Jump to content

disney02

Maistru Curvar
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

108 Reputatie Excelenta

3 Followers

About disney02

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

609 profile views
 1. Ai dreptate! Dar,pot sa afirm,ca am fost la fete,care nu erau promovate dar aveau niște servicii,efectiv de nota 10! Le-am încurajat sa-si facă topic,dar 90% au fost descurajate,de comentariile răutăcioase! E bun acest site,e explicit de informat,doar,lipsa de informație,sau cei 7 ani de acasă,al unor escorte,eu zic,ca ne împiedică sa scoatem,la lumina,mult mai multe fete! Dacă va arat top 3,al meu,veți rade cu hohote!!!
 2. 😁😁😁 Sincer,m-ai lăsat masca...pomelnicul tău e de 10+++! Toate cele bune!
 3. Problema e,ca nu prea avem,fete frumoase,dacă pleci... 😘😘😘 Succes,iti doresc!
 4. Multumesc pt informație! Bafta și ție!
 5. Știu draga! Imi pare rau ca nu pot viziona,dar poate ne vom vedea și îmi vei face un live! Ar fi frumos! Te pup și mult succes!
 6. Deci,trebuie sa plătesc,mai nou,pt a vizualiza videoclipuri? Se cam strica treaba și pe aici...
 7. Esti cam ciudat,alint76...mai sus ne povesteai întâlnirea ta,cu ea și acum? Sau faci recenzii,doar de dragul de a scrie aici? Din punctul meu de vedere,credibilitatea ta,cam scârțâie și chiar am văzut ca ești foarte activ pe topicurile din Arad... E doar o observație... Bafta!
 8. Da draga,esti bună rău! Nu trebuie sa dai explicații...cine vrea,vine la tine,cine nu vrea,asta e! Putina răbdare,recenziile o sa vina,dar asta depinde,doar de tine! Ma refer,la servicii... Te pup!
 9. Nu te supăra,draga,dar de orădeni,nu-ti mai pasa? Eu personal,cred,ca în Octombrie,vei începe în Oradea...😘😘😘😇😇😇 Ce zici? As dori,sa te revăd...!
 10. Și eu o aștept! A activat în Tg Jiu,o perioada,dar din 12 iulie nu mai apare nimic,despre ea... Păcat...avea potențial!
 11. Eu te votez! Arati bine! Succes!😘😘😘
 12. Iti dai seama,draga,ca toți cei care îți vor trimite mesaje,se vor prezenta,'dragutelu'! Te pup!😘😘😘
 13. Maria,draga,ai colega? Nu ma interesează,dar am citit o recenzie în care se specifica,acest aspect.
 14. Iti răspund,eu: Nu știe cine ești,deoarece,cum ai remarcat,și tu,se adaptează și se concentrează pe acel om,care este prezent! Maria este superba!!! Din toate punctele de vedere!
×
×
 • Create New...