Sari la conținut

cicione

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cicione

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cicione's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. AMÁNT, -Ă, amanți, -te, s. m. și f. Persoană care întreține relații de dragoste cu o persoană de alt sex, fără a fi căsătorit cu aceasta; iubit2, amánt, ă s. (fr. amant, d. lat. ámans, amántis). Ibovnic, ĭubit (persoană ĭubită fără căsătorie). AMANTĂ s. concubină, iubită, prietenă, (l (pop.) amoreză, drăguță, ibovnică (arg.) gagică. În care categorie te incadrezi @$€£
  2. andreea uite ce spune dex u:AMANTÄ‚: asistentă, atelaj, bubulină, bufă, cadână, calmant, calorifer, gagică, gagioală, gaștenie, gaștonie, încălzitoare, înlocuitoare, învelitoare, julietă, mesadă, metreancă, mordină, prospătură, saltea, șaică, tapeză, țiitoare.😀 Pe înțelesul tau:un obiect folositor. La vârsta ta si eu am fost naiv.o seara buna!
  3. amanți nu există în zona asta. Clienți fideli sunt.dar se pierd în timp. Sau mai există varianta prieten/ iubi cu beneficii O perioadă. Dupa ,revii de unde ai plecat De ce.te ai învățat cu banii!
  4. Rover, n ai...te au lucrat si fetele!E grele .așa-i
  5. ce ai facut burj al kakao .nu esti bun de combinații @
  6. bine ti a făcut puștoaica aia ca te a lăsat amanet. Pe jos ! Hau,hau , mau )))
  7. da, dar cu un an pe Constanța și o lună pe București .23 ani, adoleșcenta,e la început .
  8. Din ce am citit mai sus fața este la in ceput de drum, pana învață demersurile pe forum, își fidelizeaza clienții ,o mai întâmpinați probleme cu ia .si cu caiet si fără .
  9. Nu e sigur nici așa. Sunt multi care spun că au aj.si nu au plecat spre locație. De aceea se creează țepele. O escortă care a luat țeapă da si ia la rându iei țeapă involuntar. De ce. Pt ca timpul cota "money"
  10. Poate gasesc bateria defecta ca va opresc apa si rup manerul de la robinet sa nu o mai poti deschide. fără agresivitate. te așteptăm!
×
×
  • Creează nouă...