Sari la conținut

cangurul11

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cangurul11

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cangurul11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Depinde după ce păsărici are fiecare până la urmă, știi cum e... suntem diferiți,dar e bine că ne mai și informam câtuși de cât înainte să le vizităm.
  2. Ți am dat câteva la care am fost și a fost ok,poate lași vre-un nr două de la ceva mature mai futăcioase care se merită,ceva nr cu vre-o matură mai nimfomană.
  3. ...pe Estera, și eu o recomand,mai sunt câteva dar,Estera eu cred că e peste din toate punctele de vedere.
  4. O știi,e bună...pozele sunt false dar, dacă corespunde că bunăciune căci ma-r interesa dar,să nu iau țeapă?!Dacă ai fost la ea lasă o recenzie te rog...
  5. Mai știe cineva de Oana ?...Poate are un alt nr de tel ?
  6. Eah,uite că uitasem să-ți recomand una dintre cele mai bune(0730385624),este și super de gașcă femeia.
  7. Hmmm... nimfomană,ba dacă știai cum să o iei eu cred că era puțin și,ce ai făcut,ai blestemat femeia de sa retras și ne-ai lăsat fără una dintre cele bune de pulă, hahaha...mai sunt,stai liniștit că toți care căutăm pe aici cred că avem boală la așa femei mai nimfomane.Dar,ce e să știm să le aducem și noi la adevăr și să avem baftă să le prindem în formă că altfel la câtă pulă primesc,ce naiba nu ne prindem când nu au chef, e bine că ne mai ajutăm cu ponturi dar,mai e și după piticii fiecăruia.Sincer,la astea mature nu prea am boală dar, așa cum zic și unii și pe bună dreptate, când prînzi câte una mai nimfomană nu e de ratat mai ales dacă e matură și trece timpul peste ea, după, poate regreți... așa că,o treci în agendă la palmares dacă se merită.Chiar dacă cele mature sunt mai puține la recomandări,ai mai multe priorități la bighidoaice,doar că multe au pescalai și uneori te simți chiar nașpa să mergi la astfel de panarame,pe lângă mai își pun și anunțuri ce te duc in eroare.Eu sunt sigur că majoritatea din futaciosi avem femeile noastre dar,asta e...uneori,fanteziile cer sacrificii.Iar unele prostavance nu prea înțeleg chestia asta,le mai bubuie creierii cu bazaconii și acești handicapați de pescalai.Cele mature,ce e fain că majoritatea nu au pește, și știu ce vor...uite, încearcă 0730226578Ema(am trecut, chiar îi place pula)0737326813Mihaela(e de etnie dar,e super civilizată și futăcioasă rău,se mișcă bine de tot,contre,etc)0733782431altaMihaela(fuți la ea... fără comentarii)0748019053Alice,0724184287(futăcioasă femeia)Estera(e pe la 60 dar,se futea super bine,eu am trecut pe la ea mai demult dar,am văzut că încă mai are recenzii bune),pe la Baba Novac mai e una futăcioasă rău de tot dar,are multe nr de tel(o face și în grup,mai avea o colegă dar, nașpa nu se merita dar,acum s-ar putea să aibă o altă colegă mai bună aș fi curios,0768225520 posibil un nr), și cred că e posibil să fie ceva interesant la nr 0758572324(cred că o știi și,dacă-ți place aici chiar mergi la sigur (femeia are trăsături de nimfomană dar, până nu mergi nu știi ce și cum,mai sunt unii țărănoi ce o denigrează aiurea(e Moculeasca)sincer,nu am vizitat-o dar,mar bate gândul...o să văd), doar că totuși la cât e București...cam puține pe piața, găsești la greu bune de pulă pe anumite site-uri de matrimoniale dar,aici trebuie să investești timp, multă răbdare și uneori trebuie să folosești și arma minciunii,doar că atunci când îți iese e altceva, altceva e când dai de una flămândă de pulă.In rest multă baftă !
  8. Hm,ce diferență uneori...asta e,depinde cum prinzi femeia, cât de norocos ești.Dar,ce naiba noi chiar nu suntem conștienți la câtă pulă încarcă unele că de ai ghinionul să mergi in anumite perioade ghinioniste ptr tine nu iese cum îți dorești!? Cu ceva timp am trecut și eu câteva futaiuri cu Mihaela în agendă și,confirm că am fost mulțumit,Deh,ainii trec...nu mai e că în tinerețe,se cunoaște la unele dar, dacă sunt în zilele bune dai la ele că la Ferrari că duc .
