Jump to content

futarila

VIP Member
 • Content Count

  1,979
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,209 Reputatie Excelenta

About futarila

 • Rank
  Platinum Member

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du-te tu la una care e demonstrat ca foloseste poze false!
 2. AI mai gasit 2 agarici pe care sa-i numesti prieteni. Bravo. :laugh2 Cat despre report, orice handicapat are acces la el, dar nu orice dorinta acelui ce da report se si indeplineste.
 3. Esti pe langa cu asta si cu tot ce tine de forum. Sor'sa a prestat separat de cand si-au data si ele seama ca nu merge la comun. De unde stiu? Mi-a zis aia mica.
 4. Slabut, nu stii decat sa repeti ca un papagal ce zic altii sau ce ai zis tu si ti s-a parut inteligent. :laugh2 Iulica, imi pare rau ca n-ai putut-o lua pana la cotor, stiu ca de asta esti suparata pe mine, promit sa nu te mai vizitez, nu mai fi stresata. Ti-l las pe niki, a lui iti incape si intr-o nara.
 5. Tot repeti ceva in speranta ca va fi perceput ca adevar. Nevasta-ta poate confirma ca nu e. :laugh2 :laugh2
 6. Iti mai cauti cuculetzul cu penseta cand te pisi?
 7. Daca am zis ceva nereal, insist sa lamuresti tu. Deocamdata, din ce ai spus tu, rezulta fix ce am scris.
 8. Cum e treaba, daca la oral iese mai >20cm sau nu incape in gat pe motiv de grosime, ramaneti cu banii dati si pula sculata, iar normalul sare oricum din schema. Ca sa fie clar!
 9. Ia uite, un handicapat vechi apare. Din 2015 tace, doar profta de forum. Penibil esti tu, gogule, stai unde ai stat si pana acum si vezi de laba ta. Hopa, e si un test? :laugh2
 10. Iulica, intre noi a fost un dialog plin de iubire, pe care tu nu ai vrut sa il pastram doar pentru noi doi si te-ai aliat cu niste handicapati impotriva mea. De aici multitudinea de posturi.
 11. Pai nu mai poate pune unul o recenzie, ca si sari cu punctul tau de vedere. Si normal ca iti era adresata tie, doar e dupa un post de al tau, ultimul post nu se citeaza.
 12. Ce fel de jigniri, nicusor, de genul? Sau de el iti place? Sau una de a ta. Nice.
 13. TI-am mai zis, te bagi intr-o discutie care nu te priveste, peste tot stai si comentezi recenziile altora, in loc sa mergi sa futi. Reiau sfatul: taci dreacului din gura!
 14. Ba, da' ai penru cineva ceva de zis, mai taci dreacului din gura!
 15. Iulica, mai baga un minus, vad ca esti consecventa. Sper ca nu si in ale igienei ai consecventa asta.
×
×
 • Create New...