Sari la conținut

stefan033

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stefan033

  1. Doamneee, cat de prost poti sa fii!!!
  2. Sigur , dar astept doua zile sa strangi ceva !😆
  3. Revine, ca a revenit si foamea🤣🤣
  4. Aici e anal sau normal ? ca nu tine bine camera ...😄
  5. Exact asa a sunat, ca ai impresia ca esti mare directoare.... Una e sa ai tu educatie, si alta e sa ii mai certi ca iti vb asa, stiind f bine pt ce vin....Daca ai avea un nivel mai sus de inteligenta ti-ai da seama .....
  6. Alta care se fute pe 200 lei si are impresia ca e mare doamna! E socata ca i se vb la modul " ia-o in gura" hai ca ma grabesc"....cred ca uiti in ce domeniu profesezi si cat de josnic e ...clientii tai nu au dc sa iti ofere ei preludiu tie la anal...cauta o descarcare rapida cu o femeie dispusa sa suporte 10 puli in cur intr-o zi....
  7. Nu..nu ai inteles bine asta e luxul defapt !! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Normal ca invita toti "userii vechi " ...acuma dupa relatarea userilor obiectivi, nu pupincuristi stie ca urmeaza sa someze.
  8. Ca sa intelegi, cei care o lauda si i-au facut propaganda aici d-soarei sunt niste imbecili care nu au vazut femei fumoase in viata lor, si creatura asta li se pare ceva deosebit doar pt ca face fitzele astea. Labari , care asteapta poza dar ei nu au un acoperis deasupra capului , inca locuiesc cu mami si tati dar sunt tari in gura si in recenzii la astfel de prefabricate. A recenzat-o acum ceva timp un alt user f bine care descria foamea si chinazariea de pe ea inca de cand presta la Summer Land cu pestele jos la scara. Dar lasa-i sa o umfle si sa se duca toti retardati care nu au vazut o femei de 4 -6 luni, sau toti obsedatii de pornhub care isi traiesc viata sexuala doar online si din cand in cand cu o escorta!
  9. Jumatate din forumul asta asteapta o poza doua de la fete sa isi faca o laba, comenteaza aiurea pe toate topicele si traiesc in spatele unui calculator , visand cum fut ei ce e pe site....cred ca e cazul si celor doi. Se vede clar cine e "no life", sta si comenteaza balarii si toate comentariile se reduc la "nu raspunde la tel, are tel inchis, ah am ratat-o...." Prea multa importanta isi dau "m-a pierdut pe mine doar din modul de a vorbii"......si nu e prima oara in a avea pareri deplasate vis a vis de fetele recenzate..
  10. Foarte ridicate, se fute pe 200 lei .... :kotzen
×
×
  • Creează nouă...