Sari la conținut

llxxllxx

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre llxxllxx

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

Vizitatori Recenți Profil

628 citiri profil

llxxllxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. știi cine sunt, dragă Andreea, și știi prea bine cum te-ai comportat cu mine. Dacă ai coloană vertebrală, spune aici. Pe forum, nu te mai ascunde.
  2. dragă Andreea, strada aleea Băiuț, drumul taberei, etajul 9, armată, îți dă vreun indiciu? Mi-ai spus că ești internată în spital cu copilul, și când te-am sunat și ți-am trimis clar pe wapp anunțul pe publi24 pe care l-ai postat, mi-ai spus că sa postat automat. Și când ți-am trimis luni și tot mi-ai spus nu mă mai stresa? Tiaduci aminte?
  3. , da,eu, pentru că, din păcate am multă experiență, și am fost nevoit să fac asta. Citește, și vei înțelege.
  4. nu am vrut să spun:înafara ,, ctiei'', voiam să spun : inafară de câțiva.
  5. dintre toți doar tu mi-ai dat răspunsul înafara ,, ctiei''. Se vede că ai, ca și mine, experiență. Eu aveam un cont Meganvale, am fost banat, făceam recenzii gârlă acolo. Dupaia am plecat în Germania un an. Am revenit în România. Și în Germania, în Frankfurt, Regensburg, Munich, Koln, Dusseldorf, româncele sunt majoritatea, urmează mic procent Bulgaria și Dud America, PS peștii le așteptau jos, pe la terase, sau doner(shaorma).
  6. . Tot respectul frate pentru tine! Ai dreptate! Apreciez!
  7. la mine este altă poveste. Citește mai sus!
  8. Pentru că mi-a spus că poate să-mi fie amantă. Îmi spunea că ei nu-i place să se prostitueze și că vrea să rămână doar cu câțiva. Mi-a povestit totul despre ea, i-am spus și eu despre mine, mare greșeală, credeam că leg ceva acolo. Ea mi-a confirmat asta. Dupaia mi-a dat muie. A doua oară a fost a doua șansă. Crede-mă frate, știu. Am fost la peste 300 de curve, voiam să mă opresc și eu, mai ales că îmi spunea ea, că și ea același lucru îl dorește. Am mai făcut și pe psihologul, și chiar din suflet. Concluzia o trageți blvoi! Eu oricum mi-am luat muie, sunt în primul rând supărat pe mine.
  9. Am vrut să spun slim nu alin, să-l fut de google translate!
  10. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/deplasari-doar-in-bucuresti-am-si-colega/10he090f87eg73g9dg456e8158924e88.html Bun, pentru cine ține minte e aceeași Camelia outcall, dar avea alt topic și alt număr de telefon. Narațiune: lucrează seara, o aduce o fată cu mașina, aspect: alin, nu are 19, are cel mult 18 ani, e consumatoare de coca, mi-a spus asta, ascultă paraziții. La sex e nesătulă, trebuie doar să o scoateți din filmul ei, că altfel dați banii degeaba. 1 oră este de fapt 50 de minute(maxim!). Preț 300, doar outcall și doar noaptea. E bună dacă o canalizați spre sex și nu spre ce vrea ea note: oral NP: 9, Deep, OP: 9, se fute foarte bine, nu are limite. GFE: nu este cazul, FK da. CIM nu. Igiena ok. Aspect puștoaică tânără.
  11. Are o colivie cu 2 peruși, unu Coco, altu nu știu, am uitat, era femelă.
  12. Scuzați google translate... Am scris pe fugă.
×
×
  • Creează nouă...