Sari la conținut

lalabela

Membru Banat
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    honolulu

Vizitatori Recenți Profil

701 citiri profil

lalabela's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

91

Reputație

  1. Ma tem ca nu am permisiunea ei, și sunt anumite subiecte pe care nu le abordam în discuții, insa, nu se știe niciodată.
  2. Mai invata putina istorie. Rusii nu stiu decat limbajul violentei.
  3. Inseamna ca sotul este prost! Nu stie sau nu poate sa-i ofere placere!
  4. "pizdele nu-s dispuse să plătească pt pula."🤣 Sunt mai multe decat iti poti inchipuii tu, numai ca o pula care se respecta nu accepta orice pizda! Cu atat mai mult, s-o si plateasca!?🤣🤣🤣
  5. Dimineata..., vizita medicului la sectia "Reanimare": - Doamna asistenta, ce-mi puteti spune despre pacientul acesta? - Domnule doctor, nu prea multe! Noi am facut tot posibilul, insa el se incapataneza sa traiasca!
  6. Gigele, Anto este genul de femeie pe care atunci când o iei in brate, o simți ca este acolo, nu te scarpini si pe tine insuti pe spate. Când pui mana pe ea, ai pe ce pune mana. Nu ti se prelinge carnea printre degete, si.... răspunde, cu varf si indesat, la mangaieri.
  7. Dragi colegi, ma bucur ptr. voi ca Anto s-a hotărăt sa vina si la voi! Este extraordinara! In legatura cu tatele alea, este o splendoare sa te joci cu ele! Nu trebuie ratata!!!
  8. Când am fost la ea stiam ca este incepatoare, de fapt mi-a spus ea, asa ca nu am avut pretentii prea mari. Sau poate sunt eu prea indulgent.
  9. Oricum societate are educatia timpurilor pe care le traieste. Dumnezeu (Creatorul Suprem) este acelasi pentru toți, indiferent cum I te adesezi, iar legile LUI, ca si EL, sunt imuabile. Referitor la religie un preot mi-a spus cândva ca aceasta a apărut atunci când s-a intalnit primul escroc cu primul fraier!
  10. In recenzia ta, nu o recunosc pe Mony. Oare de ce!?
  11. Da, se ajunge foarte greu la ea, dar, SE MERITA !
×
×
  • Creează nouă...