Sari la conținut

grimm55

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre grimm55

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Valcea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

grimm55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Denisa ..foloseste poze reale ? arata bine ? ms
  2. Hei. Oralul in faci deep ? Cat despre roll play ..ce costumatii ai ? Ms
  3. evental poti schimba pozele din anunt ..sau eu stiu..gasesti tu o solutie..oricum esti bomba
  4. Am trecut si eu ieri seara pe la domnisoara. Am ajuns in apartament , gasesc o domnisoara imbracata sexy , fund foarte frumos, sanii marisori (putin cam moi) dar numai buni de linst. Stam putin de vorba..stabilim ce si cum. Incepe ea cu un oral destul de bun de 9.5 sa zic asa..as fi dat 10 dar nu s-a uitat la mine. Oral adanc la modul ca se ineca pur si simplu cu ea...destul de sloppy cu atentie si la oo .. Apoi trecem la np ..a zis ca vrea capra.. o pun capra si incepe distractia..termin in pozitia asta..luam o pauza ..incepe runda 2 ..oralul la fel de deep si sloppy ..are niste buze de zici ca sunt facute pt a suge cu ele ( apropo are cercel in limba) ..schimbam 2 3 poziti si finalizez. Am mai stat putin de vorba..a zis ca face ce face de placere ..si inca sunt momente cand se excita si chiar si finalizeaza si ea..depinde de persoana... Parerea mea e ca atata timp cant o respecti o sa primesti acelasi respect . Am achitat 250 lei si am plecat. O recomand . E o fata de nota 9
  5. Ok. Ms fain . Te sun mai pe seara pentru o vizita .
  6. Pana la ce ora lucrezi ? Te gasesc dupa 8 ?
  7. Clar ..daca au si ei o atitudinea de kkt fata de tine doar nu vor sa te comporti frumos cu ei .vorba ta..neintelegeri ..nu pui la suflet :)) ..pai vezi cum faci atunci ..sa punem banii deoparte :)))
  8. Hei . Arati fain . Am citit recenziile despre tine. Doar cativa nemultumiti ( probabil nu stiau ce vor de la viata ) . Cand ai de gand sa ajungi ? Sa stiu..sa pastrez banii :))))
  9. O sa pastrez banii..ii pun acolo deoparte :)))
  10. Am uitat sa te intreb aseara.. Dupa ce iti rezolvi "mica ta problema" te mai intorci la noi ? Sincer nu am intalnit o persoana ca tine
  11. Tin sa ii dau dreptate colegului. Am vizitat-o si eu pe domnisoara cu ceva timp in urma. Atitudine de rahat. Vorbea urat, avea si o colega care injura pe acolo prin apartament. Am optat pentru o finalizare, mi-a zis sa merg in camera si sa ma dezbrac ca altfel "ma taie" . Am rugat-o sa ma lase sa o sarut pe sani, nu a vrut . Nu recomand. Nu am stat mai mult de 10 minute .
×
×
  • Creează nouă...