Sari la conținut

jamson

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jamson

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj
  • Interese
    Prea putine

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jamson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. A trecut o gramada de timp de cand nu am mai scris o recenzie si Karina este persoana care merita . Nu sunt adeptul notelor fiindca fiecare are felul lui de a nota . Locatia cred ca o stim ( bineinteles cei care iau trecut pragul) si celor care nu o stiu este Calea Turzii . Restul il veti afla de la ea in momentul cand veti suna . Unul dintre lucrurile pe care le-am observat la ea este zambetul si un chip frumos pe care il indragesti cu fiecare vizita . Dar sa trecem la ce ne place noua niste sâni superbi care nu au scapat de trecerea timpului , dar se simt tari si ce este important pt mine fara silicoane. Un fund bestial mai ales cand stai in spatele titularei. Un detaliu important cui ii place labiile mari la Karina este de mers , o sa ai parte de o priveliste ... Sa trec la actiunea in sine , oralul este ce cred ca ne dorim toti , umed si cu atentie la sateliti. Daca nu iti convine ceva poti sa ii spui si se rezolva . Ce imi place este ca poti comunica cu ea si se poate rezolva . Un alt amanunt este cand este deasupra ai parte de o priveliste de vis , mai ales ca te poti juca in voie cu sanii ei . Hai sa nu o mai lungesc aiurea ca nu am talent de scriitor , cine a vizitat-o stie ce a gasit . Restul nu stiti ce pierdeti cu toate ca nu imi venea sa scriu sa o țin pt mine . Spor la ciocane si bucurativa de viata .
  2. Nu sunt eu mare scriitor dar experienta avuta cu domnisoara Karina ma făcut sa va împărtășesc acea ora petrecuta împreună. Nu sunt adeptul notelor și nici nu voi da asa ceva ( nu vreau sa fiu subiectiv , fiecare are plăcerile lui ) dar cine a fost la ea știe ce a trăit și din punctul meu de vedere a fost minunat, se vede ca își da interesul sa fi mulțumit, oralul a fost bestial , nu am simțit dinții sau cum fac altele sa pună prezervativ și apoi sa mimeze un fel de oral . La normal se implica și are răbdare sa îți facă pe plac , indiferent de poziția pe care o alegi . Se mișcă foarte bine și punctul ei forte sunt sânii ei generoși. Ce o dezavantajează este înălțimea pt cei care cauta femei înalte dar compensează cu veselie și bun simț. Este o femeie frumoasa și dacă vreți un oral bestial este persoana potrivita . Eu unul sunt sigur ca voi mai trece pe la ea de câte ori voi avea ocazia și va fi disponibilă. Este o adevărată plăcere să o privești când se plimba goala prin camera darmite sa o simți în brate sau sa te joci cu ea .
  3. Este prima recenzie pe care o scriu aici și nu ma aștept la altceva decât la hate , așa că.... sa incepem. Nu discut ce le place unora dar din punctul meu de vedere fata arată mai bine decât în poze . Locatia se aflat pe Constanta, un apartment foarte bine ingrijit, curat , la baie găsești prosoape curate și geluri de dus . Ca și prestatie am plecat sleit de puteri, nu am ce sa bag de vina , totul a fost minunat . Cei care sunteți nehotarâți nu aveți ce pierde . Fata își merită toți banii . Îți mulțumesc pt cum mai făcut sa ma simt , a fost un vis . Sper sa ne revedem cat mai repede.
×
×
  • Creează nouă...