Jump to content

menlake

Maistru Curvar
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 Reputatie Excelenta

1 Follower

About menlake

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

397 profile views
 1. mai pasarel...cu tot respectul....dar nu vrei vad sa iti vezi de ale tale programari prin orasul unde esti? ce tot atatea romane pe sectiunea galati? cam peste tot, pe unde ai fost s.a lasat cu cearta, tu avand mereu aceeasi scuza ,,nu pot sa tac, nu pot sa las capul plecat,,!dar stii ceva, cand peste tot pe unde te plimbi tu, apar probleme, atunci inseamna ca problema esti tu! SI DA, CU ACELE MICI DEZVALUIRI DESPRE UN CONFUTAC, nu sunt de acord, nu ai nici un drept sa le faci si sa mai si jjgnesti cu asta...nu stiu ce ai vrut sa demonstrezi, dar ti.a iesit fix invers! asa ca fa bine, tine.te
 2. mamaaaaa....multumesc! chiar nu ma asteptam la asa reactii, mai ales ca postarea e veche...oricum,apreciez!stima si ciocane tari!!!!
 3. micutule labagiu, te.ai indragostit si o dai in prostie?!? daca iti e asa de dor, da o fuga la Galati! la cat dureaza drumul , ajungi sigur cu coaiele pline.... deja politica hamsiilor din galati isi face simtita prezenta....Sofia, sper sa rezisti pentru ca padurea nu e plina numai de uscaturi la Galati!!! felicitari pentru curajul de a posta!
 4. de ce? ziua esti la scoala? just jocking, no offence!
 5. sigur te.ai lasat dus de val la afirmatia de mai sus.....cum ai vazut.o cu adidasii in picioare, cum e grabita....:)))) poate fast fuck, ai vrut sa spui!!!pana una alta, du.te repede, prinde.o si zi.ne si noua cum a fost!!!
 6. pasarel, bag seama cu tu vrei sa ne aduci in situatia de a TE PLATI, CA SA TACI SI SA NU MAI SCRII NIMIC! in alta ordine de idei, dupa cum spunea cineva candva....arati bine ca animal, in rest praf...deci fii buna si nu iti depasi conditia....venim, te platim, te /ne futem si atat....
 7. mai are in locatie cainele despre care s.a vorbit in postarile de mai sus? ca e un mare impediment ptr mine... 🙈
 8. dupa ce am pierdut toata dimineata sa descifrez ce ai vrut sa spui, nu am in minte decat o singura vorba : Mai du.te inspre plm!!!asaaa, face to face!!! ti s.a umplut gura/tastatura de inglish!!!
 9. daci o freci cu curul de perete, e un fel de smirghel...dai jos tot lavabilul!!!
 10. been there,done that!!! din nefericire...:))) recenzia este mai veche, inca mai existau urmele arsurilor de la solar dar nu o mai ustura pielea!! locatia in mazepa, apartament ok...caprioara..hm...parerea mea e ca dameza este rezultatul unor tuuning.uri nereusite..prost facute....probabil arata mai bine daca nu avea buzele alea tuguiate..:)) oricum, atitudinea de gretoasa, parca ai fi tu dator cu ceva...si un mare fust fuck neexprimat,dar pe care l.ar deduce orice naiv....nota 6 pana aici....servicii on/p si np....oral nimic special, normalul la fel....note de trecere clar....in ciuda faptului
 11. sa moara mama, de n.am zis ca e un instalator tranny care repara centrale!!! :)))))
 12. sa nu ne spui ca iti lasa gura apa analul neprotejat!!!!!
 13. sanchi.....nici noi nu te intelegem, crede.ne!!!!
 14. confutaci, eu am glumit in randurile de mai sus....am fost la lavinuta si stiu ce poate....cu siguranta nu se compara cele doua!!!
×
×
 • Create New...