Sari la conținut

sonia6543

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sonia6543

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sonia6543's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Auzi eu cred ca ți am spus pune toată conversația sa pari mai credibil :)))) normal ca vreau sa ascult feed-back-ul clienților ca daia mi am și făcut... Adică nu are sens ce spui tu. Nu ți convenea spuneai frumos ca nu îți place și plecai simplu și gata nu știu ce o lungim atat.
  2. Crezi ca am stat în 150 de lei ai tai sa ma duc sa mănânc :))))))))) ce sa fac și eu te mai aștept odată ca n am mancat de când ai fost tu la mine :)))) îți fac și reducere sa mi iau o prăjitură jurr:))))))) săracu de tine nu știu de ce vrei sa pari aici altceva cu atâtea figuri aveai ceva de spus puteai sa îmi spui în fata ai înțeles dar e mai bine în spatele la telefon știu ce zici
  3. Auzi pana laurma eu stabilesc la fata locului cu cine ma sărut și cui ii fac oralul fără la fata locului nu pot sa fac cu orice asa ca să înțelegi și tu ;) nu înțeleg de ce ești asa de revoltat dacă aveai ceva de spus o lamuream la mine când ai fost dar nu prea ai avut nimic de spus și nu ma mai lua ca vorbești cu vreun guvid sau ce spui tu acolo nu exista pentru mine asa ceva stai tu liniștit. dacă nu erai convins ca vorbești cu mine puteai sa ma suni direct pe wapp și te convingeai singur.
  4. În primul rand am spus ca oralul este în funcție de IGIENA atâta timp cât am considerat ca igiena ta nu corespunde nu am făcut și nu cred ca mi ai cerut prosop curat și nu ți am dat :)) și în plus nu ai facut nici baie... Adică despre ce vorbim... Și dacă as fii de etnie roma care ar fii problema?
  5. https://postimg.cc/JDdxLqcL aici găsiți una din pozele mele restul le găsești pe watap va pup dulce și va aștept la mine :*
  6. Bună, sunt o escortă drăguță , curată, sociabilă și discretă , de admirat din toate punctele de vedere . Pozele îmi aparțin în totalitate . CONFIRM CU TATUAJELE❤ Dacă am stârnit curiozitatea contacteazã-mã ! ❌ nu răspund la număr privat ❌ nu accept persoane cu bile , alte accesorii sau în stare de ebrietate (poza watapp 0732480584)
×
×
  • Creează nouă...