Jump to content

don_coco20

Maistru Curvar
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Reputatie Neutra

About don_coco20

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday May 5

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Dubai
 • Interests
  Beautiful women

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. Dacă nu ne arăți analizele BTS înseamnă că ai ceva de ascuns. M-am uitat pe toate comentariile tale din 2017 de când ai acest topic și nu ai postat niciodată așa ceva. Tu sigur îți faci analizele regulat? 🙂 Circulă niște zvonuri că ar avea niște boli cu transmitere sexuală și HPV CRISTINA INALTA SLIM. Eu unul nu cred, dar te rog să ne convingi tu cu analizele BTS ale TALE că e total neadevărat ce se zvonește. 🙂
 2. Îți mulțumesc pentru gestul făcut! Însă de unde știu eu că e testul tău? Scrie pe un bilețel, o hârtiuță numele user-ului tău de nimfomane împreună cu testul făcut ca să te credem. Aștept cel mai recent test făcut, nu de acum o lună. Timp de o lună tu ai intrat în contact cu multe persoane. De preferat și o poză cu analizele tale BTS cele mai recente și alături un bilețel cu numele user-ului tău de nimfomane. Ca să te credem că analizele sunt ale tale și nu e o poză luată de pe google.
 3. Au apărut și în România. Primul monolit în Neamț și al doilea monolit pe plaja Vadu. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-al-doilea-monolit-misterios-a-aparut-in-romania-pe-plaja-salbatica-de-la-vadu-1414508 Eu zic că nu rezistă mult în România. Mai ales ca sunt din fier 🙂 "FIARE MO"
 4. Dar ce curiozități au unii. Încercați și o să vedeți.
 5. În viitor să nu ajungem să facem sex virtual sau cu roboți. Ca în Matrix. Inteligența artificială.
 6. M-am uitat la: - seria Fast & Furious; - The Godfather (a 3a oara); - serialul Narcos; - serialul FABRICA DE BANI (genialul serialul).
 7. Ce băuturi preferați? Băuturile mele preferate sunt: 1. Armand de Brignac Brut Gold 2. Dom Perignon Rose Gold
 8. Să nu mai spun faptul că tu tușeai puțin sec. Sper să fie de la țigări sau pur și simplu o bronșită și să nu fie covid. Chiar dacă ai bronșită trebuie să te tratezi că dai și altora virusul. Și eu fumez, dar nu tușesc. Din comentariile pe care le-am citit, am observat că tu ai lucrat și în perioada stării de urgență și lumea care te sfătuia de bine că nu e de joacă cu virusul ăsta, tu te luai la harță cu ei comportându-te ca una din mahala. Nu știu căt de mult respecți măsurile astea pentru a preveni răspăndirea coronavirus. Măine îmi fac testul covid. Sper să nu ias
×
×
 • Create New...