Jump to content

18andreea

Neverificata
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 Reputatie Excelenta

About 18andreea

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Oras:
  Bulevardul Republicii 40

Recent Profile Visitors

16,364 profile views
 1. Pana la urma este problema mea dacă răspund sau nu la telefon . Dar cred ca am avut destul bun simt ca nu am stat sa Pălăvrăgesc la telefon cu , clienții in timpul actului sexual .
 2. Îmi este greu sa recunosc ca am greșit ??!! Ce ?? Eu singura am recunoscut ca am răspuns mesajelor , ca altfel puteam face pe victima și as fi putut spune ca este o minciuna ceea ce spui … 😅👍🏽Dar nu sunt genul mironosițelor , sa te fac a părea mincinos 😉
 3. Ei naa 😂 ar trebui sa fac pe mironosița ca altfel îmi pierd clienții .. scuzați-mă va rog … 😉
 4. Ai dreptate , te rog să mă ierți … nu știu ce a fost in capul meu … PREZERVATIVUL TREBUIE SA RĂMÂNĂ PE PENIS chiar dacă v-ați dat drumul iar eu TREBUIE SA VA DESCÂNT !!!! Doamne ferește cum sa îmi fac alte treburi de față cu voi CHIAR DACĂ AM TERMINAT SEXULLL 🥸🥸 Timpul meu e timpul vostru !!! Cum sa ma gândesc ca ar fi timpul meu ??
 5. Daa , Chiar o sa mi l revizuiesc foarte bine …. 🤗🤗 multumesc pentru sfat , dacă nu îmi spuneai chiar nu știam ce trebuie sa schimb la mine ..
 6. Mai am și eu o întrebare , eu de ce trebuie sa accept când ne oprim din treaba dacă cumva va suna telefonul sau primiți mesaje la care trebuie sa răspundeți ? Ca sunt proasta probabil , eu accept , voi nu acceptați că vă moare pula , ar trebui sa stau sa însir pe aici , cutare a primit mesaje de la nevastă-sa și a trebuit sa răspundă , cutare a fost sunat de mă-sa și a trebuit sa ii răspundă de urgentă , etc ..
 7. Omule , am 2 telefoane unul de pe care vorbesc cu voi , unul personal . Dacă tot ai auzit mesajele mele puteai sa auzi și apelurile dacă era telefonul “de munca” . Și dacă te a deranjat atât de rău ca am scris un mesaj îmi puteai spune ca te deranjează și sa nu mai răspund . Dar ce sa faci , fata in fata nu se spune nimic , se spune pe la spate , cum ar fi . O zi bună sa ai .
 8. Buna , imi pare Rău pentru experienta ta , nu era nici o programare . Nu răspund niciodată la programări /următori clienti când sunt ocupata . Dar am și eu o familie și mi se pare normal sa răspund printr-un scurt mesaj atunci când insista . Atât timp cât telefonul meu nu a sunat , nu înțeleg ce te a deranjat atât de rău ca am scris un mesaj . Probabil era mai Ok sa sune telefonul și sa răspund 👍🏽
 9. Bună dimineața ! Disponibilă ! ❤️🤗 programari pe whatsapp 😘😘
 10. Bună dragii mei ❤️ Disponibilă ! programări pe whatsapp !! ❤️❤️
 11. Bună dimineața rază de soare😂🤗💋 disponibilă pentru programări 🤗❤️
 12. DISPONIBILĂ 🤗 ….. PROGRAMĂRI PE WHATSAPP …. 0729794176
 13. Multumesc 🤗❤️ Te pup 🤗🤗
×
×
 • Create New...