  9. ... și chiar sincer,nici eu nu mă omor după măture că,e cam goluță piața pe la noi,cam puține bune de pulă și civilizate în același timp chiar puține (așa,rapandule mai găsești și, chiar sunt de acord cu recenziile făcute de colegi chiar e benefic ptr noi să știm unde și la care să mergem că,f multe panarame pun alte poze decât trebuie(eu înțeleg,dar,băi nene,măcar să coincidă câtuși de cât cu realitatea...ce mare filozofie,nu sunt conștiente că,omul pleacă, refuză să rămână,panarame,te plimbă și normal că ajungi la nervi))dar,uite că unele chiar își pun pozele lor,sau măcar ceva asemănător ființei lor, respect ! Și să nu uităm că fiind corecți cu realitatea și cu noi înșine ne avantajează, doar că apar fel și fel de dubioși și,nu prea ai încredere în ce bazaconii mai pălăvrăgesc uneori, dacă poți să faci bine cu o recomandare fă, dacă nu...ce rost are, doar să te răzbuni !?...(primești înapoi) Baftă și futaiuri bune !!
  10. Nu cred că doar ptr palmares ci,eu cred că de știi să o iei,cum să te comporți cu ea,cred că se fute mișto.Se vede pe ea că-i place pula(dar asta e pur problema ei,e viața ei personală, și să fim serioși e bine și ptr noi futaciosii,vrei să te duci la ea...te duci,nu vrei,nu te duci(eu,pe bune am ceva rețineri că tot a apărut pe la tv cu tot felul de handicapați (băi nene,nu ești bărbat dacă te cerți cu o femeie pe la tv. chiar dai dovadă de om incult și bulangereala, lașitate, perversitatea, ăștia-s mai mult fetițe,vai de capușonul lor(exclus Moculescu)dar, mulți comentează bazaconii,panarame de maimuțoi fără creier.De vrei să mergi la ea,nu cere sfaturi de la astfel de maimuțoi (cu excepția unora,văd că mai sunt și caractere,dar sunt și bădărani la greu nene...). Dacă merg vre-o dată,poate las vre-o recenzie... până atunci,baftă tuturor !!
  11. Așa nașpa e când,la o cafea așa dimineața cauți prin agendă ceva bun de futut și, câte una care ai fute-o ori nu e disponibilă și are tel inchis,ori sa retras și vezi cum e... dacă, știi că era futăcioasă îți mai fuge gândul la ea.Era bună matura și,se și mai futea bine.Poate dați un semn dacă mai știți ceva de ea,poate are un alt nr de tel ??...
  12. Sincer, chiar nu cunosc personal această femeie(nici nu neg că aș fute -o sau nu,habar nu am dar, nicidecum să se înțeleagă ca-s fi disperat,poate puțin curios,doar că am ceva rețineri când știu cu ce handicapați a apărut pe la tv)nu vreau să-i țin nici o apărare, chiar nu mă interesează, știu câte ceva din poveștile ei de pe la tv, dar,niciodată în viața mea nu am suportat libidinoșii,de asta și cred că toată viața mea am fost și o să rămân parțial, mi-a plăcut, îmi place, și o să-mi placă dreptatea.Libidinosii sunt cei mai periculoși oameni, ocoliții pe cât puteți !
  13. (înafara de bietul Horia(cu toate că poate chiar și el are partea lui de vină,cine știe) în rest,toți bărbații care au avut-o și au apărut pe la televizor au fost,sunt, și vor rămâne ff dobitoci, proști, inculți și râioși)
  14. Ce va făcut femeia asta? După ce că sa purtat frumos cu voi... cât, și ce jegi și inculți mai pot fi unii.De nu te-a deranjat, las-o mai nene mai in pace, spurcați de cocalari ce va credeți extratereștri dar, atât de proști sunteți că de fapt nici nu aveți cum să conștientizați cât sunteți de nătărăi !
  15. De nu vă comvine și nu apreciați această femeie atunci,de ce naiba mai mergeți la ea și după ce o și mai plătiți cu o grămadă de bani începeți și o denigrați !? Bai, sunteți niște prăpădiți de vai viața voastră, dacă v-ar fute cu ceva da,e normal să lași comentarii să știe și alții, să aleagă oamenii,merg sau nu...dar, așa aiurea să vb că e nu știu ce nu știu cum doar că o știe lumea și, poate vă simțiți voi bine să-i faceți rău... băi, chiar sunteți niște labagii !
×
×
  • Creează nouă...