalnit de cateva ori, chiar si in aceasta vara. Are 19 ani, locuieste langa Constanta. Face numai outcall, avand pe cineva care ii asigura transportul. Tarif: 250 ron / h, anal exclus. Pentru >2h merge negociat. Aspect: foarte ingrijita, fizic 9, aer de pustoaica, cu mult peste oferta din Cta. GFE: 8 Oral: 9, mici tente de deep, atentie la zone adiacente, CIM. Normal: 8, implicare medie. Pentru detalii va stau la dispozitie. Depinde foarte mult cum va comportati cu ea. Daca o respectati, veti avea parte de o ora sau doua de sex pe cinste. Presiune in instalatie!
  19. @Geone, Bine v-am regasit. Da, ma refeream la cele de pe strada.
  20. Nu este, trebuia sa ajung la ea dar traseul a fost schimbat. Urmeaza o vizita si la ea
  21. Stimati futatci, Revenind dupa ceva timp pe acest site, permiteti-mi sa redau mai jos o recenzie postata de mine pe un site local despre o domnita de langa Murfatlar: Doaream in acest sfarsit de saptamana sa imi var furtunul in domnita http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/2834979/new_xx/ atent cautata in "Neckerman"-ul anunturi Telegraf, numai ca, vorba aceea, pleci dimineata de acasa si nu stii cand te intorci, planurile au fost profund afectate din cauza serviciului. Ca sa dezvolt, mi-am propus o sambata seara plina de curvie, alcool si dezmat la profesionistele cam uitate din Constanta. Numai ca nu e bine sa iti faci "planul ca tiganul" sau " sa nu spui hop pana treci parleaza" si ma imbogatesc cu cateva task-uri corporatiste, asa, ca tema de casa. Zis si facut. Imi incep indatoririle de munca numai cu gandul la mijaret, adica pizda pentru tinerei. In ceata puternic asezata in Dobrogea, in timp ce alergam spre un client, zaresc anumite chipuri dupa Murfatlar. Erau trei aratari: o balangusta de tipul "tiganca turceasca" oribila, buna numai de pus la curatat stiuleti, a doua domnita de tipul sopranelor fete batrane, adica grasa si cu 3 randuri de burti si cand colo, o domnisorica puternic machiata de tipul curcii bete care inca nu stie sa mearga pe tocuri. Plec spre Ciocarlia de Sus, revin, treburi, cercetari. Imi termin treburile corporatiste si imi dau seama ca individa tinerica trebuie verificata negresit. Schimb masina de firma cu a unui coleg, fara "sticker", si I'll pun sa bage gaz pana dupa "Basarabi". Salut condescendent trupa si aleg caprioara. O chema Miruna (?!). Intram in rezervatie si pun soferul sa caute "niste plante de ceai" adica sa se tireze. Acum recenzia: Miruna este o fata de 20 de ani, originara din Poarta Alba, iscusit imbarligata cu niste tiganci din zona ptr acest tain mult ravnit. Cere 30 ron ptr un scurt si 60 ptr un numar normal. Acum, ca nu ma puteam desfasura intocmai ca in cogeac, zic ca totusi trebuie sa ma implinesc, asa, "la botu' calului". Ii propun: 100 ron, all inclusive, datina romanului, in masina. De ce? Arata bine iar ca igiena , ok. Cat soferul se facea ca se uita si culege "coada soricelului", am facut urmatoarele: - oral, usor intretinut cu mana stanga (era stangace) - dezbracat de la brau in jos "treningul" si "am desfacut paunul", dupa care am finalizat oral. Ca nota, a acceptat stransul de par, adica sa o iei de pleata. Curata diferite resturi cu servetele umede. Ca sa fie multumit, colegul dupa vreo 40 de minute de stat in padure, a primit un momoc, adica oral, pentru completarea meniului cu felu' doi. Plus 30 ron. Am dus-o la locul ridicarii si a fost multumita. Din pacate nu mi-a dat numarul de telefon. Ca si concluzie, o recomand ptr tot. Nu cred ca avem prin Cta o fata cu igiena ok precum ea.
  22. Si eu am aruncat urmatoarea propozitie unor dameze din Constanta: "Vine frigulllllll, fata". Scuze de off topic. Nu m-am referit la dameza din acest topic.
×
×
  • Creează nouă...