Sari la conținut

rhemaxos

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rhemaxos

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

822 citiri profil

rhemaxos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

76

Reputație

  1. Am vizitat-o pe aceasta fata in alt oras acum ceva timp, totul a fost foarte ok de aceea am si revenit la ea. Poze reale, tate faine, atitudine buna, vorbareata si a respectat programarile. Eu zic ca merita vizitata desi aici la constanta eu nu am fost inca la ea dar sper sa fie aceeasi...
  2. Tocmai ce ziceam ca ma duc si platesc, am nevoie si de recenzii sau poze?
  3. Lucrurile stau foarte simplu dpmdv, eu am cerut o disponibilitate de la o fata pentru un anume lucru urmand sa ii platesc cat cere si eu sa o vizitez cand vreau si de cate ori vreau. Intram in teme prea complexe.... Referitor la garantia pe care o prezint eu este cam aceeasi pe care o prezinta majoritatea de aici din spatele calculatorului sau cand suna de pe orice numar de telefon. Aceeasi garantie o prezint si eu ca si o fata care pune un anunt sau deschide un topic aici.
  4. Stiu prea bine care sunt sansele si sunt de acord cu remarca ta. Ideile userilor expuse si majoritatea care vor fi expuse sunt deja parcurse, dar...de amorul artei....
  5. Vor intelege exact ce trebuie sa inteleaga nu-ti fa griji inutil! Este clar ceea ce crezi tu.
  6. Aici este vorba despre "client fidel" nicidecum de a fi fidel pur si simplu. Cei de pe aici nu prea vor sa fie fideli, daca doream asta ma adresam in alta parte.
  7. Posibil ca mesajul sa nu rezolve nimic dar este cam acelasi lucru daca merg eu la cateva alese de mine sau merg la cateva care presupunem ca ar raspunde aici.
  8. Am o oferta pentru fetele din constanta de a deveni client fidel, adica sa avem o intalnire la 2-3 zile sau cat o sa stabilim... As vrea asta pentru a incepe sa ne cunoastem mai bine si implicit pentru a creste calitatea actului sexual, pentru a evita programarile sau incurcaturile tinand cont ca este o perioada aglomerata de turism cat si de trafic. Ma gandesc ca ar fi un avantaj de ambele parti, nu sunt sigur dar acum o sa vad. Astept pareri si sugestii de la voi fetelor si sper sa se si concretizeze ceva.
  9. Nu deranjati diva cand e in concediu, cand are nevoie de bani ne cheama ea degeaba pe la locatii!
  10. Dar cu pozele tale nu cu alte poze furate!
  11. Asta da barosaneala, nu ca altele care se lauda ca parasesc un barbat, tu parasesti cate 20-30 dintr-o lovitura iti urez numai bine!
  12. Prima poza este reala, dar nu este a Dianei, Cristina se numeste fata si activeaza in Constanta!
  13. Eu am vazutla la scara un maimutoi impaiat, slabanog cu gingiile vinete si cosuros ca un cur de hipopotam, cand am coborat de la colega ei. Cat timp am stat acolo a sunat incontinuu la interfon, 20 minute fara oprire. El le manageriaza pe amandoua, cred sau e posibil sa aiba ficacare gealatul ei.
×
×
  • Creează nouă...