Sari la conținut

nicolle201

Neverificata
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicolle201

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nicolle201's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Reputație

  1. nicolle201

    Bile!

    Buna ! Iti spun eu ... ca nu stiu sigur daca esti tu cel care m a sunat , si m a intrebat , dar adineauri am avut un apel cu întrebarea asta . Unele femei nu putem practica sexul cu bilele acelea , deoarece apare o durere in timpul actului sexual , sau si dupa o iritație ceva , nu stiu daca e la toata lumea la fel, eu zic din punctul meu de vedere ! Am incercat o singura data si am vazut ca nu e tocmai ok , si am ales sa nu mai incerc ! zi buna !
  2. Heii ! Buna , dragilor ! â¤ï¸ Am revenit in orașul vostru . O sa postez mai tarziu cateva fotografii . Numărul de telefon este tot cel vechi pentru cei care inca il mai aveti ,dar o sa l las si eu aici ! â¤ï¸ Va pup, si astept sa ma contactați! Zi frumoasa tuturor ! â¤ï¸ 0759947247 🥰
  3. da , scuzele mele . Stii de ce ? Ca nu ma pricepeam cum sa mi incarc contul, gen tot incercam sa postez poze si nu mergea , de aia am postat asa des , ca doar acolo imi apărea “ apasa aici si încarcă contul “ . Acum l am incarcat si nu o sa mai postez ! Multumesc oricum !
  4. Buna ,scumpii mei ! â¤ï¸Disponibila pana la ora 2 !😌👉ðŸ»ðŸ‘ŒðŸ»
  5. Nu,nu am mai slăbit ! dar nu te obliga nimeni sa mai vi , in caz ca nu ti place . Am vazut eu ceva de la tine ca vezi doamne nu mi o recomandați pe Nicolle ca e grasa si nu e pe gustul meu , nu te a obligat nimeni apoi sa vi la mine ! Asta sunt eu, nu grasa , pufoasa pot zice , ca n am nici 55 kg ... si asta nu se numește gras ! dar in fine . Toate cele bune !
  6. â¤ï¸buna , dragii mei ! â¤ï¸ Disponibila si astăzi pana tarziu â¤ï¸Va pup, si astept sa ma contactați !👉ðŸ»ðŸ‘ŒðŸ»ðŸ˜œ
×
×
  • Creează nouă...